Περί καλωδίων ρεύματος

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Είμαι βέβαιος ότι δεν αυτοαναιρείσαι,απλώς...αυτοσυμπληρώνεσαι.
..μήπως.....αυτοδιαπιστώνομαι; :D
Οι δε υπόλοιποι αναγνώστες μπορούν να το εξετάσουν για δικόν τους λογαριασμό καθένας,χωρίς να δεσμεύονται από τις δικές μου εκτιμήεις...;)
Φυσικά. Οι έχοντες γνώση, εμπειρία και κυρίως, απουσία αγκυλώσεων, αυτό ακριβώς θα κάνουν!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
εκει στην καταραμενη γιογκα εχω ενα τροφαντουλη που εχει 2 μαστερ στην στατιστικη
και δουλευει μισο μηνα μιλανο - μισο ελλαδα
Και μου ειπε
ο τροπος που ερμηνεουν οι γιατροι τους πινακες τις στατιστικης δεν διαφερει καθολου απο την αποδοση ενος παιδιου
........
πως ερμηνευεται σωστα....αλλο πραμα.
Πλασιμπο μπορει........αλλο και η πεινα οπως ειπα πιο πανω μπορει να ειναι πλασιμπο .....και να ειναι διψα.....
Οποτε Λεανδρε θα μαζευτουμε εμεις και εμεις.......και για να εχει ενδιαφερον το ματσακι εγω θα κανω το σπασικλακι και θα ακουω παντα προς το χειροτερο να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι.........

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Οποτε Λεανδρε θα μαζευτουμε εμεις και εμεις.......και για να εχει ενδιαφερον το ματσακι εγω θα κανω το σπασικλακι και θα ακουω παντα προς το χειροτερο να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι.........
Εγω λεω να πας εκει και να μην ακουσεις διαφορες :laugh:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.028
ο τροπος που ερμηνεουν οι γιατροι τους πινακες τις στατιστικης δεν διαφερει καθολου απο την αποδοση ενος παιδιου
Σηκώθηκαν τα κολοκυθάκια να βαρέσουν το μανάβη :gotcha:

Reaction score
30.452
Θα επαναλάβω το ερώτημα.
Κάποιο τεστάκι στο οποίο δε θα γνωρίζετε αν και πότε έγινε αλλαγή καλωδίου και θα προσπαθείτε να εντοπίσετε τη χρονική στιγμή της αλλαγής (ή της μη αλλαγής) μέσω των διαφορών που θα ακούτε (ή δε θα ακούτε) ,είστε διατεθειμένοι να κάνετε?

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Θα επαναλάβω το ερώτημα.
Κάποιο τεστάκι στο οποίο δε θα γνωρίζετε αν και πότε έγινε αλλαγή καλωδίου και θα προσπαθείτε να εντοπίσετε τη χρονική στιγμή της αλλαγής (ή της μη αλλαγής) μέσω των διαφορών που θα ακούτε (ή δε θα ακούτε) ,είστε διατεθειμένοι να κάνετε?
Κάντο εσύ Χάρη κι ερχόμαστε! Φέρνω και καλώδια ρεύματος κι ότι άλλο θες, υπάρχει αντικειμενική δυσκολία για ένα καπρίτσιο να ξεμονταρω τα πάντα! Είπα, στο δικό μου χώρο, αν Δεν είναι άμεσα αντιληπτές οι διαφορές των καλωδίων, να το κάνουμε όπως λες. Δε σου κάνει ουτε αυτό. Τι να σε κάνω μαναμ? Τι αλλο θες? Να μπω σε μια επιπλέον ταλαιπωρία όταν πρέπει, όχι απλά για να μπω! Έλεος!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.201
Σηκώθηκαν τα κολοκυθάκια να βαρέσουν το μανάβη :gotcha:
Όχι όποια και όποια,αλλά ειδικώς τα ευρισκόμενα εις το...πάτερον.

Η έκφραση ΄΄έτερον εκάτερον΄΄ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δηλώσει δύο δεδομένα που ισχύουν παραλλήλως χωρίς το ένα να εξαρτάται από το άλλο.Και πού κολλάνε τα ΄΄κολοκύθια εις το πάτερον΄΄;Στο ότι η απουσία αμοιβαίας συνάρτησης αποτελεί αφορμή για προέκταση της ασυναρτησίας σε πληθώρα σχετικών πεδίων.

Παράδειγμα:
Ο τάδε αντιλαμβάνεται διαφοροποιήσεις κατά τις εναλλαγές καλωδίων τροφοδοσίας και το έχει παραδεχθεί σε ανύποπτο χρόνο.
Παράλληλα όμως τις κρίνει τόσο δευτερεύουσες ώστε να μην τους δίνει προτεραιότητα στο πλαίσιο εξέλιξης του δικού του setup.

Ο δείνα από την άλλη δεν αντιλαμβάνεται διαφοροποιήσεις,ίσως επειδή να μην τον ενδιαφέρει η αναζήτησή τους.

Και το ασυνάρτητο πόρισμα που προκύπτει αυθαιρέτως θα ήταν ότι ο τάδε πάσχει από αγκυλώσεις και αθεράπευτο εγωισμό,ενώ ο δείνα μπορεί να έχει προβλήματα ακοής,αφού και οι δύο αδυνατούν υποτίθεται ν'αξιολογήσουν διάφορα στατιστικά δεδομένα όπως οι εξειδικευμένοι σ'εκείνα μαθηματικοί...
View attachment 124323 τρελλος ειμαι οπως μου ερθει.....μπορει να παω μονο για το φαι.......
Μην ξεχάσεις με το πέρας της εκδήλωσης να πάρεις μαζί σου και τις λαδόκολλες...Είναι τα καλύτερα...διηλεκτρικά για τις ιδιοκατασκευές καλωδίων.Σιγοψημένα και κρυογεννημένα στη...λαδόκολλα.:p

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Θα επαναλάβω το ερώτημα.
Αν υποθεσουμε οτι το καλωδιο Α το ακους απο το 1-20 δευτερολεπτο και το καλωδιο Β απο το 21-40, τοτε ασφαλως δεν ακους το ιδιο κοματι με τα δυο καλωδια οποτε οι πιθανοτητες ειναι το πολυ 50/50.
Αν ακουσεις ολοκληρο το κοματι δυο φορες,μια δηλαδη με καθε καλωδιο,οι συνθηκες ειναι εντελως διαφορετικες,ακομη κι αν την δευτερη φορα ΔΕΝ αλλαξεις καλωδιο στον SUT (αντε για να χρησιμοποιησουμε και λιγη ορολογια των DBT's ).Ποιον τροπο θεωρεις εσυ ως τον πιο σωστο να γινει ενα τεστ? Γιατι δηλαδη να μην κανουμε π.χ 10 αλλαγες με τον διακοπτη σε 10 δευτερολεπτα και απλα να "διαλυσουμε" το SUT ? Και πες μου μετα για "στατιστικες" μη ..........

Reaction score
30.452
Κάντο εσύ Χάρη κι ερχόμαστε! Φέρνω και καλώδια ρεύματος κι ότι άλλο θες, υπάρχει αντικειμενική δυσκολία για ένα καπρίτσιο να ξεμονταρω τα πάντα! Είπα, στο δικό μου χώρο, αν Δεν είναι άμεσα αντιληπτές οι διαφορές των καλωδίων, να το κάνουμε όπως λες. Δε σου κάνει ουτε αυτό. Τι να σε κάνω μαναμ? Τι αλλο θες? Να μπω σε μια επιπλέον ταλαιπωρία όταν πρέπει, όχι απλά για να μπω! Έλεος!
Καλέ μου άνθρωπε, εσύ ήσουν αυτός που προκαλούσε για τεστ.. Εσύ ήσουν αυτός που έλεγε πως τις διαφορές θα τις ακούσει και ο Μπετόβεν.. Εγώ γιατί να το κάνω? Δεν έχω να αποδείξω κάτι,. Εσύ από την άλλη έχεις, αφού επιμένεις πως οι διαφορές είναι τόσο ξεκάθαρες. Ε καντο λοιπόν, αλλά με έναν μεθοδολογικα αξιόπιστο τρόπο. Τι φοβάσαι, αφού είσαι τόσο σίγουρος?
[DOUBLEPOST=1555709957][/DOUBLEPOST]
Αν υποθεσουμε οτι το καλωδιο Α το ακους απο το 1-20 δευτερολεπτο και το καλωδιο Β απο το 21-40, τοτε ασφαλως δεν ακους το ιδιο κοματι με τα δυο καλωδια οποτε οι πιθανοτητες ειναι το πολυ 50/50.
Αν ακουσεις ολοκληρο το κοματι δυο φορες,μια δηλαδη με καθε καλωδιο,οι συνθηκες ειναι εντελως διαφορετικες,ακομη κι αν την δευτερη φορα ΔΕΝ αλλαξεις καλωδιο στον SUT (αντε για να χρησιμοποιησουμε και λιγη ορολογια των DBT's ).Ποιον τροπο θεωρεις εσυ ως τον πιο σωστο να γινει ενα τεστ? Γιατι δηλαδη να μην κανουμε π.χ 10 αλλαγες με τον διακοπτη σε 10 δευτερολεπτα και απλα να "διαλυσουμε" το SUT ? Και πες μου μετα για "στατιστικες" μη ..........
Καντο όπως θες μάνα μου, φτάνει οι συμμετέχοντες να μη γνωρίζουν αν και πότε γίνεται αλλαγή καλωδίου. Αυτό που λέω εγώ είναι πως πρέπει να εντοπιστεί η αλλαγή καλωδίου μέσω των ενδεχομενων διαφόρων στον ήχο και όχι να αναζητηθούν οι διαφορές όταν κάποιος γνωρίζει πως μόλις άλλαξε το καλώδιο
[DOUBLEPOST=1555710283][/DOUBLEPOST]
Αν ακουσεις ολοκληρο το κοματι δυο φορες,μια δηλαδη με καθε καλωδιο,οι συνθηκες ειναι εντελως διαφορετικες,
Δηλαδή οι συνθήκες είναι διαφορετικές όταν δε γνωστοποιειται η αλλαγή καλωδίου στους συμμετέχοντες αλλά δεν είναι διαφορετικές όταν η αλλαγή είναι εν γνώσει τους?

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Καλέ μου άνθρωπε, εσύ ήσουν αυτός που προκαλούσε για τεστ.. Εσύ ήσουν αυτός που έλεγε πως τις διαφορές θα τις ακούσει και ο Μπετόβεν.. Εγώ γιατί να το κάνω? Δεν έχω να αποδείξω κάτι,. Εσύ από την άλλη έχεις, αφού επιμένεις πως οι διαφορές είναι τόσο ξεκάθαρες. Ε καντο λοιπόν, αλλά με έναν μεθοδολογικα αξιόπιστο τρόπο. Τι φοβάσαι, αφού είσαι τόσο σίγουρος?
Πάμε πάλι.. ακριβώς επειδή είναι τόσο ξεκάθαρες, κατανταει μ@λ@κι@ να πηδήξω το σαλόνι μαζί με τα νευρα μου για κάτι τόσο απλό να διαπιστωθεί. Οι διαφορές μεταξύ ενός τλια ευλω καλωδίου και ενός ποιοτικού, είναι χαοτικές. Αν τα ακούσεις μια φορά και ισχυριστεις οτι δεν ακούγεται διαφορά, είπα ότι θα μπω στη διαδικασία να κανω το τεστ με Όποιο τρόπο θες. Τι άλλο πια???? Εκείνη τη στιγμή!!!

Reaction score
30.452
Πάμε πάλι.. ακριβώς επειδή είναι τόσο ξεκάθαρες, κατανταει μ@λ@κι@ να πηδήξω το σαλόνι μαζί με τα νευρα μου για κάτι τόσο απλό να διαπιστωθεί. Οι διαφορές μεταξύ ενός τλια ευλω καλωδίου και ενός ποιοτικού, είναι χαοτικές. Αν τα ακούσεις μια φορά και ισχυριστεις οτι δεν ακούγεται διαφορά, είπα ότι θα μπω στη διαδικασία να κανω το τεστ με Όποιο τρόπο θες. Τι άλλο πια???? Εκείνη τη στιγμή!!!
Έγινε καλέ μου!
Κάντο όπως σε βολεύει.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Δηλαδή οι συνθήκες είναι διαφορετικές όταν δε γνωστοποιειται η αλλαγή καλωδίου στους συμμετέχοντες αλλά δεν είναι διαφορετικές όταν η αλλαγή είναι εν γνώσει τους?[/QUOTE]
Δεν ειπα αυτο.Ειπα ακομη κι οταν ΔΕΝ αλλαξεις καλωδιο,φτανει να ακουσεις ολοκληρο το κοματι.

Reaction score
30.452
Αυτο ειναι πλεον καθαρο σε ολους.Εξ'αλλου πως μπορει να αποδειξει καποιος οτι δεν ακουει κατι?
Το κρίσιμο ερώτημα είναι πώς μπορεί να αποδείξει κάποιος ότι ακούει κάτι ;)
Εν προκειμένω, διαφορές .

Reaction score
30.452
Δεν ειπα αυτο.Ειπα ακομη κι οταν ΔΕΝ αλλαξεις καλωδιο,φτανει να ακουσεις ολοκληρο το κοματι.
Βοηθα με λίγο.. Μου λες πως είναι απαραίτητο να ακούσεις όλο το κομμάτι?

Reaction score
30.452
Σου εξηγησα πιο πανω γιατι. #689
Βρε καλέ μου άνθρωπε, αυτό δεν έγραψα και εγώ όταν πρότεινα τρόπο για τεστ στον Λέανδρο?
20 επαναλήψεις του ίδιου τραγουδιού, 10 με το ένα καλώδιο και 10 με το άλλο. Όχι όμως εναλλάξ τα καλώδια, αλλά ακανόνιστα, πχ δύο συνεχόμενες με το Α, μια με το Β, μια με το Α, τρεις με το Β κλπ... και χωρίς να το ξέρουν οι συμμετέχοντες.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.551
Members
38.196
Νεότερο μέλος
nikos3391