- Reaction score
- 4.327
τα άλλα 2 ποια θα είναι;
Γιατί τα μετράς για 2 των golden? Τώρα δε τα έχεις να παίζουν σαν σύνολό κολώνα?Ναι.
Και το ΣΚ, τρία μπρος-ενα πίσω.
Αφού το γράφω πιο πάνω, Λούσιφερ απογευματιατικα άρχισες;τα άλλα 2 ποια θα είναι;
Οχι. Απο 80 και πάνω μόνο. Περιμένουν.Γιατί τα μετράς για 2 των golden? Τώρα δε τα έχεις να παίζουν σαν σύνολό κολώνα?
Ωραιο φαινεται ρε φιλε αλλα πολλα τα λεφτα..Μέχρι το ΣΚ που θα ξαναγίνει ισοστάθμιση θα ακούω
Ευκαιρία να παίξω κανένα βινύλιο, αυτά ειναι υπεράνω, δεν χρειάζονται επιστήμες και βλακείες . Ειναι μόνο μουσικώτητες.
Τώρα που το έφερε η κουβέντα, κανείς συμμέτοχος για degritter; @Kotsidis John ? Άλλος Σαλονικιός;
Που καταντήσαμε, να παρακαλάω εγω τους πικαπάκηδες για καθαριστικό!
[DOUBLEPOST=1557929683][/DOUBLEPOST]
Εγω παντως προτιμώ bass reflex, αλλά δεν χωρούσαν δυο pb13, (το μπροστινό δηλαδή)
Μισά μισά, τρεις μήνες ο ενας τρεις μήνες ο άλλος. Αν βρούμε και άλλους δυο, είμαστε αρχηγοί.Ωραιο φαινεται ρε φιλε αλλα πολλα τα λεφτα..
πως το σκεφτεσαι να το κανουμε?
Εχουν ξεχωριστή είσοδο (rca). Θα τρέχω τα μέχρι από Bass management 80Hz+LFE από μια έξοδο του Trinnov, και τα πάνω απο τα 80 απο άλλη.A τώρα κατάλαβα ρει τα sub των ηχείων. Βασικά σαν full range θα τα παίζεις τα l,r ή θα κάνεις και τίποτα άλλες δοκιμές με αυτά; (τα sub)
Με γεια!!!
Εξαιρετική κίνηση, θα γουστάρει κι ο νταποστ, κλειστά κουτιά λέμε!
Ζήλεψα και γω, θα κλείσω το κουτί του τζιμπιέλ!
(πήρα έγκριση από ζαπάντη, έγιναν οι προσομοιώσεις απόκρισης και το μεγάφωνο είναι εντός προδιαγραφών, τζετ σετ)
ΥΓ. Καλώδια ρεύματος στον Λέανδρο. Στείλτου πι εμ!
Στάσου γιατρέ μου! Τις προάλλες, σε άλλο νήμα (δεν θυμάμαι τώρα ποιο) είχες εκδηλώσει προτίμηση στο μπας ρεφλέξ. Τι έχω μπερδέψει??
Θα μας τρελαίνεται βρε καρντασια. Εδώ είχαμε μια τέτοια κουβέντα, για να συνεχιστεί plsΤίποτα.
Οι ανάγκες της ζωής με ώθησαν να ξεπεσω σε αυτά που γουστάρει ο νταποστ.
Διώξε τα χρέπια τώρα.θα μπουν αγγελία.
Κωστα γιατι δεν ρωταμε τον Δημητρη στην εκθεση ποσα δευτερολεπτα εκατσε να ακουσει τα b&w?Πω ρε αδερφέ, την ψυχή θα μας βγάλεις μέχρι να τα ξεφορτωθείς!
Έτσι μου'ρχεται να πάρω το ζιπελαιο να τα λουσω να λαμπαδιάσουν να ησυχάσω!
Ναι, έχεις χάσει επεισόδιαΒρήκες τρόπο να κλείσεις την σκάλα;
Κεντρικό τι να πάρουμε;Μην πάρετε όλοι T7, δεν φτάνουν για όλους.
78Κωστα γιατι δεν ρωταμε τον Δημητρη στην εκθεση ποσα δευτερολεπτα εκατσε να ακουσει τα b&w?
[DOUBLEPOST=1558096997][/DOUBLEPOST]Αύριο unboxing του Trinnov, συνδέσεις,ρυθμίσεις και ισοστάθμιση. Με ένα συμβολικό εισιτήριο των 200 ευρώ μπορείτε να παρακολουθείσετε την διαδικασία απο κοντά και να κάνετε και ερωτήσεις . Live streaming pay per view με 20 ευρώ μόνο./QUOTE]
Άσε τα είδαμε τα χάλια σας και σε Γαλλικό έδαφος.... Σιγά μην περιμένουμε κάνα χρόνο
Άσε τα είδαμε τα χάλια σας και σε Γαλλικό έδαφος.... Σιγά μην περιμένουμε κάνα χρόνοΑύριο unboxing του Trinnov, συνδέσεις,ρυθμίσεις και ισοστάθμιση. Με ένα συμβολικό εισιτήριο των 200 ευρώ μπορείτε να παρακολουθείσετε την διαδικασία απο κοντά και να κάνετε και ερωτήσεις . Live streaming pay per view με 20 ευρώ μόνο.
Αυτό φαίνεται πολύ καλό. Πρώτη φορά το βλέπω. Το πρόβλημα με τα αδάμ, νιούμαν, γκένελεκ, είναι τα σαμπς τους. Πολύ ακριβά.Κεντρικό τι να πάρουμε;
https://www.thomann.de/gr/adam_a77x_b.htm ;