- Reaction score
- 7.845
Ναι. Είναι αρκετή η χρηματική διαφορά.Από Γερμανία;
Ναι. Είναι αρκετή η χρηματική διαφορά.Από Γερμανία;
Συγνώμη για την άκυρη με το θέμα ερώτηση. Γνωρίζουμε γιατί τόση διαφορά τιμής με την Γερμανία ( τουλάχιστον σε av που είχα και εγώ ανάλογη εμπειρία).Ναι. Είναι αρκετή η χρηματική διαφορά.
Τι να πώ δεν ξέρω. Σε μερικές μάρκες στα περι ήχου η διαφορά είναι μεγάλη. Σε προϊόντα πληροφορικής πχ που φέρνω είναι λίγο πιο οικονομικά αλλά όχι τόσο μεγάλη διαφορά. Καλή Ανάσταση !Συγνώμη για την άκυρη με το θέμα ερώτηση. Γνωρίζουμε γιατί τόση διαφορά τιμής με την Γερμανία ( τουλάχιστον σε av που είχα και εγώ ανάλογη εμπειρία).
Καλή Ανάσταση με υγεία!!
Πραγματικά!! Μιλάμε για διαφορές υπερβολικά μεγάλες!Τι να πώ δεν ξέρω. Σε μερικές μάρκες στα περι ήχου η διαφορά είναι μεγάλη. Σε προϊόντα πληροφορικής πχ που φέρνω είναι λίγο πιο οικονομικά αλλά όχι τόσο μεγάλη διαφορά. Καλή Ανάσταση !
Εξαιρετική επιλογή! Να τον χαρείς!!Ήμουν ανάμεσα σε Yamaha 5200 και marantz 7705.
Επικράτησε η λογική του future proof σε format και καλούδια και αγόρασα τον 7705
Ευχαριστώ πολύ !!!Εξαιρετική επιλογή! Να τον χαρείς!!
Εγώ είμαι ανάμεσα στον Marantz και στον Nad 758 v3. Ειναι εύκολο να μου πεις από ποιο κατάστημα τον πήρες? Σε p.m. αν υπάρχει θέμα, είναι η περίοδος που ψήνομαι και εγώ (μαζί με τα αμνοεριφια)
Μανισιος οχι . Στελνεις το σημα ασυρματα εσυ απο τα preout αν θελειςΥπάρχει avr προ που να βγάζει dolby atmos ασύρματα;
Καλλιτεχνης!!!!
Thank you!!!Καλλιτεχνης!!!!
Ω ρε φιλε μας εφτιαξες τωρα.............Οοοοοοοοοοο
Τι δωράκι είναι αυτό που μόλις παρέλαβα ???....
View attachment 125528
[DOUBLEPOST=1556966519][/DOUBLEPOST]
Thank you!!!
έρχονται φώτο!!!!Ω ρε φιλε μας εφτιαξες τωρα.............
τελικά εισασταν στο ιδιο πλοίο μαζί ταξιδευαται και δεν το ήξερες .. καλορίζικοςέρχονται φώτο!!!!
Πιο πίσω πρέπει να πας την ιστορία.