- Reaction score
- 86.056
Ρωτάς για να μάθεις, ή για να πουλήσεις μούρη;Απλή είναι, τι θα βάζατε; ενεργά ή παθητικά; σε αφρόντιστο χώρο..
Ρωτάς για να μάθεις, ή για να πουλήσεις μούρη;Απλή είναι, τι θα βάζατε; ενεργά ή παθητικά; σε αφρόντιστο χώρο..
το είπε σοβαρά....Καλά και η μάνα μου έτσι λέει από όταν ήμουν 14 χρόνων και ακόμα μαζί μας μένει...
Γιατί εδώ μιλούσε Ελληνικά θες να μου πεις;
το είπε σοβαρά....
θα πάει στα ξενόγλωσσα είπε
γιατρέ...το πενηντάρικο ξεχνάςΡωτάς για να μάθεις, ή για να πουλήσεις μούρη;
Είναι ερώτηση παγίδα. Αν πει για να μάθει θα πρέπει να πληρώσει.γιατρέ...το πενηντάρικο ξεχνάς
Να μάθω από εσένα χλωμό, ρωτάω τι τύπου θεωρείτε ότι μπορεί να "κάτσει" καλύτερα και γιατί.Ρωτάς για να μάθεις, ή για να πουλήσεις μούρη;
Γιατί εδώ μιλούσε Ελληνικά θες να μου πεις;
Για να πουλήσεις μούρη λοιπόν.Να μάθω από εσένα χλωμό, ρωτάω τι τύπου θεωρείτε ότι μπορεί να "κάτσει" καλύτερα και γιατί.
Αχαχαχαχα μαλάκα κλαίωόχι αλλά...
κάθε φορά που μιλούσε....ένα παιδάκι στην Αφρική που δεν έχει ίντερνετ
χαιρόταν που ήταν στην Αφρική και δεν είχε ίντερνετ
το γιατί άστο...δεν έχεις βάλει παραμέτρουςΝα μάθω από εσένα χλωμό, ρωτάω τι τύπου θεωρείτε ότι μπορεί να "κάτσει" καλύτερα και γιατί.
Γιατί είναι χλωμό καλέ; Ο Δημήτρης δεν απαντάει ποτέ υποκειμενικά αλλά πάντα αναφέρεται σε αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών από ειδικούς του χώρου. Επομένως αν το εννοείς έτσι το ότι δε γίνεται να μάθεις από αυτόν καθώς ο ίδιος δεν εκφέρει προσωπική άποψη μπορεί να έχεις και δίκιο...Να μάθω από εσένα χλωμό, ρωτάω τι τύπου θεωρείτε ότι μπορεί να "κάτσει" καλύτερα και γιατί.
ναι ναι ναι...Γιατί είναι χλωμό καλέ; Ο Δημήτρης δεν απαντάει ποτέ υποκειμενικά αλλά πάντα αναφέρεται σε αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών από ειδικούς του χώρου. Επομένως αν το εννοείς έτσι το ότι δε γίνεται να μάθεις από αυτόν καθώς ο ίδιος δεν εκφέρει προσωπική άποψη μπορεί να έχεις και δίκιο...
δεν έχει να κάνει με φίλο ή άγνωστο...Δεν απαντάτε όμως, αν σε ρωτούσε φίλος σου, που δεν ασχολείται, τι θα του έλεγες; ποια παράμετρος; δεν υπάρχει σύστημα ας θεωρήσουμε, μεσαίο σαλόνι (20-25 τμ) με έπιπλα, για hifi χρήση μόνο. Προφανώς δεν μιλάω για εμένα.
με μέτρο ντοκΥποπτεύομαι πως σε λίγο θα έχω σκάσει στα γέλια
τα πολλάΔεκτό το sub, αλλά ποια έχουν μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα;
2 μόνο μπορούν να μπουν, άντε και sub.