Akis_G
Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
- Reaction score
- 8.044
Αδεια απο σημερα, μεχρι την αλλη Τεταρτη.
Αδεια απο σημερα, μεχρι την αλλη Τεταρτη.
Μην είσαι απόλυτος.ΔΕ ΘΕΛΩ 0.2 SEC ΣΤΑ ΠΡΙΜΑ!!!
Μην προσπερνάς σφυρίζοντας αδιάφορα τα "κόλπα". Με τη χρήση πολλαπλών σαμπ, έχεις τη δυνατότητα για "κόλπα", τουλάχιστον στην ευρύτερη θέση ακρόασης, κι ας μη παίζει τέλεια σε μια γωνία, μη πας εκεί...Επομενη φαση, επιλογη θεσεων ηχειων και ακροασης. Στοχος καλο ΕΤC.
Μετα κρος, eq, dirac, κλπ, τα ευκολα, που γινονται εκ του καναπε0ς. Στοχος καλο FR και IR.
Όσον αφορά τις μετρήσεις παραμόρφωσης που λες, διαφωνώ 1000%, αλλά ξέρω πόσο πεισματάρης είσαι, και πάω πάσο. Αλλά δε θα σταματήσω να διαφωνώ.Να θυμισω οτι μπασα δεν παιζουν και ουτε προκειται να παιξουν τα ηχεια. Οι μετρησεις παραμορφωσης τους στα μπασα δεν ειναι ικανοποιητικες. Μπασα θα παιζουν τα σαμπ.
Ζηλιάρα-Πώς πέρασες την άδεια και τις μέρες των γιορτών Άκη μου;
-Ααα, υπέροχα! Μετρούσαμε την υπόγα του Δημητρέλου, μετακινούσαμε, τουμπάραμε τα ηχεία, ακούσαμε κι εμείς ανάποδα.
-...
Ποτέ δεν έχω πει τέτοιο πράγμα!Σ αρέσει το 0,4 δηλαδή; εσύ δεν είπες ότι λαλαει πολύ;
Δεν πήγαινε για σένα.. για το Δημήτρη πήγαινε, αυτά παθαίνω άμα δε βάζω κουοτε....Ποτέ δεν έχω πει τέτοιο πράγμα!
Μια δεκαετία γεμάτη, επαναλαμβάνω την αξία του σταθερού RT στο φάσμα, καθώς και τις γνωστές ακραίες προτιμήσεις αυτών που ξέρουν τι θέλουν.
Έχω πει κατ'επανάληψιν ότι προτιμώ σταθερό RT στο .4 με .5 παρά μεταβαλλόμενο οπουδήποτε αλλού.
Και γενικά είμαι λίγο "χαλαρός" με το θέμα, μη φανταστείτε (ιδίως στο χαμηλό, που κατά βάση είμαστε κουφοί)...
Απλώς θεωρώ ότι αν δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το θέμα των χρόνων αντήχησης, να κάνεις κάτι τελοσπάντων, να βάλεις ένα φίλτρο, ένα διαχυτή, κάτι, είναι σα να μην έχεις στήσει καν ένα ηχείο. Ούτε τηλεόρασης.
Πόσο μάλλον "σοβαρού ηχοσυστήματος" και μου τσαμπουνάς π@παριές για πικάπ και χροιές και γρέζι...
Αυτοί που δεν ασχολήθηκαν με χρόνους αντήχησης, όσα λεφτά κι αν έδωσαν σε μηχανήματα, δεν έχουν ηχοσύστημα, απλώς ...δε το ξέρουν, δε τους ενημέρωσαν, ε, τους ενημερώνω γω.
Η πρώτη ερώτηση για ηχοσύστημα, είναι απλή: τι RT 60 έχεις;
Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες, χόμπι.
Τέλος, υποκειμενικά οι υψηλές συχνότητες δεν ακούγονται καλά σε αυτό το δωμάτιο.
Είσαι 0.4 το 0.2 δε σου κάνει 0.3 ναταφησουμεΔΕ ΘΕΛΩ 0.2 SEC ΣΤΑ ΠΡΙΜΑ!!!
Δεν μπορώ... έχω λιώσει στο γέλιο.... δεν υπαρχει.....Ωωχχχ. ΚΤΕΟ θα μας περνάνε
Ίουίουίου
sound police
Φριζζζ
Πούτ δε bazwoofer ντάουν
Και μου τόλεγαν « αυτή η τεχνολογια θα μας καταστρέψει»
Μια μουσικουλα ακούγαμε ,.... τώρα rt60, delay, διαχύτες, μικρόφωνα, Dirac, Dax, mac, xlr, ενεργά, ππφφφφφ χ€σ€ μέσα
Για
Γ@μ&τι μου
Ουφ
ααα ωραία πλακάκια αυτά εκεί πάνουZizik, ετοιμο το home cinema. Αλλαζω κατηγορια, μετακομιζω στα βορεια. Και με το σαμπ στη μεση του δωματιου, οπως το θελει ο εαρ. Αχαχα...
View attachment 114584
Καλα, μην ξερασεις.