- Reaction score
- 12.240
Κι εμένα μου φάνηκε παράξενο αλλά παίζει καλά.
- Τέτοια (και τοσο) εσωστρεφή κλίση των ηχειων παρατήρησα κι εδώ, σε φίλο όπου παρενέβη ο Χάρης. ...
Κι εμένα μου φάνηκε παράξενο αλλά παίζει καλά.
- Τέτοια (και τοσο) εσωστρεφή κλίση των ηχειων παρατήρησα κι εδώ, σε φίλο όπου παρενέβη ο Χάρης. ...
Η οποια ειναι πολυ σωστη εφοσον τα ηχεια απεχουν πολυ απο τον τοιχο πισω τους. Αντε, στριφτε τα και σεις!
Να τα βάλουμε το ένα απέναντι στο αλλο; κρίμα τα καημενούλια να μην κοιτάζονται στα ματια)Η οποια ειναι πολυ σωστη εφοσον τα ηχεια απεχουν πολυ απο τον τοιχο πισω τους. Αντε, στριφτε τα και σεις!
Σε ερωτήσεις απαντάς ή μοιράζεσαι μόνο εντυπώσεις?Ίσως να μην αξίζει να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου με κάποιους που αδιαφορούν για κάτι ωραίο όπως μία χομπίστικη συνάντηση
Από το site του Χάρη που βοήθησε τον Γιώργο.Μπορούμε να δούμε κάποια φωτό; ( της κλίσης )
έτσι όπως το βλέπω φαίνεται να "στοχεύουν" περίπου ένα μέτρο μπροστά από τη θέση ακρόασης. Δηλαδή περίπου εκεί που ξεκινάει το τραπεζάκι από την μεριά του καναπέ. Δεν έχω άποψη, δεν έχω ακούσει ποτέ έτσι.Από το site του Χάρη που βοήθησε τον Γιώργο.
https://zakman.webnode.com/
[DOUBLEPOST=1558118842][/DOUBLEPOST]Σε κάποια από τις τελευταίες εκθέσεις σε ένα δωμάτιο υπήρχαν 2 ηχεία δαπέδου τοποθετημένα με μεγάλη κλίση. Σχολιάστηκε και στην έκθεση αλλά και εδώ. Υπάρχει λόγος που γίνεται αυτό φυσικά.
Ερώτηση: Τα 20 αμπς της γραμμής είναι οκ για τα πολύ χάι του?Ο Εμιτερ
Σχεδόν, πάντως μπροστά από τη θέση ακρόασης.έτσι όπως το βλέπω φαίνεται να "στοχεύουν" περίπου ένα μέτρο μπροστά από τη θέση ακρόασης. Δηλαδή περίπου εκεί που ξεκινάει το τραπεζάκι από την μεριά του καναπέ. Δεν έχω άποψη, δεν έχω ακούσει ποτέ έτσι.
Και;Σχεδόν, πάντως μπροστά από τη θέση ακρόασης.
Μάλιστα. Έχω ακούσει από φίλο ότι είδε κλίση σε ηχεία από την έξω μεριά επειδή μετρήθηκε έτσι ο χώρος.Δεν γίνεται πάντα για τον ίδιο λόγο, στην προκειμένη περίπτωση προέκυψε από την μέτρηση του χώρου από τον Χάρη.
Τό έγραψε ο Γιώργος παραπάνω..
"Επιλεχθηκε αυτη η θεση γιατι εδωσε τις καλυτερες μετρησεις
Το RT 60 einai apo 0.4----0.2"
Ναι Χάρη, εννοείται.Θα ήθελα μια διευκρίνιση.
Από πού προκύπτει πως οι διαφορές που ακούσατε οφείλονται ΚΑΙ στο ρούτερ ΚΑΙ στο καλώδιο δικτύου και όχι μόνο στο τροφοδοτικό που αλλάξατε?
Εγιναν ξεχωριστά συγκριτικά για το καθένα από αυτά?
Ουπς,Δημητρη,δεν σε ξεχασα,εχεις κατ,ιδιαν αποψη για το συστημα,και μαλιστα προσφατηE, να σχολιασω εγω: η Γιωργος και η παρεα του ειναι φιλαρακια τρελαμενα και περασαν σουπερ! Εμενα γιατι δε με καλεσατε ρε αγλητες; Φοβηθηκατε οτι θα ερθω με κανενα μικροφωνο, οπως με κοροιδευει ο ψηλος, και θα σας χαλαγα τις δοκιμες;
Δηλαδή ένα συγκριτικό ανάμεσα στα δύο τροφοδοτικά με τα υπόλοιπα στοιχεία σταθερά, ένα ανάμεσα στα δύο καλώδια δικτύου με τα υπόλοιπα σταθερά και ένα συγκριτικό με τα ρουτερ με τα υπόλοιπα ομοίως σταθερά?Ναι Χάρη, εννοείται.
Ειναι αρκετα,Σταυρο,εξαλλου αυτα εχω διαθεσιμαΕρώτηση: Τα 20 αμπς της γραμμής είναι οκ για τα πολύ χάι του?
ΧαΧαχαχα, τώρα θα πεταχτεί ο γκουρού να με απειλήσει πάλι με πόιντ σύστεμ
Τι να κάνω? Έχω πολλά κενά...
Έχω ακούσει πολλές φορές έτσι.έτσι όπως το βλέπω φαίνεται να "στοχεύουν" περίπου ένα μέτρο μπροστά από τη θέση ακρόασης. Δηλαδή περίπου εκεί που ξεκινάει το τραπεζάκι από την μεριά του καναπέ. Δεν έχω άποψη, δεν έχω ακούσει ποτέ έτσι.
Καλησπερα ,ΧαρηΔηλαδή ένα συγκριτικό ανάμεσα στα δύο τροφοδοτικά με τα υπόλοιπα στοιχεία σταθερά, ένα ανάμεσα στα δύο καλώδια δικτύου με τα υπόλοιπα σταθερά και ένα συγκριτικό με τα ρουτερ με τα υπόλοιπα ομοίως σταθερά?
Με ποιον τρόπο έγινε το κάθε ένα από αυτά τα συγκριτικά?
Επίσης, σε ποια συσκευή χρησιμοποιήθηκε το τροφοδοτικό ifi?
Επίσης ο blues αναφέρει εντυπώσεις από μια σύγκριση. Ήταν κοινά τα συμπεράσματα και για τα τρία διαφορετικά συγκριτικά?
Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.