- Reaction score
- 84.280
Σαρωτικό WAF
λίγο λίγο θα τα στρώσω Κωστή...να παρεις και ενα μετρητικο για την εικονα να την φτιαξεις
Αν κατεβώ κάτω, ετοιμάσου κ εσύ για αναβάθμιση...... θα σε σενιαροε ναι, σιγα σιγα πρεπει να αναβαθμιστουν ολοι
εγω δυστυχως δεν μπορω να εχω σταθερη, θα παω σε ηλεκτρικη(απλα περιμενω να χαλασει αυτη που εχω)Αν κατεβώ κάτω, ετοιμάσου κ εσύ για αναβάθμιση...... θα σε σενιαρο
Θα στην κάνω όπως θες.....εγω δυστυχως δεν μπορω να εχω σταθερη, θα παω σε ηλεκτρικη(απλα περιμενω να χαλασει αυτη που εχω)
...αν ειχα σταθερη θα ειχα ηχοπερατη εδω και χρονια
Τι λες τώρα το πες και το κάνες .......δεν ειναι κακό μια χαρά το βλέπω μπραβο φίλε μου
Χαλασμένη δεν είναι ήδη; Αφού έχει τρύπεςεγω δυστυχως δεν μπορω να εχω σταθερη, θα παω σε ηλεκτρικη(απλα περιμενω να χαλασει αυτη που εχω)
τι να σε κάνω μανάριμ...βαράω ''υπηρεσία'' σήμεραΠες τίποτα παραπάνω ορε νταχ'αρχιδη λέγε καλή η Stewart? Για πε σε σχέση με το mdf
Βλέπω τα γκρίζα γίνανε μαύρα
Μεγειες φιλαράκι, καλός ήρθες στο club της ηχοπερατης...
Αν τρυπηθεί παίρνει ιδιαίτερη αξία συλλεκτική.Χαλασμένη δεν είναι ήδη; Αφού έχει τρύπες
Έλιωσα με τα μπουκέτα ...τι να σε κάνω μανάριμ...βαράω ''υπηρεσία'' σήμερα
μέχρι και αυτός κατάλαβε την διαφορά
τώρα μόλις έφαγα μεσημεριανό...
η αλήθεια είναι ότι το γκρι έγινε όντως μαύρο...και μου άλλαξε όλο το σετάπ...αλλά χαλάλι...θα το στρώσω
και ακόμα έχω για βελτιώσεις...αν είχα τα ρικοφόν...δεν θα χρειαζόμουν το μαύρο σεντόνι..
από πίσω κάρφωσα με το καρφωτικό πάνω στο mdf το μαύρο σεντόνι και σκέπασα τα ηχεία όπως όπως γιατί δεν έχω περιθώριο για περισσότερα σήμερα...
γενικά είναι σαν να μην έβαλα τίποτα....ίσα ίσα...στο κεντρικό του κόβει τα πολύ ''τσικ'' του και το γλυκαίνει όπως πρέπει...
φυσικά όλα αυτά χωρίς νέο audyssey...ότι είχα από παλιά...
θα το πατήσω και ένα καλύτερο τέντωμα αύριο από την αριστερή πλευρά...γιατί έπρεπε να πάω να παραλάβω το ''τεμάχιο'' από τη μάνα μου και το έπιασα όπως όπως από εκείνη την πλευρά...και λίγο κυματίζει σε ένα σημείο το πλέξιμο-ίνες (αν και είναι τσίτα τεντωμένο)
που γίνεται αντιληπτό μόνο σε λευκό φόντο...αλλά για ψυχολογικούς λόγους του ζιζίκου πρέπει να γίνει
το σχέδιο έχει αύριο να προλάβω να βάψω πλαινά και πλάτες των ηχείων με πλαστιντιπ...ώστε να είμαι έτοιμος μόλις κατασταλάξω στο ύψος των ηχείων να τα στερεώσω με πολυουρεθάνη χωρίς να τα βρομίσω
και μετά τα ρέστα από τον χώρο που θα μείνει ηχομονωτικά
Υ.Γ. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος...την φωνή του δράκου στα μούτρα μου (στο χόμπιτ) θα την σκέφτομαι όλο το βράδυ
παραλίγο να του σκάσω μπουκέτο στα μούτρα μόλις αγρίεψε στον Μπίλμπο
το αδικούν οι φωτόΤι λες τώρα το πες και το κάνες .......δεν ειναι κακό μια χαρά το βλέπω μπραβο φίλε μου
Όχι μη βρε και εσύ ???θα μαραζώσω Χωρις φωτότο αδικούν οι φωτό
είναι αρκετά κλικ πάνω στην εικόνα από πριν...πιο ισορροπημένο
Υ.Γ. Είσαι ο επόμενος Μάκη....εσύ ειδικά με dedicated είσαι υποχρεωμένος από το Νόμο να βάλεις...
αλλιώς θα εισηγηθώ στο επόμενο ΔΣ της ΔΟ να απαγορευτούν οι φωτό
ξεκίνα να αγχώνεσαι....θα καταντήσεις ζητιανάκι να ζητάς παράνομα με pm φωτό από το κάθε μέλοςΌχι μη βρε και εσύ ???θα μαραζώσω Χωρις φωτό
Για σταθερή μιλάς η σαν και αυτή που έφτιαξες ?