- Reaction score
- 138.884
Εσύ μη πετάγεσαι τώρα. Μιλάνε οι άντρες.Αφου δε δουλευει το save as boot state, πως θα εχουμε παντα τις ιδιες στανταρ ρυθμισεις καθε φορα που ανοιγουμε την καρτα;
Εσύ μη πετάγεσαι τώρα. Μιλάνε οι άντρες.Αφου δε δουλευει το save as boot state, πως θα εχουμε παντα τις ιδιες στανταρ ρυθμισεις καθε φορα που ανοιγουμε την καρτα;
Μια χαρά. Μπαίνει ωραιότατα και κεντρικό, και δύο περιφερικά, για 5.xΥπενθύμιση ότι η τοποθέτηση που βολεύει λειτουργικά αλλά και που ακουστικά δεν είναι κακή είναι η παρακάτω:
Δημιουργουνται λειτουργικα θεματα (π.χ. δυσκολια στην τοποθετηση οθονης προβολης, κλεισιμο πορτων) ενω ακουστικα δε νομιζω οτι υπαρχει σημαντικο οφελος. Κατσε να το ξαναδω παντως γιατι αυτο μου λεει και ο Ακης.Ισως 90 μοίρες στροφή αριστερά;
Αριστερά από την πόρτα βρίσκομαι στο 30% περίπου αλλά αυτή η απόκλιση χαλάει το πράμα πάνω από τα 50Hz:Αριστερα απο την πορτα που ερχεται; δε σου βγαινει το 1/4; ποση αποκλιση τα εβαλες στο προσομειωτη;
Ισως 90 μοίρες στροφή αριστερά;
Θεωρώ ότι θα έχεις ταλαντώσεις.To Σάββατο 25/5 έρχεται ο μάστορας για να ανοίξει τις τρύπες για τα γούφερς (4 x ΑΕ ΙΒ18ΗΤ). Καροτιέρα δεν μπαίνει, θα ανοίξουν με κομπρεσέρ. Ξέρω, θα γίνει κόλαση.
Τέλος πάντων, το πλάνο μου είναι να κάνω τις τρύπες λίγο μεγαλύτερες από τη διάμετρο των γούφερς και να μη βιδώσω απευθείας γούφερ σε τοίχο αλλά να βιδώσω γούφερ πάνω σε μία μικρή σχετικά μπάφλα από mdf και μετά το mdf στον τοίχο.
Πείτε και σώστε.
Γιατί δεν τα βιδώνεις σε ένα πιο ελαστικό υλικό;To Σάββατο 25/5 έρχεται ο μάστορας για να ανοίξει τις τρύπες για τα γούφερς (4 x ΑΕ ΙΒ18ΗΤ). Καροτιέρα δεν μπαίνει, θα ανοίξουν με κομπρεσέρ. Ξέρω, θα γίνει κόλαση.
Τέλος πάντων, το πλάνο μου είναι να κάνω τις τρύπες λίγο μεγαλύτερες από τη διάμετρο των γούφερς και να μη βιδώσω απευθείας γούφερ σε τοίχο αλλά να βιδώσω γούφερ πάνω σε μία μικρή σχετικά μπάφλα από mdf και μετά το mdf στον τοίχο.
Πείτε και σώστε.