Περί καλωδίων ρεύματος

Reaction score
12.228
Αν συγκεντρωθουν σε έναν χώρο 7 ευσεβείς χριστιανοί και 3 άθεοι περιμένοντας ένα θαυματουργό σημάδι από τον Άγιο Νεκτάριο και μετά οι 7 στους 10 δηλώσουν με ενθουσιασμό πως έγιναν μάρτυρες της Χάρης του, εσύ θα το αποδεχτείς ή θα το αμφισβητησεις?
Εξαρτάται. Αν το σημάδι είναι να βρέξει, όχι. Αν όμως σου παρουσιαστεί ο ίδιος ο Άγιος, ε, τότε κομματάκι δύσκολο να μη το αποδεχτείς ως γεγονός.

Reaction score
30.452
Εξαρτάται. Αν το σημάδι είναι να βρέξει, όχι. Αν όμως σου παρουσιαστεί ο ίδιος ο Άγιος, ε, τότε κομματάκι δύσκολο να μη το αποδεχτείς ως γεγονός.
Και αν εγώ βρίσκομαι ανάμεσα στους 3 άθεους και δε μου κάνει τη χάρη να μου παρουσιαστεί ο Άγιος, αλλά οι 7 ευσεβείς επιμένουν πως τον είδαν, εγώ θα πρέπει να το αποδεχτώ?

Reaction score
2.994
....οποιαδήποτε ακροαματική διαφορά προέκυπτε από εναλλαγή καλωδίων ρεύματος μπορεί ν'αναπαραχθεί ή να υπερκεραστεί με αποτελεσματικότερες και πιο προηγμένες μεθόδους από την καλωδιολαγνεία.
Κύριε ερευνητά, καλημέρα απ΄την απόληξη της Βαλκανικής ..

Απ΄εσας θα περίμενα ν΄ακούσω ότι..... το κόστος ενός power cord σε σχέση με το τελικό ηχητικό αποτελέσμα
είναι Εξαιρετικά Δυσανάλογο, και σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει το “0”.
Επίσης δεν θα μπορούσε να είναι προτεραιότητα εάν προηγουμένος δεν είχαμε λύσει θέματα μείζονος σημασίας.

Στόχος δεν είναι το προσεγμένο καλώδιο που θα βοηθούσε ενδεχομένος το σύστημα να “ακουστεί καλύτερα”
αλλά η εξάλειψη ενός κακου καλωδίου απ΄ το σύστημα.

Ας μην ξεχνάμε πως ότι ακούμε είναι….. ρεύμα.

Η ελαφρά τη καρδία εκτιμήσεις σε θέματα καλωδίων έχουν ρίξει αεροπλάνα και έχουν κάψει εκκλησίες.

Υ.Γ. …οντως η περιστροφή της γωνίας ενός ηχειου ή ακόμα καλύτερα του ποτενσιόμετρου
επιφέρουν μεγαλύτερες ηχητικές μεταβολές απ΄ ότι ένα καλώδιο. :)

Πάντα Φιλικά !

Last edited:

Reaction score
12.228
Και αν εγώ βρίσκομαι ανάμεσα στους 3 άθεους και δε μου κάνει τη χάρη να μου παρουσιαστεί ο Άγιος, αλλά οι 7 ευσεβείς επιμένουν πως τον είδαν, εγώ θα πρέπει να το αποδεχτώ?

ο Άγιος είναι Άγιος, όχι πόρτα σε club να κάνει διακρίσεις. :p

βέβαια, αν έχεις κλειστά τα μάτια και τα αυτιά σου, ε, τότε δεν θα αντιληφθείς τη παρουσία του υποθέτω, παρά μόνο αν σου χώσει καμία καρπαζιά. :p

Reaction score
42
Καλησπέρα σε όλους,
Για να δω αν καταλαβαίνω σωστά, το debate είναι αν η προσθήκη διαφορετικών καλωδίων -επηρεαζει όπως επηρεάζει- το αποτέλεσμα ή αν η αλλαγή καλωδίων αποτελεί τη βέλτιστη λύση για να πάρουμε το 100% του χωρο-συστήματός μας;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Reaction score
15.466
Όλα κατάλοιπα της εποχής του Γούντστοκ.
Το γουνστοκ δεν εγινε ομως για να εξυμνηθει η αξια τσι υποκειμενικης αποψης γιατρε μου,
εγινε για να γινει κατανοητη η αξια τσι κυβισθησης στις λασπες ...

παλι εμεις φταιμε ?

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Αν συγκεντρωθουν σε έναν χώρο 7 ευσεβείς χριστιανοί και 3 άθεοι περιμένοντας ένα θαυματουργό σημάδι από τον Άγιο Νεκτάριο και μετά οι 7 στους 10 δηλώσουν με ενθουσιασμό πως έγιναν μάρτυρες της Χάρης του, εσύ θα το αποδεχτείς ή θα το αμφισβητησεις?
Για αυτό σου προτείνω να έρθεις, αλλά..δεν..σου λέω ότι για πάρτι σου, αν χρειαστεί κανω καραγκιόζη το σαλόνι μου,σου προτείνω όλους τους πιθανούς τρόπους αλλά δεν..τι να σε κάνω μαναμ? Είπαμε.. λιβανι!

Last edited:

Reaction score
30.452
Η ελαφρά την καρδία εκτιμήσεις σε θέματα καλωδίων έχουν ρίξει αεροπλάνα και έχουν κάψει εκκλησίες.
Και πού να δεις η ελαφρά ορθογραφία και η ελαφρά γραμματική ζημιές που έχουν κάνει!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
Καλησπέρα σε όλους,
Για να δω αν καταλαβαίνω σωστά, το debate είναι αν η προσθήκη διαφορετικών καλωδίων -επηρεαζει όπως επηρεάζει- το αποτέλεσμα ή αν η αλλαγή καλωδίων αποτελεί τη βέλτιστη λύση για να πάρουμε το 100% του χωρο-συστήματός μας;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

φερε κανα καλωδιο του τεντ να τους φυγουν τα σφραγισματα..........

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Εμένα αυτού του είδους οι δοκιμές με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Ρε συ γιατι δεν το ειπες 200 ποστ πριν και ταλαιπωρεις τον κοσμο ? :p
[DOUBLEPOST=1555665039][/DOUBLEPOST]
παλι εμεις φταιμε ?
Και οι λαμπες :roflmao:

Reaction score
42
φερε κανα καλωδιο του τεντ να τους φυγουν τα σφραγισματα..........
Αργύρη μου, δεν χρειάζεται να το κάνω. Και εξηγούμαι. Για όποιον είχε την ευκαιρία να προσθέσει οποιοδήποτε καλώδιο και η άποψή του είναι οτι δεν επηρεάει το αποτέλεσμα, πρωτίστως θα πρέπει να κάνει ένα ακοόγραμμα, έπειτα να αποσυνδέσει τα μηχανήματα του, να φέρει κάποιον ειδικό να του μετρήσει και να "φροντίσει" το χωρο ακρόασης του, να ξαναστήσει σωστά το σύστημα του και τη θέση ακρόασης του και να μην ξανακάνει δοκιμές διότι δεν θα του χρειάζονται.
Προφανώς το οτιδήποτε που θα προσθαφαιρεσουμε σε ενα tunnαρισμένο χωρο-σύστημα επηρεάζει το αποτέλεσμα. Τα καλώδια είναι όμως το τελευταίο που θα πρέπει να ασχοληθεί κανείς, αν ασχοληθεί. Δεν αρχίζουμε απο τα καλώδια, πρώτα φτιάχνουμε τούρτα μετά βάζουμε τα κερασάκια

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
.............καποιοι επιμενουν να πηγαινουν σε καφενεια που δεν γουσταρουν ισα για να κανουν τα συκωτια τους πλακε.......
Αμα δεν σου αρεσει το καφενειο των καλωδιαδων γιατι μπαινεις ?
αφου ουτε εισαι σε θεση να τους ψησεις.......ουτε μενεις κουλ..................

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Καλησπέρα σε όλους,
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Κάνεις δεν είπε ότι είπε ότι είναι η βέλτιστη λύση αγαπητέ, είπαμε απλά ότι ένα καλώδιο τροφοδοσίας σε σχέση με καποιο άλλο ακούγεται διαφορετικά, αν αυτό το διαφορετικό τώρα μας αρεσει κιολας ειμαστε οκ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
Αργύρη μου, δεν χρειάζεται να το κάνω. Και εξηγούμαι. Για όποιον είχε την ευκαιρία να ακούσει οποιοδήποτε καλώδιο και η άποψή του είναι οτι δεν επηρεάει το αποτέλεσμα, πρωτίστως θα πρέπει να κάνει ένα ακοόγραμμα, έπειτα να αποσυνδέσει τα μηχανήματα του, να φέρει κάποιον ειδικό να του μετρήσει και να "φροντίσει" το χωρο ακρόασης του, να ξαναστήσει σωστά το σύστημα του και τη θέση ακρόασης του και να μην ξανακάνει δοκιμές διότι δεν θα του χρειάζονται.
Προφανώς το οτιδήποτε που θα προσθαφαιρεσουμε σε ενα tunnαρισμένο χωρο-σύστημα επηρεάζει το αποτέλεσμα. Τα καλώδια είναι όμως το τελευταίο που θα πρέπει να ασχοληθεί κανείς, αν ασχοληθεί. Δεν αρχίζουμε απο τα καλώδια, πρώτα φτιάχνουμε τούρτα μετά βάζουμε τα κερασάκια

αν πατανε τα ποδια μας στην γη
το ακουογραμμα (ειχα κανει καμποσα) δεν κολλαει με τα ακουστικα χνωτα του καθενος.....
το να φροντισουν το χωρο τους ? ποιοι ? οι πιο πολυ το εχουν σε σαλονι.....δεν μιλαω για παντοφλα....μιλαω για πραγματικες συνθηκες.......ξερεις ο κοσμος μας δεν ειναι τελειος για ολους.....ζουμε με τα προβληματα μας.....
Αν δεν εχεις υλικα για τουρτα τρως οτι μπορεις...........δυστυχως δεν εχουν ολοι την ιδανικη ζωη αμαξι γυναικα ,για να εχουν και τον ιδανικο χωρο και συστημα,,,,,,,,καθενας κανει οτι μπορει....................

Reaction score
2.994
Και πού να δεις η ελαφρά ορθογραφία και η ελαφρά γραμματική ζημιές που έχουν κάνει!!
Αινδεχομένως διοτι δεν εχουμε ολοι την πωλειτελεια Pub.._Wor….. αλλα 2-3 πραγματα ταυτόχρονα
Χαίρομαι πάντως που βρίσκεις σιγά σιγά τον ρόλο σου εδώ μέσα.

Reaction score
30.452
Ρε συ γιατι δεν το ειπες 200 ποστ πριν και ταλαιπωρεις τον κοσμο ? :p
Και όμως κουμπάρε ήμουν σαφέστατος.
Αν θέλουν να στήσουν ένα τεστακι όπου οι συμμετέχοντες δε θα γνωρίζουν τη χρονική στιγμή εναλλαγής του καλωδίου και θα προσπαθούν να την εντοπίσουν μέσω των ενδεχομενων διαφορών, τότε πολύ ευχαρίστως.
Αλλά για συναθροισεις ακουστικών εντυπώσεων, να λείπει το βύσσινο.
[DOUBLEPOST=1555666024][/DOUBLEPOST]
Αινδεχομένως διοτι δεν εχουμε ολοι την πωλειτελεια Pub.._Wor….. αλλα 2-3 πραγματα ταυτόχρονα
Χαίρομαι πάντως που βρίσκεις σιγά σιγά τον ρόλο σου εδώ μέσα.
Ο οποίος είναι?
Και τι είναι αυτό το Pub... Wor? Είμαι από χωριό ξέρεις και δεν τα κατέχω αυτά.

Last edited:

Reaction score
42
αν πατανε τα ποδια μας στην γη
το ακουογραμμα (ειχα κανει καμποσα) δεν κολλαει με τα ακουστικα χνωτα του καθενος.....
το να φροντισουν το χωρο τους ? ποιοι ? οι πιο πολυ το εχουν σε σαλονι.....δεν μιλαω για παντοφλα....μιλαω για πραγματικες συνθηκες.......ξερεις ο κοσμος μας δεν ειναι τελειος για ολους.....ζουμε με τα προβληματα μας.....
Αν δεν εχεις υλικα για τουρτα τρως οτι μπορεις...........δυστυχως δεν εχουν ολοι την ιδασνικη ζωη αμαξι γυναικα ,για να εχουν και τον ιδανικο χωρο και συστημα,,,,,,,,καθενας κανει οτι μπορει....................
Σωστά φίλε μου, έτσι είναι. Αλλά απο τη στιγμή που είναι έτσι, οι άνθρωποι που δεν έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν ούτε προσλαμβανουσες έχουν, ούτε η άποψη τους μπορεί να έχει στάθμιση. Έχουν όμως την ευκαιρία να ρωτήσουν, να ενημερωθούν και καταληκτικά να αποκτήσουν γνώσεις, αν έχουν βέβαια την πρόθεση και τη δυνατότητα να τις αφομοιώσουν. Οπότε προς τι τα debates? Και δεν αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά σχεδόν στο σύνολο του avsite
[DOUBLEPOST=1555666427][/DOUBLEPOST]
Κάνεις δεν είπε ότι είπε ότι είναι η βέλτιστη λύση αγαπητέ, είπαμε απλά ότι ένα καλώδιο τροφοδοσίας σε σχέση με καποιο άλλο ακούγεται διαφορετικά, αν αυτό το διαφορετικό τώρα μας αρεσει κιολας ειμαστε οκ.
Άρα αγαπητέ μέχρι στιγμής γράφτηκαν #618 μυνήματα με σκοπό να καταλήξουμε στο οτι επιδιώκουμε αυτό που μας αρέσει; Φτωχό το αποτέλεσμα

Reaction score
707
Ανέκδοτο
"Ρε Γιάννη σίγουρα θα σου δώσω τα εκατό ευρώ που θα μου δανείσεις, δεν μου έχεις εμπιστοσύνη;
Και ο Γιάννης....την σήμερον ημέρα Κωστή δεν πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη ούτε στον κώλο σου. Το πρωί πήγα να κλάσω και χέστηκα..........."

Ο Γιάννης ειναι έξυπνος.
Γίνετε σαν τον Γιαννη.
Μην πιστεύετε στα ματια σας και στα αυτιά σας. Πλαναστε οικτρά.

I

iason

Guest
Εάν πάρουμε 10 διαφορετικά καλώδια Ρεύματος , η Ηχείων ,η ιντερκονεκτς με την ιδια διατομή και τα ιδια τεχνικά χαρακτηριστικά στο ιδιο συστημα και στον ιδιο χωρο ΕΝΑ είναι σιγουρο οτι και τα δεκα θα παίξουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ .
Ολα τα άλλα ειναι νάχαμε να λεγαμε , η οπως ελεγε και ο συχωρεμενος ο Χαρυ Κλυν Τραγουδια Κολομεγλυφάδας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.552
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM