- Reaction score
- 4.327
Και πως έγινε αυτό με το μαύρο ρε αλάνι; Dlp έχεις αφού..... Άντε να βάλεις και κανα πάνελ τώρα και ακόμα ένα um-18
Εχω έξοδο σήμερα, θα απαντήσω μετάτι να σε κάνω μανάριμ...βαράω ''υπηρεσία'' σήμερα
μέχρι και αυτός κατάλαβε την διαφορά
τώρα μόλις έφαγα μεσημεριανό...
η αλήθεια είναι ότι το γκρι έγινε όντως μαύρο...και μου άλλαξε όλο το σετάπ...αλλά χαλάλι...θα το στρώσω
και ακόμα έχω για βελτιώσεις...αν είχα τα ρικοφόν...δεν θα χρειαζόμουν το μαύρο σεντόνι..
από πίσω κάρφωσα με το καρφωτικό πάνω στο mdf το μαύρο σεντόνι και σκέπασα τα ηχεία όπως όπως γιατί δεν έχω περιθώριο για περισσότερα σήμερα...
γενικά είναι σαν να μην έβαλα τίποτα....ίσα ίσα...στο κεντρικό του κόβει τα πολύ ''τσικ'' του και το γλυκαίνει όπως πρέπει...
φυσικά όλα αυτά χωρίς νέο audyssey...ότι είχα από παλιά...
θα το πατήσω και ένα καλύτερο τέντωμα αύριο από την αριστερή πλευρά...γιατί έπρεπε να πάω να παραλάβω το ''τεμάχιο'' από τη μάνα μου και το έπιασα όπως όπως από εκείνη την πλευρά...και λίγο κυματίζει σε ένα σημείο το πλέξιμο-ίνες (αν και είναι τσίτα τεντωμένο)
που γίνεται αντιληπτό μόνο σε λευκό φόντο...αλλά για ψυχολογικούς λόγους του ζιζίκου πρέπει να γίνει
το σχέδιο έχει αύριο να προλάβω να βάψω πλαινά και πλάτες των ηχείων με πλαστιντιπ...ώστε να είμαι έτοιμος μόλις κατασταλάξω στο ύψος των ηχείων να τα στερεώσω με πολυουρεθάνη χωρίς να τα βρομίσω
και μετά τα ρέστα από τον χώρο που θα μείνει ηχομονωτικά
Υ.Γ. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος...την φωνή του δράκου στα μούτρα μου (στο χόμπιτ) θα την σκέφτομαι όλο το βράδυ
παραλίγο να του σκάσω μπουκέτο στα μούτρα μόλις αγρίεψε στον Μπίλμπο
τι λες καλεΧαλασμένη δεν είναι ήδη; Αφού έχει τρύπες
η ηχοπερτη οθόνη μόνο καλά ωφελεί έχει.........η αλήθεια είναι ότι το γκρι έγινε όντως μαύρο
Στα έλεγα......... αν μπουν γκρι πυραμίδες δεν θες τίποτα άλλο, δεν θα φαίνεται τίποτα και θα είναι όμορφο.αν είχα τα ρικοφόν...δεν θα χρειαζόμουν το μαύρο σεντόνι..
Μπράβο!!! το αποτέλεσμα αποτέλεσμα θα είναι πέρα τού αναμενομένου...... ειδικά άν έκανες μαύρο πλαίσιο γύρο γύρο θα πέφτανε σαγόνια... Μόνο για μένα λίγο Πιο ψηλά τα ηχεία, στ δύο τρίτα τού ύψους της οθόνης, βάσει προδιαγραφώνΕίμαι απίστευτα ενθουσιασμένος...την φωνή του δράκου στα μούτρα μου (στο χόμπιτ) θα την σκέφτομαι όλο το βράδυ
Μόνο στον ήχο και μόνο με κατάλληλα ηχεία. Μην αρχίζουμε τις γενικεύσεις.η ηχοπερτη οθόνη μόνο καλά ωφελεί έχει.........
με τον καλό το λόγο είσαι όλη την ώρα....περνάς καλά στο νησί κ μας το παίζεις γκρίνιαη ηχοπερτη οθόνη μόνο καλά ωφελεί έχει.........
Στα έλεγα......... αν μπουν γκρι πυραμίδες δεν θες τίποτα άλλο, δεν θα φαίνεται τίποτα και θα είναι όμορφο.
Μπράβο!!! το αποτέλεσμα αποτέλεσμα θα είναι πέρα τού αναμενομένου...... ειδικά άν έκανες μαύρο πλαίσιο γύρο γύρο θα πέφτανε σαγόνια... Μόνο για μένα λίγο Πιο ψηλά τα ηχεία, στ δύο τρίτα τού ύψους της οθόνης, βάσει προδιαγραφών
+1 κ συμπληρώνω....ότι έστω κ με αυτό το πανί...η διαφορά στην ευκρίνεια με πριν είναι ενα 5-8% και αυτό λόγω κοντινής απόστασης...Μόνο στον ήχο και μόνο με κατάλληλα ηχεία. Μην αρχίζουμε τις γενικεύσεις.
Ή λόγω μπογιάς και λευκού πλαισίου.+1 κ συμπληρώνω....ότι έστω κ με αυτό το πανί...η διαφορά στην ευκρίνεια με πριν είναι ενα 5-8% και αυτό λόγω κοντινής απόστασης...
μπορεί..:μου ερευνώ..Ή λόγω μπογιάς και λευκού πλαισίου.
Το με "κατάλληλα" ισχύει παντού!!!! για να πάρεις το 100% πρέπει να πας παι δε μπουκ, απο κεί και πέρα απλά συμβιβάζεσαι. Σίγουρα πάντα έχεις τα συν κ τα πλην, κάπου κερδίζει κάπου χάνεις, το δίκιο κάπου είναι στη μέσηΜόνο στον ήχο και μόνο με κατάλληλα ηχεία. Μην αρχίζουμε τις γενικεύσεις.
η απόσταση θέαση ηταν περί τα 7 μέτρα
η ηχοπερτη θα είχε καλύτερο κοντράστ και μαύρα
Καλό....περνάς καλά στο νησί κ μας το παίζεις γκρίνια
Όχι καθόλου, δοκιμασμένο γιατί να μην έχει καλύτερα μαύρα??? Αφού χάνεται φώς κ λόγου διαπερατότητας και μαύρου φόντου πίσω δεν βρίσκω τον λόγο να μην έχει καλύτερα μαύρα
Αστειεύεσαι υποθέτω.
Mε πρόλαβες , καλοπερνάει στην εξοχή το φιλαράκι και μας το παίζει γκρίνια λέμε ..με τον καλό το λόγο είσαι όλη την ώρα....περνάς καλά στο νησί κ μας το παίζεις γκρίνια
Και οι φακίρηδες;Κατοχύρωση πατέντας μη προλάβει κανείς άλλος
Μια σωστή οθόνη δεν έχει καθόλου διαπερατότητα φωτός. Αλλιώς θα καβατζώναμε όλοι τα λευκά σεντόνια που πήρε προίκα η κυρά, και θα βάζαμε και τα kinky μαύρα σατέν από πίσω.Όχι καθόλου, δοκιμασμένο γιατί να μην έχει καλύτερα μαύρα??? Αφού χάνεται φώς κ λόγου διαπερατότητας και μαύρου φόντου πίσω δεν βρίσκω τον λόγο να μην έχει καλύτερα μαύρα
Δοκιμασμένο με λάθος στοιχεία και συνθήκες. Και βέβαια δεν έχει καλύτερα μαύρα ένα σεντόνι ή λευκό ύφασμα απο μια κατάλληλη οθόνη. Ό,τι κι αν έχει απο πίσω.Όχι καθόλου, δοκιμασμένο γιατί να μην έχει καλύτερα μαύρα??? Αφού χάνεται φώς κ λόγου διαπερατότητας και μαύρου φόντου πίσω δεν βρίσκω τον λόγο να μην έχει καλύτερα μαύρα
Μια σωστή οθόνη δεν έχει καθόλου διαπερατότητα φωτός. Αλλιώς θα καβατζώναμε όλοι τα λευκά σεντόνια που πήρε προίκα η κυρά, και θα βάζαμε και τα kinky μαύρα σατέν από πίσω.
Εγώ δεν αναφέρθηκα σε σεντόνια, εγω μίλησα για ηχοπερατες( κ μάλιστα να είναι ίδιας μάρκας και αξίας για να είναι Πιο δίκαιο)υπάρχουν πολλές σοβαρές λύσεις ηχοπερατής (και μη) με άριστες επιδόσεις.
Για Κάνε κ μία έρευνα..... να μας πει κ νελσι Κρήτη αν περνάει φως απο πίσω, το 2014 ηταν βάλω ηχοπερατη ελιτ απο Λάμπρου Ηλιούπολη, ο Μανώλης κ ο Βαγγέλης Μου είχαν πει οτι θα είχα απώλεια φωτός περίπου 25 τα %Μια σωστή οθόνη δεν έχει καθόλου διαπερατότητα φωτός.
Κατάλληλη εννοείς Stewart γκρι τον 10000€ οκ ετσι χαίρω πολυ! τεσπα επειδή το πήρατε πολύ πατριωτικά κ καταλάβατε λάθος( η το είπα λάθος) δεν αναφερόμουν στην συγκεκριμένη οθόνη πού έχω φτιάξει εγώ οτι δείχνει καλύτερα απο μια του εμποριου, άμα ήταν ετσι θα είχαν κλείσει όλες η εταιρίες και θα φτιάχναμε μόνοι μας οθόνες συγκρίνουμε ιδιας μάρκας τιμης κτλΚαι βέβαια δεν έχει καλύτερα μαύρα ένα σεντόνι ή λευκό ύφασμα απο μια κατάλληλη οθόνη.
ναι, θελει δοκιμη....Αν βάζαμε άλλο ένα κεντρικό πάνω από την οθόνη;
Καθόλου πατριωτικά. Θεωρώ οτι σήμερα υπάρχουν αρκετές κατάλληλες για μεγάλα πολυθέσια HTs εκτός απο Stewart.Κατάλληλη εννοείς Stewart γκρι τον 10000€ οκ ετσι χαίρω πολυ! τεσπα επειδή το πήρατε πολύ πατριωτικά κ καταλάβατε λάθος( η το είπα λάθος) δεν αναφερόμουν στην συγκεκριμένη οθόνη πού έχω φτιάξει εγώ οτι δείχνει καλύτερα απο μια του εμποριου, άμα ήταν ετσι θα είχαν κλείσει όλες η εταιρίες και θα φτιάχναμε μόνοι μας οθόνες συγκρίνουμε ιδιας μάρκας τιμης κτλ
, και σ' αυτό απάντησα.για να πάρεις το 100% πρέπει να πας παι δε μπουκ