- Reaction score
- 83.986
Πολλά sub, πολλές θέσεις.ένα sub μια θέση πολλές θέσεις πολλά sub. ok
Ενα sub, πρόστιμο.
Πολλά sub, πολλές θέσεις.ένα sub μια θέση πολλές θέσεις πολλά sub. ok
έχουμε βγάλει και κοστολόγιο. υπάρχει έκπτωση αν πληρωθεί ποιο γρήγορα.Πολλά sub, πολλές θέσεις.
Ενα sub, πρόστιμο.
Μου έβαλες ιδέες:έχουμε βγάλει και κοστολόγιο. υπάρχει έκπτωση αν πληρωθεί ποιο γρήγορα.
Βρε που μας κατάντησαν και από εδώ λεφτά θα εισπράττει το κράτος.
όταν πχ το πρόγραμμα ισοστάθμισης (audyssey) το τρέξεις πλήρως και στις 8 θέσεις την ένταση του κάθε ηχείου την φτιάχνει βάση της πρώτης θέσης ή του συνόλου?Δεν ειναι έτσι ακριβώς... για τον ankodog αυτό.
Πέρα τα θέματα χώρου στις χαμηλές λόγω μήκη κυμάτων μπλα μπλα, δηλαδή 70 εκατοστά δεξιά δεν έχεις άλλη στάθμη σε όλα τα δεξιά ηχεία από τα αριστερά ηχεία σε αυτή την θέση,ενω στην κυρία θέση έχουν ρυθμιστεί στα 75; οπότε μην μπερδεύουμε τον κόσμο όλα ρυθμίζονται βάσει μιας θέσης...στις χαμηλές μπορείς να το απολαύσεις σε περισσότερες εάν αυξήσεις τον αριθμό τους.
Αυτό που μ' ενδιαφέρει κυρίως όμως είναι η αρχική εξισορρόπηση της έντασης όλων των ηχείων, χειροκίνητα αρχικά (με mic, dBμετρο κτλ), πριν την εφαρμογή ή όχι οποιασδήποτε ισοστάθμισης.
Ας υποθέσουμε οτι δε θα ¨τρέξουμε¨ Audyssey ή Dirac ή οτιδήποτε. Που/πως θα ρυθμίσουμε στάθμη sub?
Πήρα και δεύτερο σαμπ εδώ και μερικές ημέρες.Μου έβαλες ιδέες:
Το πρόστιμο για όποιον δεν παιρνει δεύτερο σαμπ σε εύλογο χρονικό διάστημα (κάπου έγραψα το χρονικό όριο αλλα δεν το θυμάμαι τώρα ), θα ειναι ίσο με το 1/3 της αγοραστικής αξίας του πρώτου σαμπ.
Τα χρήματα θα πηγαίνουν προς ενίσχυση όσων συμμορφώνονται εγκαίρως με το νόμο, και θα καλύπτουν έως και το 1/3 της αξίας του δεύτερου σαμπ που αγοράζουν. Θα ιδρυθεί οργανισμός με όνομα ΤΔΥ (Ταμείο Διπλασιασμού Υποβαθύφωνων)
Κάτοχοι ήδη δυο σαμπ, δεν θα επιδοτούνται για τρίτο, τέταρτο κτλ, μεχρί να καλυφθεί η ανάγκη όλων όσων εχουν μόνο ένα.
Δε νομίζω. Για sub αναφερόμαστε και μιας και θέλει να ψαχτεί χωρίς ισοστάθμιση όπως γράφει αυτά θα τα βρεί μπροστά του.Το πηδήξατε το topic του ανθρώπου.
Μια ερώτηση για τον ίδιο έκανε και πάλι λέτε για άλλα, ότι να ναι, όπου να ναι.
Εκτός από Πρόεδρος, είσαι κι αρχηγός! Ποιο πήρες;Πήρα και δεύτερο σαμπ εδώ και μερικές ημέρες.
Ο Κώστας ήρθε και μου έκανε σεμινάριο ρύθμισης.
Βρήκα τον μπελά μου μεν, αλλά η διαφορά είναι τεράστια.
Χοροπηδάει και ο καναπές τώρα.
Το γλύτωσα το πρόστιμο ε;
Η ερώτηση απαντήθηκε απο την πρώτη σελίδα. Θα προτιμούσατε να κλειδωθεί το θρεντ;Το πηδήξατε το topic του ανθρώπου.
Μια ερώτηση για τον ίδιο έκανε και πάλι λέτε για άλλα, ότι να ναι, όπου να ναι.
Ένα Klipsch 10" δυνατό και ποιοτικό.Εκτός από Πρόεδρος, είσαι κι αρχηγός! Ποιο πήρες;
Ισως για μικρά συστήματα nearfield (γραφείου σε μικρούς χώρους) να γίνουν κάποιες εξαιρέσεις επιλεκτικά. Θα είναι στην διακριτική ευχέρεια του ΤΔΥΘα πρέπει ο νόμος να αφήσει παράθυρο στα δικάναλα + 1 θέση ακρόασης .... αλλιώς θα αναγκαστούμε να βγούμε στην παρανομία!
Ζητώ εξαίρεση από το νόμο. 17 τ.μ. με απόσταση ακρόασης 80 εκατοστά.Ισως για μικρά συστήματα nearfield (γραφείου σε μικρούς χώρους) να γίνουν κάποιες εξαιρέσεις επιλεκτικά. Θα είναι στην διακριτική ευχέρεια του ΤΔΥ
Θα το θέσουμε στη σημερινή σύσκεψη και θα ενημερωθείτε.Ζητώ εξαίρεση από το νόμο. 17 τ.μ. με απόσταση ακρόασης 80 εκατοστά.