Περί καλωδίων ρεύματος

Reaction score
1
O ίδιος πάλι τους κατανοώ.Εφόσον έχουν ιεραρχήσει ως ακροατές τις Χίμαιρες με τις οποίες θα παλέψουν,θα ήταν άτοπον να κάθονταν σαν περίεργοι που μαζεύονται σε σκηνές ατυχημάτων για να κάνουν χάζι τι θα τους...΄΄καθόταν΄΄.Όποιος απορρίπτει τα τυχερά παίγνια,δεν πάει να παρακολουθεί...ρουλέτες & blackJack.

Γεγονός,είναι πολύ...δυσμενέστερα,αφού η φιλολογία της στιγμιαίας άποψης έχει μεγαλύτερη πέραση εκεί - ...εκεί στη Β΄ Εθνική.;)

Όταν θα κυκλοφορήσει σε εμπορεύσιμη μορφή το παντοκατευθυντικό ηχείο που μέσω DSP θα μετατρέπει το εκάστοτε δωμάτιο σε ολοκληρωμένη ηχόσφαιρα με την εφαρμογή μιας μονάχα ηχητικής εστίας,τότε μόνο θα έχουν ουσιαστικό αντίκρυσμα τέτοια ερωτήματα.
Εγώ ρώτησα για τώρα, απλά 4 νούμερα θέλω, π.χ, 3-4-9-11.

Την μονοφωνική μουσική, πχ μια όπερα της Κάλλας, εσύ την ακούς απο ενα ηχείο μόνο;

Άσχετο.

Εγω πάντως μιλουσα για πολυκάναλη παραγωγή, όχι για δικάναλη.
[DOUBLEPOST=1556898207][/DOUBLEPOST]
Να διατυπώσεις καλυτερα την ερώτηση παρακαλώ. Κατι θες να πεις, αλλά δεν τα καταφέρνεις.
Ευχαριστώ.
Αν την διατυπώσω καλύτερα θα την απαντήσω. Υπάρχει βέβαια και η απάντηση "Δεν ξέρω/Δεν απαντώ". :wink:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.027
Αν την διατυπώσω καλύτερα θα την απαντήσω. Υπάρχει βέβαια και η απάντηση "Δεν ξέρω/Δεν απαντώ".
Αν δεν μπορείς να θέσεις σωστά την ερώτηση, δεν έχεις κατανοήσει την απάντηση. ;)

Reaction score
1
Η απάντηση είναι απίστευτα απλή και κατανοητή. Ρώτησα ..

-Οι φυσικοί ήχοι που ακούς ξέρεις πόσα κανάλια είναι;
-οι τεχνητοί;
-οι ήχοι από ένα σύστημα που παίζει μόνο audio (ασχέτως καναλιών);
-από ένα άλλο που παίζει home cinema (ασχέτως καναλιών);
απλά γράψε 4 νούμερα σε παρακαλώ, ευχαριστώ.

Άστο, ίσως το κάνω χωριστό θέμα.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.027
Η απάντηση είναι απίστευτα απλή και κατανοητή. Ρώτησα ..

-Οι φυσικοί ήχοι που ακούς ξέρεις πόσα κανάλια είναι;
-οι τεχνητοί;
-οι ήχοι από ένα σύστημα που παίζει μόνο audio (ασχέτως καναλιών);
-από ένα άλλο που παίζει home cinema (ασχέτως καναλιών);
απλά γράψε 4 νούμερα σε παρακαλώ, ευχαριστώ.

Άστο, ίσως το κάνω χωριστό θέμα.
Εξαρτάται από πολλαπλούς παράγοντες.
Σε Logicpro κομμάτια πχ, κανένας.

Reaction score
1
Ευχαριστώ.
Δεν σκοπευω ν αρχισω να ψαχνομαι με τα καλωδια ρευματος.Τωρα ομως που μαλλον εγινε καθολικα αποδεκτο οτι ακουγονται διαφορες θα μπορουσε καποιος γνωστης να εξηγησει με απλα λογια,αν ειναι εφικτο,πως γινεται αυτο?Μιλαμε παντα οτι πληρουνται οι μινιμουμ προδιαγραφες (διατομη κλπ) και ο χωρος ειναι ο ιδιος. Η ας πουμε παιζει ρολο η φροντιδα του χωρου? Δηλαδη στου Κωσταυτια πχ δεν θα ακουγονται οι διαφορες ? (Αληθεια Κωστα μετρησεις δεν θα ανεβασεις?)
Μα τα καλώδια δεν θεωρούνται άδικα.. συσκευές.
Εννοείται ότι τα χαρακτηριστικά τους. το σύστημα και ο χώρος παίζουν ρόλο.
Παντού ακούγονται διαφορές, μικρές ή μεγάλες.

Θα το κλειδώσω και θα γκρινιάζετε. :p
please no :(

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743
Δεν ξέρω αν είστε ο άνθρωπος που φαντάζομαι,
αλλά πριν περίπου... μια 20ετια σε αγορά σετ Levinson, η θέση του εκπροσώπου στην αντιπροσωπεία
ήταν θετική στην χρήση "φροντισμένου" καλωδίου τροφοδοσίας, κυρίως στον τελικό.

Ευχαριστώ.

Στην Lyric ήμουν , αλλά δεν ανακατευόμουν με την λιανική.

Reaction score
1
:thumbsup:
Είχα πάει για ακρόαση ηχείων στην Αλεξάνδρας και μετά τα πήρα από την Σ. Τρικούπη.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743
:thumbsup:
Είχα πάει για ακρόαση ηχείων στην Αλεξάνδρας και μετά τα πήρα από την Σ. Τρικούπη.
Στην Σ.Τρικούπη δεν ήταν η Lyric ποτέ.
Μάλλον σ έστειλαν σε συνεργάτη.
Υπήρχε ένα μαγαζί Σ.Τρικούπη και Δεληγιάννη, δεν μπορώ να θυμηθώ όνομα.

Reaction score
11.118
Είχε πάει και ένας κολλητός μου (MG-3.5 αν θυμάμαι καλά). Εγώ δούλευα σα σκλάβος και δεν πήγα. Το μετανιώνω ακόμα...

Αυτά είναι τα απωθημένα που μένουνε. Ποιά ενεργά και Genelec... Ένα ζευγάρι 3.5 να δω σε αγγελία και είμαι έτοιμος να κατρακυλήσω... Μετά επανέρχομαι βέβαια.

Reaction score
1
Ήταν κάτι σαν αποθήκη με service. Από εκεί έπαιρνες τα πράγματα όταν αγόραζες.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743
Lyric. Εκεί που σέβονταν τα μηχανήματα προς service...
Είχαμε την τύχη και την τιμή , να εργάζεται στο service , ένας πραγματικά ευγενής,σεμνός και τεχνικά άρτια καταρτισμένος άνθρωπος.
Οδυσσέας Τσακιρίδης τ όνομά του.

Reaction score
98
Σε αυτή την Λεωφόρο Αλεξάνδρας είχα ζήσει μεγάλες στιγμές μόνο το νεφρό μου που δεν είχα πουλήσει για να κάνω τις αγορές που ήθελα

Reaction score
1
Εγώ πήγα εκεί που έγραψα και πήρα τα ηχεία καινούργια, τα είχα πληρώσει πριν σε κατάστημα απλά βιαζόμουν να τα πάρω :idk: και μου είπαν ότι μπορώ να τα παραλάβω από εκεί. Μπαίνοντας μέσα είδα πάγκους και όργανα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof