Ενεργά ηχεία δαπέδου

Reaction score
1
Ρωτάς για να μάθεις, ή για να πουλήσεις μούρη;
Να μάθω από εσένα χλωμό, ρωτάω τι τύπου θεωρείτε ότι μπορεί να "κάτσει" καλύτερα και γιατί.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.398
Γιατί εδώ μιλούσε Ελληνικά θες να μου πεις;

όχι αλλά...
κάθε φορά που μιλούσε....ένα παιδάκι στην Αφρική που δεν έχει ίντερνετ
χαιρόταν που είναι στην Αφρική και δεν έχει ίντερνετ :gotcha::cry::lol:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.398
Να μάθω από εσένα χλωμό, ρωτάω τι τύπου θεωρείτε ότι μπορεί να "κάτσει" καλύτερα και γιατί.
το γιατί άστο...δεν έχεις βάλει παραμέτρους
αλλά αφού θες μόνο να ''κάτσει''....πάρε harbeth

Reaction score
6.208
Γιατί είναι χλωμό καλέ; Ο Δημήτρης δεν απαντάει ποτέ υποκειμενικά αλλά πάντα αναφέρεται σε αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών από ειδικούς του χώρου. Επομένως αν το εννοείς έτσι το ότι δε γίνεται να μάθεις από αυτόν καθώς ο ίδιος δεν εκφέρει προσωπική άποψη μπορεί να έχεις και δίκιο:D...

daharis666

Moderator
Reaction score
80.398
Γιατί είναι χλωμό καλέ; Ο Δημήτρης δεν απαντάει ποτέ υποκειμενικά αλλά πάντα αναφέρεται σε αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών από ειδικούς του χώρου. Επομένως αν το εννοείς έτσι το ότι δε γίνεται να μάθεις από αυτόν καθώς ο ίδιος δεν εκφέρει προσωπική άποψη μπορεί να έχεις και δίκιο:D...
ναι ναι ναι...
και με το χέρι απλωμένο να σου αρπάξει την πενηντάρα...:lolsign::lol:

Reaction score
1
Δεν απαντάτε όμως, αν σε ρωτούσε φίλος σου, που δεν ασχολείται, τι θα του έλεγες; ποια παράμετρος; δεν υπάρχει σύστημα ας θεωρήσουμε, μεσαίο σαλόνι (20-25 τμ) με έπιπλα, για hifi χρήση μόνο. Προφανώς δεν μιλάω για εμένα.

daharis666

Moderator
Reaction score
80.398
Δεν απαντάτε όμως, αν σε ρωτούσε φίλος σου, που δεν ασχολείται, τι θα του έλεγες; ποια παράμετρος; δεν υπάρχει σύστημα ας θεωρήσουμε, μεσαίο σαλόνι (20-25 τμ) με έπιπλα, για hifi χρήση μόνο. Προφανώς δεν μιλάω για εμένα.
δεν έχει να κάνει με φίλο ή άγνωστο...
ρωτάς τα αυτονόητα
χώρος-διαστάσεις-τοποθέτηση,απόσταση ακρόασης,εντάσεις και αν μπορεί να βάλει sub
[DOUBLEPOST=1557094304][/DOUBLEPOST]
Υποπτεύομαι πως σε λίγο θα έχω σκάσει στα γέλια
με μέτρο ντοκ
μη μας πάθεις τίποτα...τώρα που έφυγε ο dimkal σε έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ :laugh::roflmao:

Reaction score
1
Δεκτό το sub, αλλά ποια έχουν μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα; ποια επηρεάζονται λιγότερο από τον χώρο; γύρω στα 2.5 μέτρα οι πλευρές του τριγώνου, μπορούν να μπουν και δαπέδου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.201
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88