Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ε, να, με κάτι τέτοια post χάνουμε τον ύπνο μας... Που είπες πως μένεις?Έχω τέτοιες κλειστές και ανοιχτές.
Εχω αρκετες απο δαυτες (TDK-MAXELL-BASF-THATS). Παντως TDK AD & AR 90 βρισκω καινουργιες ακομα και τωρα.Ας ρίξω ένα ακόμα link νοσταλγίας... ποιές έχετε ακόμα;
Καλέ μου φίλε, πες και σε μας...Εχω αρκετες απο δαυτες (TDK-MAXELL-BASF-THATS). Παντως TDK AD & AR 90 βρισκω καινουργιες ακομα και τωρα.
Τις βρισκω στα Σουπερ Μαρκετς ΓΑΛΑΞΙΑΣ. Δεν ξερω αν φερνει συνεχεια ή εχουν ξεμεινει stock απο παλια.Καλέ μου φίλε, πες και σε μας...
Τι λες τώρα! Σε Super Market?!Τις βρισκω στα Σουπερ Μαρκετς ΓΑΛΑΞΙΑΣ. Δεν ξερω αν φερνει συνεχεια ή εχουν ξεμεινει stock απο παλια.
Από το LINK νοσταλγίας του RetroManix, βρήκα το http://www.c-90.org/catalogue/tapesΑς ρίξω ένα ακόμα link νοσταλγίας... ποιές έχετε ακόμα;
Πολύ ωραίο το βιντεάκι, δεν έχω ξαναδεί dj αποκλειστικά με κασέτες..Τι λες τώρα! Σε Super Market?!
[DOUBLEPOST=1556232497][/DOUBLEPOST]Σχετικό - άσχετο, αλλά πείτε μου, πότε πήγατε πρόσφατα σε τέτοιο πάρτυ... Εγώ σίγουρα πριν περίπου... 25 χρόνια. (Δε με κάλεσαν, μουσική έπαιζα... από κασέτες, πράγμα απερίγραπτο σε σχέση με δίσκους). Τα μεγάλα αγόρια θα καταλάβουν αν δουν το βίντεο:
Εχει μαγαζί στη Θεσσαλονίκη. 9 ευρώ τα 25 ή 1 ευρω το 1 με θήκη κανονική.Περιεργο δεν ειναι, να βρισκεις ακομα ευκολα κασετες και να μη βρισκεις καθολου cdr-audio, που ειναι πιο προσφατο μεσο αποθηκευσης???
Site δεν εχει.Top tape Κοκκιδης λέγεται 25ης Μαρτίου 79.Κάνε μια αναζήτηση έχει και τηλ κλπ. Κασέτες έχει μόνο τις ur απλές. Κάποτε είχε 3 μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ο φτηνότερος. Είχα πάρει άπειρα κομμάτια. Το ίδιο και στα cd και dvdΕχει site αυτο το μαγαζι, για να το εχω στα υποψην?