Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Εν τω μεταξύ....

View attachment 125595

Η άσπρη τελεία στη μοκέτα κάτω, αντιστοιχεί στο κέντρο. Ομοίως το κορδόνι του πανιού του προβολέα.
Και το κορδόνι αυτό, διαπερνά οπτικά το ακουστικό κέντρο του κεντρικού, τον άξονα Τουίτερ και μιντ.
Κάθομαι στη θέση ακρόασης.
Αποστάσεις, στο δέκατο του χιλιοστού...

Μ'αυτά και μ'αυτά, δείχνει να μεγάλωσε κάπως το κεντρικό μου ηχείο...
Όλη η οθόνη έχει μεγάφωνα από κάτω...
:hi::hi:
[DOUBLEPOST=1557051497][/DOUBLEPOST]
Φλαμανδός, οι Γερμανοί φοράνε άσπρες.
:lol::lol:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.358
Συλλογή δίσκων CD είναι.
Μη γλύφεστε...

Επί της ευκαιρίας, η ατάκα έχει ανέβει ένα σκαλοπάτι ακόμα. Σημαντική θα έλεγα τη βελτίωση με τη νέα θέση των 870.

Reaction score
6.208
Πωπω όπως τα βλέπω και μόνο τρομάζω στην ιδέα για το πώς θα παίζουν.
:drinks:
Καλές ακροάσεις!!
[DOUBLEPOST=1557072045][/DOUBLEPOST]Υ.Γ τι καλώδια τροφοδοσίας έχεις δεν έγραψες... :p:D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.358
Τοποθετήθηκαν οι 4 βάσεις των άτμος στο ταβάνι, κατασκευή Μελίδη:

Εμπρός:

IMG_20190506_120433.jpg

Πίσω:

IMG_20190506_120447.jpg

Το οριζόντιο σίδερο περιστρέφεται χαλαρώνοντας την μεγάλη βίδα στον κάθετο σωλήνα που πάει στο ταβάνι.

Το "Π" που πιάνει το ηχείο περιστρέφεται, και μετακινείται πάνω στον άξονα του οριζόντιου σίδερου, όπου σφίγγει με πεταλούδα.

Φυσικά το 310 περιστρέφεται στο "Π".

Έτσι έχω σημαντικές δυνατότητες μεταβολής της θέσης του ηχείου (με ακτίνα 60cm, τόσο είναι το οριζόντιο), και θα με κοιτάει στα μάτια όπου κι αν σταθεροποιηθεί.

Φυσικά, είναι γεμισμένα με άμμο τα σίδερα που βλέπετε. :p

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.358
Και γιατί δεν τα έκανες μασίφ τα σίδερα εξ' αρχής;
Πολύ μεγάλο θα ήταν το βάρος...

Και το κάθετο που πάει στο ταβάνι, ήθελε σημαντικό πλάτος, για να μη γέρνει από το βάρος που θα ασκείται με μοχλό.
[DOUBLEPOST=1557134540][/DOUBLEPOST]
Τι είδους άμμο; :tongue:
Γάτας. Την ψιλή. :fuckyou:
Επιλογή Μελίδη. :D

Έκανε δουλειά, δεν ακουγονται καθόλου τα σίδερα στο χτύπημα. Κενά, κουδούνισμα κανονικό.:o

Βέβαια, σε δεύτερο χρόνο θα καλυφθούν με απορροφητικό υλικό, δεν θα μείνουν έτσι.

Όπως καλύφθηκαν ήδη οι επιδαπέδιες βάσεις των ηχείων.

Λεπτομέρειες... Δε ντεβιλ ιζ ιν δι ντιτειλς..:D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.358
Τες πα, μένει να περάσω καλωδιώσεις (ρεύματος και σήματος) στις πάνω βάσεις.
Έχω πάρει το λούκι και τα καλώδια-βύσματα, κουράγιο δεν έχω, ψόφησα...

Μόλις περάσω καλωδιώσεις, θα μετακομίσουν τα 4 μεταχειρισμένα 310 που πήρα από τον φλας στο ταβάνι (τώρα εκτελούν χρέη πλαϊνών και πίσω σαραουντ) και μόλις αδειάσουν οι κάτω βάσεις θα έρθουν τα φρέσκα 310 να τα στρώσω με λίγο Μόμπι σε ντεσιμπέλ στρωσίματος αναρτήσεων, δηλαδή σε στάθμες τερματογκαζικές. :fuckyou:

Φτιάχνω και μασκινγκ για την οθόνη, έχει λίγο παίδεμα κι αυτή η δουλειά, αλλά είναι αναγκαία.

Reaction score
4.247
Εν τω μεταξύ....

View attachment 125595

Η άσπρη τελεία στη μοκέτα κάτω, αντιστοιχεί στο κέντρο. Ομοίως το κορδόνι του πανιού του προβολέα.
Και το κορδόνι αυτό, διαπερνά οπτικά το ακουστικό κέντρο του κεντρικού, τον άξονα Τουίτερ και μιντ.
Κάθομαι στη θέση ακρόασης.
Αποστάσεις, στο δέκατο του χιλιοστού...

Μ'αυτά και μ'αυτά, δείχνει να μεγάλωσε κάπως το κεντρικό μου ηχείο...
Όλη η οθόνη έχει μεγάφωνα από κάτω...
Στραβα τα εβαλες τα σαμπ. Τοσο δεν βλέπεις? Το αριστερο είναι σχεδόν κολλητα με το κεντρικο και το απεχει απεχει 27 ποντους. Την μεζουρα ηθελα ναξερα την την εχεις!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Εμπρός:

View attachment 125708

Πίσω:

View attachment 125707

Το οριζόντιο σίδερο περιστρέφεται χαλαρώνοντας την μεγάλη βίδα στον κάθετο σωλήνα που πάει στο ταβάνι.

Το "Π" που πιάνει το ηχείο περιστρέφεται, και μετακινείται πάνω στον άξονα του οριζόντιου σίδερου, όπου σφίγγει με πεταλούδα.

Έτσι έχω σημαντικές δυνατότητες μεταβολής της θέσης του ηχείου (με ακτίνα 60cm, τόσο είναι το οριζόντιο), και θα με κοιτάει στα μάτια όπου κι αν σταθεροποιηθεί.

Μελιδης παιδι μου :hi::hi:
[DOUBLEPOST=1557137310][/DOUBLEPOST]
Τες πα, μένει να περάσω καλωδιώσεις (ρεύματος και σήματος) στις πάνω βάσεις.
Έχω πάρει το λούκι και τα καλώδια-βύσματα, κουράγιο δεν έχω, ψόφησα...

Μόλις περάσω καλωδιώσεις, θα μετακομίσουν τα 4 μεταχειρισμένα 310 που πήρα από τον φλας στο ταβάνι (τώρα εκτελούν χρέη πλαϊνών και πίσω σαραουντ) και μόλις αδειάσουν οι κάτω βάσεις θα έρθουν τα φρέσκα 310 να τα στρώσω με λίγο Μόμπι σε ντεσιμπέλ στρωσίματος αναρτήσεων, δηλαδή σε στάθμες τερματογκαζικές. :fuckyou:

Φτιάχνω και μασκινγκ για την οθόνη, έχει λίγο παίδεμα κι αυτή η δουλειά, αλλά είναι αναγκαία.
Λογικα το set up γαβρωνει :hi:μπραβο φιλε μου ελπιζω μετα να ησυχασεις και να απολαυσεις ;):)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.358
Στραβα τα εβαλες τα σαμπ. Τοσο δεν βλέπεις? Το αριστερο είναι σχεδόν κολλητα με το κεντρικο και το απεχει απεχει 27 ποντους. Την μεζουρα ηθελα ναξερα την την εχεις!
Πρέπει να μετρήσεις τις αποστάσεις από το ακουστικό κέντρο του κεντρικού ηχείου, κι όχι από τις ακμές του. ;)

Προφανώς, έχουν μετρηθεί σωστά.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.510

Εμπρός:

View attachment 125708

Πίσω:

View attachment 125707

Όλα καλά αγαπητέ, μα θα την πω την αμαρτία μου. Δεν θα την μπορούσα τόση μαυρίλα, με ψυχοπλακώνει... :oops:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.500
Members
38.332
Νεότερο μέλος
vardaskv