- Reaction score
- 1.872
Λοιπόν όπως υποσχέθηκα σας δείχνω την προσπάθεια μου στο χώρο του home cinema η οποία άρχισε πριν 2 χρόνια, και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει για αρκετό καιρό ακόμα.
Ο χώρος είναι μια ημιυπόγεια πρώην αποθήκη που διαμορφώθηκε σε χώρο home Cinema 7.3.4. Οπότε πρόβλημα με εντάσεις και waf δεν έχουμε…
Εξοπλισμός:
Marantz sr7012
Denon poa t3 (ο παππούς όπως λέω)
Crown xls 1502 (παντού υπάρχει ένας)
Από τη σειρά Polk s τα: s55, s30, s15,
για surround back ένα ζευγάρι παλιά αλλά αξιόπιστα mission 761i
για atmos 2 ζευγάρια jbl control one.
Πάμε στα sub τώρα: Polk hts12, jamo j10, Pure Acoustics RB 1150
Προβολέας Optoma hd142, οθόνη 120 ιντσών diy.
Πηγές: zidoo x10, Sony BDP-S6500
Τα επόμενα βήματα μάλλον θα είναι αντικατάσταση των mission με κάτι ποιο καινούργιο, Αντικατάσταση του καναπέ, και συνεχίζω να ψάχνομαι στο θέμα των τελικών γιατί ο συνδυασμός Vintage με μοντέρνο class d δεν μου κάθετε καλά…
Ακολουθούν φωτογραφίες και σχεδιάγραμμα του χώρου.
Προτάσεις, κριτικές, συμβουλές, παρατηρήσεις, όχι μόνο ευπρόσδεκτες, αλλά ζητούμενες.
Σημείωση: 12 sub δεν βάζω…
Ο χώρος είναι μια ημιυπόγεια πρώην αποθήκη που διαμορφώθηκε σε χώρο home Cinema 7.3.4. Οπότε πρόβλημα με εντάσεις και waf δεν έχουμε…
Εξοπλισμός:
Marantz sr7012
Denon poa t3 (ο παππούς όπως λέω)
Crown xls 1502 (παντού υπάρχει ένας)
Από τη σειρά Polk s τα: s55, s30, s15,
για surround back ένα ζευγάρι παλιά αλλά αξιόπιστα mission 761i
για atmos 2 ζευγάρια jbl control one.
Πάμε στα sub τώρα: Polk hts12, jamo j10, Pure Acoustics RB 1150
Προβολέας Optoma hd142, οθόνη 120 ιντσών diy.
Πηγές: zidoo x10, Sony BDP-S6500
Τα επόμενα βήματα μάλλον θα είναι αντικατάσταση των mission με κάτι ποιο καινούργιο, Αντικατάσταση του καναπέ, και συνεχίζω να ψάχνομαι στο θέμα των τελικών γιατί ο συνδυασμός Vintage με μοντέρνο class d δεν μου κάθετε καλά…
Ακολουθούν φωτογραφίες και σχεδιάγραμμα του χώρου.
Προτάσεις, κριτικές, συμβουλές, παρατηρήσεις, όχι μόνο ευπρόσδεκτες, αλλά ζητούμενες.
Σημείωση: 12 sub δεν βάζω…
Last edited by a moderator: