- Reaction score
- 84.081
Άστο πάνω τότε
ήταν spoiler. ότι θα πουληθεί και αυτός.Άστο πάνω τότε
Για να δούμεήταν spoiler. ότι θα πουληθεί και αυτός.
μπα πλάκα κάνω, πιστεύω να τον κρατήσω αυτόν. είμαι πολύ ευχαριστημένος.
διαύγεια κυρίως μεσαία και ψηλά. έσφιξε πολύ το μπάσο. μεγαλύτερη αμεσότητα εναλλαγής πηγών στα hdmi και λιγότερος θόρυβος στην εικόνα.Σε σύγκριση με τον άλλο εκτός του μεγαλύτερου output voltage είδες τίποτα;
Κόψτου την γείωση (pc) να δεις αν βελτιώνεται
δλδ. όταν ταπόσω την γείωση στο καλώδιο τροφοδοσίας του pc κάνει αυτό το τσάφ.
όταν όμως τα αφήσω όλα normal περνάει το coil whine του τροφοδοτικού στα ηχεία.
Τα έχω δοκιμάσει όλα. Η κόκκινη μπρίζα είναι γραμμή ups από άλλη φάση του τριφασικού. Εχω τραβήξει μπαλαντέζες τα πάντα. Μόλις ενώσω το hdmi pc με pro αρχίζει η το ένα ήτο άλλο ανάλογα αν θα αφήσω γείωση ή όχι.Τότε δοκίμασε από διαφορετικές γραμμές στο πίνακα pc και υπόλοιπα
έχω καλύτερα να αλλάξω σπίτι από το να πάρω MacΠάρε Mac
Ναι 2. Αλλά το κανει και ο adcom σε λιγότερο βαθμό με τα rcaΈχεις crown xls για θύμισε μου; Γιατί όσους ξέρω που έχουν επαγγελματικούς τελικούς παθαίνουν το ίδιο μόλις συνδέσουν pc στο ίδιο σύστημα.
Όχι. Έτσι κι αλλιώς στον adcom με rca το έκανε και πρίν απλά σε βαθμό που δε το παρατηρείς. Καλά μη φανταστείς ότι είναι κάτι τρομερό απλα κάτι που δεν ακουγόταν πρίν το τσάφ. Απλά δε ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Το coil όταν βάλω με γείωση το pc ή το τσάφ αν βγάλω τι γείωση από το pc? Όταν βγάλω το hdmi του pc. Είναι όλα αθόρυβα.Μισό λεπτό. Δοκίμασες δηλαδή να αποσυνδέσεις τελείως τους crown από το υπόλοιπο σύστημα και συνεχίζει να το κάνει; Δεν αρκεί να τους κλείσεις, πρέπει να τους αποσυνδέσεις από το σύστημα για να το τσεκαρεις αυτό.
Με τόσα λεφτά συνηθίζω και τα τσαφ και τα τσούφ.Μάλλον θέλεις pc με XLR = τρινοφ
Και εγώ αυτό είχα κάνει στον 7012 και δεν ακουγόταν κάτι ιδιαίτερο. Αλλά τώρα λόγο του voltage 2.4 xlr έναντι 1.2 του rca ακούγετε ένα ελαφρύ τσάφ.Τα ίδια και σε μένα με τον 7012 (όχι τα τσαφ αλλά τον σαβουροθόρυβο του pc). Εγώ έφτιαξα καλώδιο χωρίς γείωση για το pc. Mάλλον έχει να κάνει με τους μάραντζ που δεν έχουν γείωση