- Reaction score
- 14.360
Thanks my friend..!Άριστη τιμή. Έκανες πολύ καλά..
Thanks my friend..!Άριστη τιμή. Έκανες πολύ καλά..
Μη το κάνεις, δε θα χουμε τι να διαβάσουμε Σαββατιάτικα.Θα το κλειδώσω και θα γκρινιάζετε.
Εγώ ρώτησα για τώρα, απλά 4 νούμερα θέλω, π.χ, 3-4-9-11.O ίδιος πάλι τους κατανοώ.Εφόσον έχουν ιεραρχήσει ως ακροατές τις Χίμαιρες με τις οποίες θα παλέψουν,θα ήταν άτοπον να κάθονταν σαν περίεργοι που μαζεύονται σε σκηνές ατυχημάτων για να κάνουν χάζι τι θα τους...΄΄καθόταν΄΄.Όποιος απορρίπτει τα τυχερά παίγνια,δεν πάει να παρακολουθεί...ρουλέτες & blackJack.
Γεγονός,είναι πολύ...δυσμενέστερα,αφού η φιλολογία της στιγμιαίας άποψης έχει μεγαλύτερη πέραση εκεί - ...εκεί στη Β΄ Εθνική.
Όταν θα κυκλοφορήσει σε εμπορεύσιμη μορφή το παντοκατευθυντικό ηχείο που μέσω DSP θα μετατρέπει το εκάστοτε δωμάτιο σε ολοκληρωμένη ηχόσφαιρα με την εφαρμογή μιας μονάχα ηχητικής εστίας,τότε μόνο θα έχουν ουσιαστικό αντίκρυσμα τέτοια ερωτήματα.
Αν την διατυπώσω καλύτερα θα την απαντήσω. Υπάρχει βέβαια και η απάντηση "Δεν ξέρω/Δεν απαντώ".Την μονοφωνική μουσική, πχ μια όπερα της Κάλλας, εσύ την ακούς απο ενα ηχείο μόνο;
Άσχετο.
Εγω πάντως μιλουσα για πολυκάναλη παραγωγή, όχι για δικάναλη.
[DOUBLEPOST=1556898207][/DOUBLEPOST]
Να διατυπώσεις καλυτερα την ερώτηση παρακαλώ. Κατι θες να πεις, αλλά δεν τα καταφέρνεις.
Ευχαριστώ.
Αν δεν μπορείς να θέσεις σωστά την ερώτηση, δεν έχεις κατανοήσει την απάντηση.Αν την διατυπώσω καλύτερα θα την απαντήσω. Υπάρχει βέβαια και η απάντηση "Δεν ξέρω/Δεν απαντώ".
Εξαρτάται από πολλαπλούς παράγοντες.Η απάντηση είναι απίστευτα απλή και κατανοητή. Ρώτησα ..
-Οι φυσικοί ήχοι που ακούς ξέρεις πόσα κανάλια είναι;
-οι τεχνητοί;
-οι ήχοι από ένα σύστημα που παίζει μόνο audio (ασχέτως καναλιών);
-από ένα άλλο που παίζει home cinema (ασχέτως καναλιών);
απλά γράψε 4 νούμερα σε παρακαλώ, ευχαριστώ.
Άστο, ίσως το κάνω χωριστό θέμα.
Μα τα καλώδια δεν θεωρούνται άδικα.. συσκευές.Δεν σκοπευω ν αρχισω να ψαχνομαι με τα καλωδια ρευματος.Τωρα ομως που μαλλον εγινε καθολικα αποδεκτο οτι ακουγονται διαφορες θα μπορουσε καποιος γνωστης να εξηγησει με απλα λογια,αν ειναι εφικτο,πως γινεται αυτο?Μιλαμε παντα οτι πληρουνται οι μινιμουμ προδιαγραφες (διατομη κλπ) και ο χωρος ειναι ο ιδιος. Η ας πουμε παιζει ρολο η φροντιδα του χωρου? Δηλαδη στου Κωσταυτια πχ δεν θα ακουγονται οι διαφορες ? (Αληθεια Κωστα μετρησεις δεν θα ανεβασεις?)
please noΘα το κλειδώσω και θα γκρινιάζετε.
Δεν ξέρω αν είστε ο άνθρωπος που φαντάζομαι,
αλλά πριν περίπου... μια 20ετια σε αγορά σετ Levinson, η θέση του εκπροσώπου στην αντιπροσωπεία
ήταν θετική στην χρήση "φροντισμένου" καλωδίου τροφοδοσίας, κυρίως στον τελικό.
Ευχαριστώ.
Στην Νοταρά.Ήσουν στην Αλεξάνδρας ή στην Σ. Τρικούπη;
Στην Σ.Τρικούπη δεν ήταν η Lyric ποτέ.
Είχα πάει για ακρόαση ηχείων στην Αλεξάνδρας και μετά τα πήρα από την Σ. Τρικούπη.
Νοταρά 49.Ήταν κάτι σαν αποθήκη με service. Από εκεί έπαιρνες τα πράγματα όταν αγόραζες.
Είχαμε την τύχη και την τιμή , να εργάζεται στο service , ένας πραγματικά ευγενής,σεμνός και τεχνικά άρτια καταρτισμένος άνθρωπος.Lyric. Εκεί που σέβονταν τα μηχανήματα προς service...