- Reaction score
- 7.877
Καλορίζικο!!! Ελπίζω να μη μένεις σε πολυκατοικία γιατι θα νιώθουν πολλές δονήσεις οι γείτονες
με τετοια τιμη 2 επρεπε να παρεις....καλοακουστο !!!!Ηρθε . 52 ωρες απο την παραγγελια.
Το σακουλάκι από πάνω είναι τα ποδαράκια.
ΠΡΟΣΟΧΗΤελικα το δεχτηκε η γυναικα και ηρθε για να μεινει.
Τρομερη κατασκευη. Θηριο το subακι.
Συγκριση με το 12αρι earthquake το οποιο θα βγει προς πωληση.
Μπηκε και στην προσωρινη του θεση μεχρι να αλλαξω σπιτι καποια στιγμη και μπηκε σε λειτουργια.
Πρωτη φορα ενιωσα τετοιο ριγος οταν επαιξε χαμηλα.
Δεν το ειχα ξανανιωσει αυτο. Η γυναικα νομιζε οτι θα σπασει κατι μεσα στο σπιτι. Και δεν το εβαλα δυνατα. Απλα ηθελα να δω τι παιζει.
Φοβαμαι μην κολλησω.ΠΡΟΣΟΧΗ
πριν το πουλήσεις βάλτα να παίξουν μαζί....
να μην φοβάσαι...και ας κολλήσειςΦοβαμαι μην κολλησω.
Οπως και να εχει καποια στιγμη θα ερθει και δευτερο. Θα το επαιρνα και τωρα αλλα δυστυχως δεν εχω που να το αποθηκευσω.
Βρες λύση και πάρτο και το δεύτερο.Φοβαμαι μην κολλησω.
Οπως και να εχει καποια στιγμη θα ερθει και δευτερο. Θα το επαιρνα και τωρα αλλα δυστυχως δεν εχω που να το αποθηκευσω.
Στειλτο σε μενα εχω χωρο μπολικο στο σπιτακιΦοβαμαι μην κολλησω.
για που λες πουλάκι μου?Στειλτο σε μενα εχω χωρο μπολικο στο σπιτακι
Ακριβώς! Θα "διώξει" την πολυθρόνα και θα κάθεται πάνω στο subwoofer!για που λες πουλάκι μου?
εκεί που έχεις την πολυθρόνα?
Καλορίζικο!!
Δεν είμαι ακριβώς έτσιΚαλορίζικο!!
Τεράστια διαφορά μεγέθους και τεράστια θα είναι και η διαφορά στις επιδόσεις, διότι όπως γνωρίζετε, στα χαμηλά, μετράει το μέγεθος του γούφερ και ο όγκος της καμπίνας.
Νομίζω το μικρό πρέπει να φύγει. Όταν με το καλό βάλεις δεύτερο πρέπει να έχει και ανάλογες επιδόσεις.
Ισχύει αυτό που λες Μάκι, όμως σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ ανόμοια τα μεγέθη.Δεν είμαι ακριβώς έτσι
Κ ας δεν είναι όμοια τα σαμπ το ένα θα βοηθάει το άλλο
Αρκεί βέβαια να ρυθμιστούν σωστά κ όχι μόνο από τον av
οι επιδόσεις υπάρχουν ήδη στα χαρτιάΙσχύει αυτό που λες Μάκι, όμως σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ ανόμοια τα μεγέθη.
Η μόνη λύση που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι να τοποθετούσε το μεγάλο ανάμεσα στα κυρίως ηχεία και το μικρό ακριβώς πίσω η δίπλα στη θέση ακρόασης.
JUST DO ITΜου μπαινουν σοβαρες σκεψεις και για δευτερο και ας μεινει στην κουτα του μεχρι να βρεθω σε αλλο σπιτι...
Τα μονά απαγορεύονται?Τέλεια. Δυο τεμάχια ή τέσσερα;