Παρουσίαση συστήματος... PMC

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Δεν έχω ακούσει το σύστημα αλλά είμαι σίγουρος ότι παίζει πάρα πολύ καλά
Είμαι σίγουρος επίσης ότι εάν ασχολείθει με τις λεπτομέρειες θα παίξει πολύ καλύτερα
Επίσης είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι συγκλονιστικοτερο σαν αποτέλεσμα εάν ασχοληθεί με ανελκυστήρες μέχρι κ τα καλώδια ρεύματος .
Ειδικά εάν βάλει κ ένα σοβαρό αναγέννητη ρεύματος εκεί να δεις τι θα γίνει ...
Άντε χωστε τα τώρα πόσο λάθος το έχει στήσει και τι θα κάνατε εσείς εάν ήταν δικό σας ...
Περαστικά μας !!
O λευκός δράκος έχει μάθει ν'ασχολείται χωρίς...ν'απασχολείται.;)
Και δεν απασχολείται,διότι δεν θα ήθελε να στερήσει ποτέ από τον άμεσα ενδιαφερόμενο τη χαρά ν'ανακάλυπτε με δική του πρωτοβουλία ο κάτοχος εκείνη τη διευθέτηση που θα τον ικανοποιούσε. Αποτελεί κάτι τέτοιο ιδιαίτερο κομμάτι της ευχαρίστησης όταν κατέχεις ηχεία τέτοιου βεληνεκούς.Σημειωτέον ότι ενεργές και ειδικές εκδόσεις αυτών των μοντέλων κοσμούν περιώνυμα studio ανά την υφήλιο.

Ιδού πάντως τι δημοσιεύει ενδεικτικώς η εταιρεία για το συγκεκριμένο μοντέλο:

Καλή επιτυχία,στους αγώνες όχι στα ηχεία.:D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Αναγεννητης (αθορυβοσ) ρεύματος για περίπου 6500watt που θέλουν μόνο οι τελικοί υπάρχει ?
Ένα Stromtank για καθέναν μονομπλόκ...Αξίζει όμως να τα έχωνες ειδικώς εκεί και την παρελκόμενη φασαρία; Αμφισβητήσιμον...
Βάλε οπωσδήποτε DC-Blocker,περισσότερες της μιας μονάδες διαμοιρασμένες ώστε να καλύπτεται η αναγκαία τιμή κατά τη διαχείριση ισχύος.

Last edited:

Reaction score
4.208
Καλή επιτυχία κι από .μένα.
Και μιας και είσαι στο Σίμπενικ, αν έχεις χρόνο μετά τους αγώνες μπορείς να επισκεφτείς τις λίμνες Πλιφτιτσε. Είναι περίπου 200 χιλιόμετρα από Σίμπενικ.
Θα το θυμάσαι το μέρος για μια ζωή.
[DOUBLEPOST=1559460609][/DOUBLEPOST]
Δεν έχω ακούσει το σύστημα αλλά είμαι σίγουρος ότι παίζει πάρα πολύ καλά
Είμαι σίγουρος επίσης ότι εάν ασχολείθει με τις λεπτομέρειες θα παίξει πολύ καλύτερα
Επίσης είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι συγκλονιστικοτερο σαν αποτέλεσμα εάν ασχοληθεί με ανελκυστήρες μέχρι κ τα καλώδια ρεύματος .
Ειδικά εάν βάλει κ ένα σοβαρό αναγέννητη ρεύματος εκεί να δεις τι θα γίνει ...
Άντε χωστε τα τώρα πόσο λάθος το έχει στήσει και τι θα κάνατε εσείς εάν ήταν δικό σας ...
Περαστικά μας !!
Βγάζεις μια κακία στα δύο τελευταία ποστ. Καλοπροαίρετα γράφονται κάποιες σκέψεις και υποθέσεις. Ως εκι

I

iason

Guest
Καλημέρα .
Δεν παρακολουθώ ότι γράφουν οι εκλεκτοί φίλοι που μου κάνουν την τιμη να ασχολούνται με το θέμα μου γιατί βρίσκομαι στο σιμπενικ της κροατιας και τρέχω στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες ( παγκόσμιο πρωτάθλημα ) και είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό.

Παρόλα αυτά τους ευχαριστώ πολύ που μου προτείνουν διαφορα....
Θα απαντήσω μόνο στον Κώστα και ελπίζω να καταλάβουν και άλλοι.
Το γράφημα που δημοσίευσε ο εκλεκτός μπχουτια αφορά τα pmc bb5 xbd το οποίο έχει ύψος 2090mm .
Το δικό μου ηχείο είναι το pmc mb2 xbd το οποίο είναι 1750mm
Όποτε η άποψη σου για 25 cm ποιο πάνω είναι λογική ( τόση είναι περίπου και η διαφορα στο ύψος των ηχείων).

Το χρήσιμο στοιχείο είναι αυτό που έχουμε ήδη πει ότι το αυτί δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι πάνω από την ευθεία του ΜΙΝΤΡΕΙΝΤΖ.

Επισεις τον χώρο τον έχει επισκεφθεί ο Μανώλης ο Καστρουνης και ασχοληθεικε με αυτό το θέμα. Η άποψη του μετράει πολύ για μένα όποτε .....ευχαριστώ πολύ ....πάμε παρακάτω.

Το κεντρικό ηχείο αρχικά θα μπει πάνω στο έπιπλο αλλά εφόσον δεν πληρει τα δεδομένα θα βρεθεί κάποια άλλη λύση.
[DOUBLEPOST=1559456704][/DOUBLEPOST]Για το κεντρικό ηχείο δεν ισχύει ότι και στα ψιλά Ηχεια της εταιρίας .
Γιαυτο και εκεί που το έχει τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης της pmc το έχει βάλει σε βάση που μπορεί να το κατευθύνει απευθείας στα αυτάκια του.
Καλημέρα και καλή επιτυχία στον αγώνα .

Reaction score
5.443
Το κεντρικό ηχείο αρχικά θα μπει πάνω στο έπιπλο αλλά εφόσον δεν πληρει τα δεδομένα θα βρεθεί κάποια άλλη λύση.
Για το κεντρικό ηχείο δεν ισχύει ότι και στα ψιλά Ηχεια της εταιρίας .
Γιαυτο και εκεί που το έχει τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης της pmc το έχει βάλει σε βάση που μπορεί να το κατευθύνει απευθείας στα αυτάκια του.
http://www.the-ear.net/how-to/ultimate-listening-room
«the centre is a custom model based on a PMC IB2-A SE.»

Custom που σημαίνει τι άραγε;
To κανονικό IB2-A SE έχει υποδοχές στα πλαϊνά για στήριξη με «Π»;

Reaction score
6.803
Καλή επιτυχία φίλε. Να περάσεις όμορφα και με το καλό να επιστρέψεις:)

• Like
Reactions: PMC

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.890
Καλή επιτυχία στο άθλημα και όταν επιστρέψεις, καλή επιτυχία στο στήσιμο πολυκάναλου. :)

melina

Cargo 200
Reaction score
43.024
γιατί βρίσκομαι στο σιμπενικ της κροατιας και τρέχω στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες ( παγκόσμιο πρωτάθλημα ) και είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό.
:eek: καλέ, είσαι στην ομάδα του Velos;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.897
Καλή επιτυχία και από εμένα! Η συμμετοχή μετράει και όχι η κατάταξη!
Τι λες τώρα;:o

Αυτά τα λένε στα Δημοτικά και με κάνουν έξαλλο. Εχω εξηγήσει στα παιδιά μου πως σημασία έχει μόνο η νίκη.

Reaction score
6.204
Τι λες τώρα;:o

Αυτά τα λένε στα Δημοτικά και με κάνουν έξαλλο. Εχω εξηγήσει στα παιδιά μου πως σημασία έχει μόνο η νίκη.
Όλοι εκ του αποτελέσματος κρινομαστε και η προσπάθεια που καταβλήθηκε για το αποτέλεσμα έχει σημασία μόνο όταν είναι επιτυχής. Σε κάθε άλλη περίπτωση περνάει αδιάφορη και η μόνη μνήμη που μένει είναι η αποτυχία.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.518
Καλή επιτυχία και από μένα!! (άργησα να ευχηθώ, γιατί σήμερα το είδα, χθες όλη μέρα έκανα... εκλογές)
Κι άσε τους άλλους να λένε. Απόλαυσε τον αγώνα, το άθλημα και την εκδρομή. Το πρώτο που χρειάζεται να νικήσουμε είναι οι περιορισμοί που θέτει ο εαυτός μας.

Reaction score
1.872
Ένα Stromtank για καθέναν μονομπλόκ...Αξίζει όμως να τα έχωνες ειδικώς εκεί και την παρελκόμενη φασαρία; Αμφισβητήσιμον...
Βάλε οπωσδήποτε DC-Blocker,περισσότερες της μιας μονάδες διαμοιρασμένες ώστε να καλύπτεται η αναγκαία τιμή κατά τη διαχείριση ισχύος.
Eνα-δυο τέτοια https://www.psaudio.com/products/directstream-power-plant-20/#tab-specs κάνουν;

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon