- Reaction score
- 15.466
Χωρις φωτο τσι παντουφλας δεν γινεσται πιστεφτος κυριε !Δεν θέλει τόσο κόπο αγαπητέ… τρόπο θέλει.
Τα καλώδια είναι απλά, το κερασάκι στον… “Χάρη”.
(Κι εγώ με... παντούφλα ακούω).
View attachment 125709
Χωρις φωτο τσι παντουφλας δεν γινεσται πιστεφτος κυριε !Δεν θέλει τόσο κόπο αγαπητέ… τρόπο θέλει.
Τα καλώδια είναι απλά, το κερασάκι στον… “Χάρη”.
(Κι εγώ με... παντούφλα ακούω).
View attachment 125709
Απο τη στιγμή που το phono stage δεν διεγείρει τα ηχεία αλλά χρειάζεται πρόσθετο ενισχυτή ( στον οποίο συνδέεται μέσω ΕΙΣΟΔΟΥ του δεύτερου ), για χάρη συντόμευσης το χαρακτηρίζω ως ΠΗΓΗ ως προς τον ενισχυτή.Γουατεβα... Αν το phono stage είναι πηγή, καλά κάνεις και ακούς διαφορές...
Ναι... Έλα να μου κάνεις μια καλή αναπυκνωτωση...το πας φιρί -φιρί να σου φτιάξω και τον ενισχυτή σου εσύ ε?
Εγώ θα σου αλλάξω εσωτερική καλωδίωση.Ναι... Έλα να μου κάνεις μια καλή αναπυκνωτωση...
Έτσι δεν το λένε οι χαιενταδες?
Τον αλλάζεις τον πυκνωτή κερατουκλη!!
Ούτε ένας προενισχυτής σε ένα σύστημα με προ και τελικό διεγείρει τα ηχεία..Απο τη στιγμή που το phono stage δεν διεγείρει τα ηχεία αλλά χρειάζεται πρόσθετο ενισχυτή ( στον οποίο συνδέεται μέσω ΕΙΣΟΔΟΥ του δεύτερου ), για χάρη συντόμευσης το χαρακτηρίζω ως ΠΗΓΗ ως προς τον ενισχυτή.
θα σου αλλάξω πρώτα την εσωτερική καλωδίωση ΧαρούληΝαι... Έλα να μου κάνεις μια καλή αναπυκνωτωση...
Έτσι δεν το λένε οι χαιενταδες?
Τον αλλάζεις τον πυκνωτή κερατουκλη!!
Εγώ θα σου αλλάξω εσωτερική καλωδίωση.
Μα τετχοια ταΦτιση αποπσεων οι καλωδιοπαρμενοι...!!!θα σου αλλάξω πρώτα την εσωτερική καλωδίωση Χαρούλη
Πολύ ωραία λοιπόν. Ακούγαμε την έξοδο του προ προενισχυτή στον ενισχυτή. Ικανοποιημένος; Αυτή την έξοδο μπορούσαμε να τη γράψουμε σε ένα ψηφιακό μέσο, άρα όλοι θα μπορούσαν να ακούσουν τη διαφορετική συμπεριφορά του phono stage κάθε φορά και κατ'επέκταση, του ίδιου του συστήματος.Ούτε ένας προενισχυτής σε ένα σύστημα με προ και τελικό διεγείρει τα ηχεία..
Να τον πούμε και αυτόν πηγή χάριν συντομίας?
Εχουν κοινο πολο ελξηςΜα τετχοια ταΦτιση αποπσεων οι καλωδιοπαρμενοι...!!!
Ναι, σε κάποια φάση τις βγάλαμε έξω τις ασημοκολλήσεις μας και τα μετράγαμε ( τα ποσοστά ασημιού )Μα τετχοια ταΦτιση αποπσεων οι καλωδιοπαρμενοι...!!!
Μρε αποκρυφιστικέ γκουρού Μπχούθχια πραμαδεγκαταλαβαεκειά.Ναι,ότι δεν κάνει να υποτιμούμε ούτε την ακροαματική οξυδέρκεια ούτε τη νοημοσύνη κανενός...
Και, αν μου επιτρέπεται ένα μικρό σχόλιο, είναι απολύτως assortie με το πως-το-είχε-πει-ο-Γκέμπρε-σκατουλί χρώμα των τοίχων....Οντως, είναι η αγαπημένη μου, γνήσιο δέρμα, και πολύ πολύ αναπαυτική, με ανατομικό πέλμα, αλλά και αθόρυβη στο περπάτημα με μαλακό ελαστικό από κάτω της, αντιολισθητικό. Συνιστάται ανεπιφύλακτα, αν και είναι λίγο ακριβή για παντόφλα....
Πωωωπω, κάποτε είχα φτιάξει κι εγώ ένα τέτοιο ρακ! Και απο καλώδια, καλά το πας κι εσύ!Για ελα να δουμε παντουφλιτσες - ιδου οι δικες μου
View attachment 125731
πονηρα [για να 'μαι και οντοπικ] εκθετω και τσι καλωδιαρες μου [χυδην] στο μπαγκραουντ , μερος των διαχυτικων μου διαταξεων και λοιπα παραφερναλια ...
Ασε , μου 'χουνε στοιχισει τα μαλλια τσι κεφαλης μου [ οι γνωριζοντες με θα επιβεβαιωσουν ] ...Και απο καλώδια, καλά το πας κι εσύ!
Κασιά λέμε μπαρπαΚώστα… Κασιά ! (θα μας ακούσει η άλλη ….και θ΄ αρχίσει τις κατσάδες).να νιώθεις κάθε μποτιά στο στομάχι, με τον ίδιο τρόπο που τη νιώθεις στο λάιβ, χωρίς φανφάρες και βουϊτά, ξεκάθαρη και κοφτή μποτιά. Ωραίο πράμα... Μόνο άμα το ακούσεις θα καταλάβεις τι χάνεις τόσο καιρό.
Χωρις φωτο τσι παντουφλας δεν γινεσται πιστεφτος κυριε !
Εσένα δε σε απασχολούν οι δοκιμές ρε χαμενε.... Είπαμε θα πάρεις ενεργά...Αν η διάταξη ήταν CD player-ολοκληρωμενος-ηχεια..... π.χ....την δοκιμή πως θα την κάναμε ρε παιδιά....;