Μετακόμιση σε νέο χώρο almost complete (daharis666)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.693
To σύστημα στήθηκε πρόχειρα μέχρι να κατασταλάξουμε στο ύψος των ηχειων...

τα βασικά-μήτρα όμως έγιναν:party:

πολύ ωραία αίσθηση:beach:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.693
να παρεις και ενα μετρητικο για την εικονα να την φτιαξεις ;)
λίγο λίγο θα τα στρώσω Κωστή...:party:
θα φάω σίγουρα καμιά 10ριά μέρες....υπάρχει λίγος χρόνος καθημερινά που«μπορώ να αφιερώσω γα τέτοια αυτή την περίοδο....
αλλά όπως είπα τα βασικά έγιναν....
οπότε.... ότι και να κάνω από εδώ και πέρα θα μπορεί να κρύβεται χωρίς να φαίνεται μερεμέτι....8-)

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
Πες τίποτα παραπάνω ορε νταχ'αρχιδη:D:roflmao: λέγε καλή η Stewart? Για πε σε σχέση με το mdf
Βλέπω τα γκρίζα γίνανε μαύρα:thumbsup:
Μεγειες φιλαράκι, καλός ήρθες στο club της ηχοπερατης...
:party:

Reaction score
15.543
Αν κατεβώ κάτω, ετοιμάσου κ εσύ για αναβάθμιση...... θα σε σενιαρο:drinks:
εγω δυστυχως δεν μπορω να εχω σταθερη, θα παω σε ηλεκτρικη(απλα περιμενω να χαλασει αυτη που εχω)
...αν ειχα σταθερη θα ειχα ηχοπερατη εδω και χρονια ;)

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
εγω δυστυχως δεν μπορω να εχω σταθερη, θα παω σε ηλεκτρικη(απλα περιμενω να χαλασει αυτη που εχω)
...αν ειχα σταθερη θα ειχα ηχοπερατη εδω και χρονια ;)
Θα στην κάνω όπως θες.....:laugh::lolsign:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.693
Πες τίποτα παραπάνω ορε νταχ'αρχιδη:D:roflmao: λέγε καλή η Stewart? Για πε σε σχέση με το mdf
Βλέπω τα γκρίζα γίνανε μαύρα:thumbsup:
Μεγειες φιλαράκι, καλός ήρθες στο club της ηχοπερατης...
:party:
τι να σε κάνω μανάριμ...βαράω ''υπηρεσία'' σήμερα:p
μέχρι και αυτός κατάλαβε την διαφορά:roflmao:

τώρα μόλις έφαγα μεσημεριανό...:drinks:

η αλήθεια είναι ότι το γκρι έγινε όντως μαύρο:o:headbang:...και μου άλλαξε όλο το σετάπ...αλλά χαλάλι...θα το στρώσω
και ακόμα έχω για βελτιώσεις...αν είχα τα ρικοφόν...δεν θα χρειαζόμουν το μαύρο σεντόνι..:)

από πίσω κάρφωσα με το καρφωτικό πάνω στο mdf το μαύρο σεντόνι και σκέπασα τα ηχεία όπως όπως:p γιατί δεν έχω περιθώριο για περισσότερα σήμερα...

γενικά είναι σαν να μην έβαλα τίποτα....ίσα ίσα...στο κεντρικό του κόβει τα πολύ ''τσικ'' του και το γλυκαίνει όπως πρέπει...
φυσικά όλα αυτά χωρίς νέο audyssey...ότι είχα από παλιά...

θα το πατήσω και ένα καλύτερο τέντωμα αύριο από την αριστερή πλευρά...γιατί έπρεπε να πάω να παραλάβω το ''τεμάχιο'' από τη μάνα μου και το έπιασα όπως όπως από εκείνη την πλευρά...και λίγο κυματίζει σε ένα σημείο το πλέξιμο-ίνες (αν και είναι τσίτα τεντωμένο)
που γίνεται αντιληπτό μόνο σε λευκό φόντο...αλλά για ψυχολογικούς λόγους του ζιζίκου πρέπει να γίνει:p:D

το σχέδιο έχει αύριο να προλάβω να βάψω πλαινά και πλάτες των ηχείων με πλαστιντιπ...ώστε να είμαι έτοιμος μόλις κατασταλάξω στο ύψος των ηχείων να τα στερεώσω με πολυουρεθάνη χωρίς να τα βρομίσω
και μετά τα ρέστα από τον χώρο που θα μείνει ηχομονωτικά

Υ.Γ. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος...την φωνή του δράκου στα μούτρα μου (στο χόμπιτ) θα την σκέφτομαι όλο το βράδυ:party::party::party:
παραλίγο να του σκάσω μπουκέτο στα μούτρα μόλις αγρίεψε στον Μπίλμπο>:(:roflmao::lol:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.865
τι να σε κάνω μανάριμ...βαράω ''υπηρεσία'' σήμερα:p
μέχρι και αυτός κατάλαβε την διαφορά:roflmao:

τώρα μόλις έφαγα μεσημεριανό...:drinks:

η αλήθεια είναι ότι το γκρι έγινε όντως μαύρο:o:headbang:...και μου άλλαξε όλο το σετάπ...αλλά χαλάλι...θα το στρώσω
και ακόμα έχω για βελτιώσεις...αν είχα τα ρικοφόν...δεν θα χρειαζόμουν το μαύρο σεντόνι..:)

από πίσω κάρφωσα με το καρφωτικό πάνω στο mdf το μαύρο σεντόνι και σκέπασα τα ηχεία όπως όπως:p γιατί δεν έχω περιθώριο για περισσότερα σήμερα...

γενικά είναι σαν να μην έβαλα τίποτα....ίσα ίσα...στο κεντρικό του κόβει τα πολύ ''τσικ'' του και το γλυκαίνει όπως πρέπει...
φυσικά όλα αυτά χωρίς νέο audyssey...ότι είχα από παλιά...

θα το πατήσω και ένα καλύτερο τέντωμα αύριο από την αριστερή πλευρά...γιατί έπρεπε να πάω να παραλάβω το ''τεμάχιο'' από τη μάνα μου και το έπιασα όπως όπως από εκείνη την πλευρά...και λίγο κυματίζει σε ένα σημείο το πλέξιμο-ίνες (αν και είναι τσίτα τεντωμένο)
που γίνεται αντιληπτό μόνο σε λευκό φόντο...αλλά για ψυχολογικούς λόγους του ζιζίκου πρέπει να γίνει:p:D

το σχέδιο έχει αύριο να προλάβω να βάψω πλαινά και πλάτες των ηχείων με πλαστιντιπ...ώστε να είμαι έτοιμος μόλις κατασταλάξω στο ύψος των ηχείων να τα στερεώσω με πολυουρεθάνη χωρίς να τα βρομίσω
και μετά τα ρέστα από τον χώρο που θα μείνει ηχομονωτικά

Υ.Γ. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος...την φωνή του δράκου στα μούτρα μου (στο χόμπιτ) θα την σκέφτομαι όλο το βράδυ:party::party::party:
παραλίγο να του σκάσω μπουκέτο στα μούτρα μόλις αγρίεψε στον Μπίλμπο>:(:roflmao::lol:
Έλιωσα με τα μπουκέτα ...:lol::lol:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.693
Τι λες τώρα το πες και το κάνες .......δεν ειναι κακό μια χαρά το βλέπω μπραβο φίλε μου :hi:
το αδικούν οι φωτό
είναι αρκετά κλικ πάνω στην εικόνα από πριν...πιο ισορροπημένο

Υ.Γ. Είσαι ο επόμενος Μάκη....εσύ ειδικά με dedicated είσαι υποχρεωμένος από το Νόμο να βάλεις...:party:
αλλιώς θα εισηγηθώ στο επόμενο ΔΣ της ΔΟ να απαγορευτούν οι φωτό :p:roflmao:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.865
το αδικούν οι φωτό
είναι αρκετά κλικ πάνω στην εικόνα από πριν...πιο ισορροπημένο

Υ.Γ. Είσαι ο επόμενος Μάκη....εσύ ειδικά με dedicated είσαι υποχρεωμένος από το Νόμο να βάλεις...:party:
αλλιώς θα εισηγηθώ στο επόμενο ΔΣ της ΔΟ να απαγορευτούν οι φωτό :p:roflmao:
Όχι μη βρε και εσύ ???θα μαραζώσω Χωρις φωτό :(:(
Για σταθερή μιλάς η σαν και αυτή που έφτιαξες ?

daharis666

Moderator
Reaction score
79.693
Όχι μη βρε και εσύ ???θα μαραζώσω Χωρις φωτό :(:(
Για σταθερή μιλάς η σαν και αυτή που έφτιαξες ?
ξεκίνα να αγχώνεσαι....θα καταντήσεις ζητιανάκι να ζητάς παράνομα με pm φωτό από το κάθε μέλος:roflmao::lol:

ηχοπερατή να ναι...κ ότι να ναι!:party:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.648
Members
38.217
Νεότερο μέλος
zero_IQ