- Reaction score
- 87.154
Δεν είναι αρκετά μαύρο το δωμάτιο.Όλα καλά αγαπητέ, μα θα την πω την αμαρτία μου. Δεν θα την μπορούσα τόση μαυρίλα, με ψυχοπλακώνει...![]()
Προβλέπω πως του χρόνου τέτοια εποχή θα έχει βαφτεί κατάμαυρο
Δεν είναι αρκετά μαύρο το δωμάτιο.Όλα καλά αγαπητέ, μα θα την πω την αμαρτία μου. Δεν θα την μπορούσα τόση μαυρίλα, με ψυχοπλακώνει...![]()
Το Dedicated Home Cinema Room έχει ένα χρώμα. Μαύρο, πάντα, παντού.
Δεν είσαι φαν του bat cave προφανώς, μα κάνει τεράστια διαφορά στην εικόνα.Όλα καλά αγαπητέ, μα θα την πω την αμαρτία μου. Δεν θα την μπορούσα τόση μαυρίλα, με ψυχοπλακώνει...![]()
Και στον ήχο κάνει διαφορά.Δεν είσαι φαν του bat cave προφανώς, μα κάνει τεράστια διαφορά στην εικόνα.
Ας βγάλει την κάλτσα για αρχή. Κάτι είναι και αυτό.εαν δεν αλλαχτουν οι παντοφλες ριχνω ignore σε αυτο το θεμα!!!![]()
Κάποια στιγμή θα το πει μόνος του γιατί το έκανε..Είναι παθητικό στοιχείο της ισοστάθμισης.![]()
Μας συγχωρείται που είμαστε αδιάβαστοι. Εμείς απλά υποθέσαμε ότι είχε κάποιο λόγο που το έκανε και έτσι απλά δεν βγήκαμε να κράξουμε σαν πολλούς άλλους την εν γένει έν-δυση... Εκτός και αν δεν μας συγχωρείται που δεν κράξαμε.Εχει απαντηθεί, αλλά είστε αδιάβαστοι.
Εχει σχέση με την ύπαρξη ή όχι μπουχάρας, και με το λειτουργικό μέγεθος του π3ους.