- Reaction score
- 7.845
Βλέπεις προσπαθώ να κάνω τα σωστά βήματα. Για sub πήγαινα αλλά έκατσε η πώληση του ενισχυτή και λέω ευκαιρία να πάμε σε pro.Μου αρέσει αυτός ο Συριανός
Βλέπεις προσπαθώ να κάνω τα σωστά βήματα. Για sub πήγαινα αλλά έκατσε η πώληση του ενισχυτή και λέω ευκαιρία να πάμε σε pro.Μου αρέσει αυτός ο Συριανός
Λόγο μεγέθους σκέφτομαι για κλειστό. Πολύ πιθανό σε sb16Θα φύγει δλδ το pb13 ή θα αποκτήσει παρέα κανα pb4000? Ki an φύγει, τι θα μπει στη θέση του;;;;
Θελω πολύ να σε δω να κάνεις μετρήσεις βολτάροντας τα σαμπ όπως έκανες με το pb-2000!!!Λόγο μεγέθους σκέφτομαι για κλειστό. Πολύ πιθανό σε sb16
Παίζει παντόφλα. Σε 2 σημεία σημεία μπορεί να μπει. Οπότε θα είναι λίγο το κουβάλημαΘελω πολύ να σε δω να κάνεις μετρήσεις βολτάροντας τα σαμπ όπως έκανες με το pb-2000!!!
Μου αρέσει αυτός ο Συριανός
ειμε περίεργος να δω που θα το βάλεις ... σε βλέπω να το κρεμάς σε κανένα τοίχοΠαίζει παντόφλα. Σε 2 σημεία σημεία μπορεί να μπει. Οπότε θα είναι λίγο το κουβάλημα
Όταν μιλάς για διαφορά υποθέτω δεν είναι μόνο η ένταση, αλλά είναι και τα δυναμικα και η λεπτομέρεια? Η τελική ένταση έχει αλλάξει η όχι? Έχω φουλ τελικούς για atmos 9.x.4 με xlr, και προς το παρόν τους έχω όλους με rca λόγο rca προενισχυσης. Δώσε καμοια ωραία πληροφορία παραπάνωΌποιος δεν έχει pro να πάρει εχτές. Πρέπει να μπει κανόνας όπως τα δύο+ sub.
Δεν υπάρχει η διαφορά που ακούω. και κυρίως λόγο των xlr.
8db διαφορά rca με xlr. οι crown και το sub.
στο svs με rca είχα το volume του στο -10 db και μου το έβγαζε -11db trim το audyseey
με το xlr για να μη τερματίζει το trim στο -12db κατέβασα το volume του στο -18 από -10
και τους crown 5 κλικ κάτω για να ματσάρουν τα 150w του adcom με rca
δύναμη πολύ δύναμη !!!!!!!
Αν σε βοηθάω κάπως, σε σετ προ-τελικό που έχει επιλογή με διακόπτη xlr ή rca έχοντας κουμπωμένα και τα δύο σε ότι δοκιμή έκανα , με οτιδήποτε καλώδια , εύκολα με τον διακόπτη και με το ποντεσιόμετρο στην ίδια τιμή εννοείται το xlr ήταν πολύ πάνω σε όλα αυτά που αναφέρεις.Όταν μιλάς για διαφορά υποθέτω δεν είναι μόνο η ένταση, αλλά είναι και τα δυναμικα και η λεπτομέρεια? Η τελική ένταση έχει αλλάξει η όχι? Έχω φουλ τελικούς για atmos 9.x.4 με xlr, και προς το παρόν τους έχω όλους με rca λόγο rca προενισχυσης. Δώσε καμοια ωραία πληροφορία παραπάνω
Τέτοια μου λέτε στο μεταξύ και δεν ξέρω ποιον να παρω εδώ, τον Marantz η τον Nad
Αν θυμάμαι καλά σε rca ο marantz βγάζει 1.2v και σε xlr 2vΑν σε βοηθάω κάπως, σε σετ προ-τελικό που έχει επιλογή με διακόπτη xlr ή rca έχοντας κουμπωμένα και τα δύο σε ότι δοκιμή έκανα , με οτιδήποτε καλώδια , εύκολα με τον διακόπτη και με το ποντεσιόμετρο στην ίδια τιμή εννοείται το xlr ήταν πολύ πάνω σε όλα αυτά που αναφέρεις.
Μιλάμε για πολύ όμως!
Σόρυ παρανόηση, δεν έλεγα για marantz. Για τα δικά μου μηχανάκια εννοούσα ότι από xlr ακούω πολύ καλύτερα ( ένα σετ bryston ).Αν θυμάμαι καλά σε rca ο marantz βγάζει 1.2v και σε xlr 2v
Η ίδια λογική. Από τα xlr βγαίνει πολύ καλύτερο αποτέλεσμαΣόρυ παρανόηση, δεν έλεγα για marantz. Για τα δικά μου μηχανάκια εννοούσα ότι από xlr ακούω πολύ καλύτερα ( ένα σετ bryston ).
Εχω μια ερώτηση τώρα που γυρίζει στο μυαλό μου. Πριν είχες έναν ενισχυτή AV που ήταν προενισχυτης και τελικός μαζί, όπως έχω και εγώ. Στην πορεία περνεις έναν pro καθαρό και ανώτερου κόστους, η απόλυτος λογική κίνηση για αναβάθμιση αν έχεις όλα τα υπόλοιπα.Η ίδια λογική. Από τα xlr βγαίνει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα
Πολύ ενδιαφέρων αυτό, ωραίο τεστ.Αν σε βοηθάω κάπως, σε σετ προ-τελικό που έχει επιλογή με διακόπτη xlr ή rca έχοντας κουμπωμένα και τα δύο σε ότι δοκιμή έκανα , με οτιδήποτε καλώδια , εύκολα με τον διακόπτη και με το ποντεσιόμετρο στην ίδια τιμή εννοείται το xlr ήταν πολύ πάνω σε όλα αυτά που αναφέρεις.
Μιλάμε για πολύ όμως!
Δεν το ήξερα, χρήσιμο σχόλιοΑν θυμάμαι καλά σε rca ο marantz βγάζει 1.2v και σε xlr 2v
Μπα.Αν όμως βάλεις στο ίδιο μηχάνημα rca και μετά xlr θα έχεις την ίδια διαφορά?
Έχει και rca κανονικά. Την ώρα που τον στήνεις σε πάει βήμα βήμα και σε ρωτάει κάθε τελικό για κάθε ηχείο πώς είναι συνδεδεμένο. Τα περιφερειακά ηχεία τα έχω σε τελικό μόνο με rca. Η διαφορά στη ποιότητα είναι παραπάνω από αισθητή με το πρώτο άκουσμα.Η απορία είναι η εξής, δεν είναι λογικό να δεις διαφορά στην προενισχυση με έναν μηχάνημα αποκλειστικά σαν προενισχυση και ανώτερου κόστους από το όλα μαζί AV receiver? Αν όμως βάλεις στο ίδιο μηχάνημα rca και μετά xlr θα έχεις την ίδια διαφορά?
χάνει μεταπωλητική αξία σαν την κούτα ένα πράμα.το αυτοκολλητο στον av7705 να ερθω να το βγαλω ;