- Reaction score
- 137.885
Το cross δεν το γλυτώνεις;2 τέτοια για 2 καμπίνες
Προς στιγμή ανησύχησα όταν διάβασα ότι έκανε χώρο κάτω από την τηλεόραση για το "θηρίο".Λογικά πάνω από την οθόνη
αν οι πλάκες του δαπέδου είναι 60cm η διαγώνιος είναι 85cm.. X3 = 2.55 μέτρα.. που είναι τα 4 μέτρα??Δεν ισχύουν αυτά που λες Γιαννάκη..
Μια χαρά είναι το ηχείο στη βάση του, ως έχει. Τα γουφερ πλησιάζουν το κέντρο του ύψους, που είναι ωφέλιμο, και οι έξοδοι των γραμμών μεταφοράς πλησιάζουν τα boundaries εδάφους και οροφής, όλα είναι σωστά, σα να έχει 4 σαμπ είναι, και μάλιστα σωστά τοποθετημένα. Ξέρει η pmc τι κάνει.
Μπερδεύτηκες με τα 50cm της εικόνας που αφορούν την απόσταση από την κονσόλα, κι όχι την απόσταση ακρόασης.
Τζιοβάνη, κάνε μια δοκιμή, να κάτσεις στη θέση ακρόασης 25cm (με 30 το πολύ) πιο ψηλά από όσο κάθεσαι κανονικά. Βάλε 2 καλά μαξιλάρια από κάτω. Και πες εντυπώσεις .
Link για τον οδηγό;Αν αναφερεσαι στα λεγομενα μου δεν κανω καποια κακοπροαιρετη κριτικη στο στησιμο των ηχειων,μια χαρα ειναι.
Τα νουμερα που αναφερω πιο πανω ειναι αποτελεσμα του οδηγου που σου δινει η ιδια η εταιρια,ως ρεφερενς ας πουμε,για να τοποθετησεις τα ηχεια στον χωρο σου αναλογα την αποσταση ακροασης.
Παρακαλώ πολύ όχι υπερβολές,δεν θα απαιτούνταν ηχομπάρες εφόσον κυκλοφορούν οι γνωστές ΄΄σαραντάρες΄΄ που ισούνται ως γνωστόν με δύο εικοσάρες και πολλές...ηχομπάρες.Μιλάμε για πολλά ζόρια έτσι ;
Που να τα ειχατε ακούσει κιόλας ...
Θα τον βάζατε τον άνθρωπο να είχε πάρει ηχομπαρα ...
Ή επί του δαπέδου ,αλλά με αντεστραμμένο προσανατολισμό προς την ταβανούχο τοποθέτηση.Από αυτό.
View attachment 128476
Σου δείχνει ακριβώς πως να τα υπολογίσεις όλα!
Και βάση αυτού θα είναι και μεγάλο λάθος να μπει το κεντρικό στο έπιπλο και όχι στο ταβάνι.
Τζιοβάνη, κάνε μια δοκιμή, να κάτσεις στη θέση ακρόασης 25cm (με 30 το πολύ) πιο ψηλά από όσο κάθεσαι κανονικά. Βάλε 2 καλά μαξιλάρια από κάτω. Και πες εντυπώσεις
και πολύ καλά κάνεις. Καλημέρα και σε σένα.Καλημέρα .
τον χώρο τον έχει επισκεφθεί ο Μανώλης ο Καστρουνης και ασχοληθεικε με αυτό το θέμα. Η άποψη του μετράει πολύ για μένα όποτε .....ευχαριστώ πολύ ....πάμε παρακάτω.
.
Δεν έχω ακούσει το σύστημα αλλά είμαι σίγουρος ότι παίζει πάρα πολύ καλά
Είμαι σίγουρος επίσης ότι εάν ασχολείθει με τις λεπτομέρειες θα παίξει πολύ καλύτερα
Επίσης είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι συγκλονιστικοτερο σαν αποτέλεσμα εάν ασχοληθεί με ανελκυστήρες μέχρι κ τα καλώδια ρεύματος .
Ειδικά εάν βάλει κ ένα σοβαρό αναγέννητη ρεύματος εκεί να δεις τι θα γίνει ...
Άντε χωστε τα τώρα πόσο λάθος το έχει στήσει και τι θα κάνατε εσείς εάν ήταν δικό σας ...
Περαστικά μας !!