Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.745
Το ξέραμε ρε γιατρουδάκι.Sony 270.
Παραλαμβάνω σημερα-αυριο.
Το ξέραμε ρε γιατρουδάκι.Sony 270.
Παραλαμβάνω σημερα-αυριο.
Εμ, δίπλα καθόσουν όταν ο Ιχάλτου την έκανε τη μουτσουκέλα για τον Σόνι, εκεί στην Τούμπα και τα πίναμε. Τα ξέρεις όλα, από την αρχή κιόλας!Το ξέραμε ρε γιατρουδάκι.
Ωπ τι έχουμε εδώ;Μαρτυριάρη
σε 3 βδομαδες θα σου πω για τον τρινοβ 16αρη ....
...σε 3 διαφορετικους χωρους και διαφορετικα καναλια
9.1.6 -7.1.4 - 7.1.6
το .1 θα ειναι με 2-4 sub![]()
Σε τρεις εβδομάδες θα είναι αργά![]()
Σε 1 βδομάδα θα σου πω εγώ εντυπώσεις ακροάσεων.
Το .1 με 5 σαμπ.![]()
Θέλεις να πεις ότι έρχονται ελλαδα 3 ;;;;
Πουλημένοι ;;;;
Ε ρε κρίση ...
Κοντα επεσες...
Και τέσσερις![]()
Χίντ: 3 τεμάχια τρίνοβ στη Θεσσαλονίκη.
Με 1 μικρόφωνο όλοι! (Ε ρε γλέντια)
αυριο (αν εισαι καλο παιδι)![]()
Μάλιστα μάλιστα, το καλύτερο.![]()
Οι γιατροί του φόρουμ θα έχουν τρίνοβ.
Να ξέρετε.
Φωτός, λίαν συντόμως.![]()
Μαρτυριάρη
Ωπ τι έχουμε εδώ;
Δυστυχως θα ήταν εάν δεν έπαιρνες ότι πλήρωνεςΌτι πληρώνεις παιρνεις δυστηχως ...
Εγώ θέλω 20 μέρες διάβασμα πρώτα+ κάτι «μικροαλλαγές» που θα γίνουν στον χώρο.Θα τους κρατήσω εδώ...
Ότι μπορούμε κάνουμε!Άντε...καλορίζικος και περιμένουμε φωτό!Εμ, δίπλα καθόσουν όταν ο Ιχάλτου την έκανε τη μουτσουκέλα για τον Σόνι, εκεί στην Τούμπα και τα πίναμε. Τα ξέρεις όλα, από την αρχή κιόλας!
Ο Βασίλης στην ηχοδομή, κινήθηκε πολύ γρήγορα πάντως, αυτό να λέγεται!![]()
και όχι μόνο οι γιατροί...Οι γιατροί του φόρουμ θα έχουν τρίνοβ.
Να ξέρετε.
Φωτός, λίαν συντόμως.![]()
Στη Θεσσαλονίκη είναι 100%, σιγουράκι.Δηλαδη με αυτά τα δεδομένα, η πιθανότητα να βρεθούν για μπύρα κάπου στον πλανήτη τρεις κάτοχοι τρίνοβ στο ίδιο τραπέζι, είναι 0,00000000000000085%
Σου κάνω ένα ανμποξιν ριβιου και τεστ για 20+ μέρεςΕγώ θέλω 20 μέρες διάβασμα πρώτα+ κάτι «μικροαλλαγές» που θα γίνουν στον χώρο.
Δεν βιάζομαι.
FixedΣτείλε τον στον συσανο να μάθει για να με βοηθάει
Για κάτι <<μεγαλοαλλαγές>> που θα γίνουν στο upmixing (υλοποίησή του σε υψηλή δειγματοληψία και πολλών μπιτ, πρακτικά αδύνατο να πραγματοποιηθεί με "τσιπάκι" παρά μόνο με κανονική cpu) βγιάσου.Εγώ θέλω 20 μέρες διάβασμα πρώτα+ κάτι «μικροαλλαγές» που θα γίνουν στον χώρο