Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.743
Το ξέραμε ρε γιατρουδάκι.Sony 270.
Παραλαμβάνω σημερα-αυριο.
Το ξέραμε ρε γιατρουδάκι.Sony 270.
Παραλαμβάνω σημερα-αυριο.
Εμ, δίπλα καθόσουν όταν ο Ιχάλτου την έκανε τη μουτσουκέλα για τον Σόνι, εκεί στην Τούμπα και τα πίναμε. Τα ξέρεις όλα, από την αρχή κιόλας!Το ξέραμε ρε γιατρουδάκι.
Ωπ τι έχουμε εδώ;Μαρτυριάρη
σε 3 βδομαδες θα σου πω για τον τρινοβ 16αρη ....
...σε 3 διαφορετικους χωρους και διαφορετικα καναλια
9.1.6 -7.1.4 - 7.1.6
το .1 θα ειναι με 2-4 sub
Σε τρεις εβδομάδες θα είναι αργά
Σε 1 βδομάδα θα σου πω εγώ εντυπώσεις ακροάσεων.
Το .1 με 5 σαμπ.
Θέλεις να πεις ότι έρχονται ελλαδα 3 ;;;;
Πουλημένοι ;;;;
Ε ρε κρίση ...
Κοντα επεσες...
Και τέσσερις
Χίντ: 3 τεμάχια τρίνοβ στη Θεσσαλονίκη.
Με 1 μικρόφωνο όλοι! (Ε ρε γλέντια)
αυριο (αν εισαι καλο παιδι)
Μάλιστα μάλιστα, το καλύτερο.
Οι γιατροί του φόρουμ θα έχουν τρίνοβ.
Να ξέρετε.
Φωτός, λίαν συντόμως.
Μαρτυριάρη
Ωπ τι έχουμε εδώ;
Ναι, ναι !!Θα τους κρατήσω εδώ...
Δυστυχως θα ήταν εάν δεν έπαιρνες ότι πλήρωνεςΌτι πληρώνεις παιρνεις δυστηχως ...
Εγώ θέλω 20 μέρες διάβασμα πρώτα+ κάτι «μικροαλλαγές» που θα γίνουν στον χώρο.Θα τους κρατήσω εδώ...
Ότι μπορούμε κάνουμε!Άντε...καλορίζικος και περιμένουμε φωτό!Εμ, δίπλα καθόσουν όταν ο Ιχάλτου την έκανε τη μουτσουκέλα για τον Σόνι, εκεί στην Τούμπα και τα πίναμε. Τα ξέρεις όλα, από την αρχή κιόλας!
Ο Βασίλης στην ηχοδομή, κινήθηκε πολύ γρήγορα πάντως, αυτό να λέγεται!
και όχι μόνο οι γιατροί...Οι γιατροί του φόρουμ θα έχουν τρίνοβ.
Να ξέρετε.
Φωτός, λίαν συντόμως.
Στη Θεσσαλονίκη είναι 100%, σιγουράκι.Δηλαδη με αυτά τα δεδομένα, η πιθανότητα να βρεθούν για μπύρα κάπου στον πλανήτη τρεις κάτοχοι τρίνοβ στο ίδιο τραπέζι, είναι 0,00000000000000085%
Σου κάνω ένα ανμποξιν ριβιου και τεστ για 20+ μέρεςΕγώ θέλω 20 μέρες διάβασμα πρώτα+ κάτι «μικροαλλαγές» που θα γίνουν στον χώρο.
Δεν βιάζομαι.
Fixed μεγεια σε όλουςΣτείλε τον στον συσανο να μάθει για να με βοηθάει
Για κάτι <<μεγαλοαλλαγές>> που θα γίνουν στο upmixing (υλοποίησή του σε υψηλή δειγματοληψία και πολλών μπιτ, πρακτικά αδύνατο να πραγματοποιηθεί με "τσιπάκι" παρά μόνο με κανονική cpu) βγιάσου.Εγώ θέλω 20 μέρες διάβασμα πρώτα+ κάτι «μικροαλλαγές» που θα γίνουν στον χώρο