- Reaction score
- 85.933
Οχι, ελεύθερα (απο τρία και πάνω)Τα μονά απαγορεύονται?
Οχι, ελεύθερα (απο τρία και πάνω)Τα μονά απαγορεύονται?
και δεν μελετησες οσο επρεπε, ειπαμε τα sub απο 4 και πανω σε ζυγους αριθμουςΕίχα μεγάλη υπηρεσιακή εμπλοκή με τις εκλογές (αν ήταν για μένα η ερώτηση). Μέχρι και δικαστικός αντιπρόσωπος ...
Κάποια στιγμμή θα μπει και δεύτερο.Οταν πηρα το pb4000 δανειστικα ενα κεφ htb2. Καμια σχεση τα δυο σαμπ... Ναι αλλα οταν το κουμπωσα και το πεταξα στο χωρο, καμία σχεση το αποτέλεσμα!
Κουμπωσε το και το earthquake και θα μας θυμηθεις!
Marantz 7011Βάλε μας να δούμε τι λέει το app..
... Ποιον av έχεις;
Και κάποιος άλλος πρέπει να πάρει δεύτεροΠήγε ο άλλος και πήρε το 16 ΡΒ και πέσατε όλοι "πάρε δεύτερο, τρίτο, τέταρτο, στα 8 έρχεται η ευτυχία"...
ΝομίζειςΕίναι ικανοποιημένος με ένα.-
Μέχρι να δοκιμάσει άλλο ένα ...Είναι ικανοποιημένος με ένα.-
καποια πληροφορία για τη μεταφορα;Αν και όταν με το καλό φθάσουν Ελλάδα, θα ενημερώσω.
Ελπίζω αύριο να έχει φτάσει σε μιά άλλη πόλη το sub.
Αν φτάσει αύριο,, Κυριακή θα είναι σε εμένα.
μια ζωή δυστυχισμενος είμαιΜέχρι να δοκιμάσει άλλο ένα ...
Είναι ευτυχία να έχεις την δύναμη να σταματήσεις τον εαυτό σου ....
τους εστειλα και εγω τα ιδια, και αναλυτικα τι πρεπει να κανουν με το VIES για να μπορουν να πουλανε ευρωπαικη ενωση χωρις φπα.Το έχω πάρει θερμά το θέμα και θέλω να τσιμπήσω ένα και εγώ. Έτυχε και πελάτης μου έχει παντρευτεί Ρουμάνα και φεύγουν διακοπές 15 μέρες. Και μπορεί να με εξυπηρετήσει να το παραλάβει και να μου το στείλει.
Το θέμα είναι ότι δε μου κόβουν τιμολόγιο
Τούς στέλνω αυτό
Hello
I found a person that can come and pick it up from your store. (SVS pb16 ultra)
So I think it is ok to make an online order and payment and tell you who will come to take it?
Is it possible to invoice vat free? My vat number is χχχχχχχχχχ
Thank you Nasos
και μου απαντάνε ότι επειδή η Ελλάδα είναι στην Ευρωπαϊκή ένωση δεν μπορεί, γίνεται λέει μόνο στις χώρες που δεν είναι.
Το αντίθετο δλδ.
Hello,
Yes it possible to send your friend to pick it up but unfortunately we cannot help you with VAT free because Greece is part of UE.
VAT free is only for non UE countries.
You have to made an online order so we can deliver the subwoofer here from the warehouse.
Choose at the delivery method pick up from showroom (ridicare din showroom)
Cu stima,
Cristian Tolbaru
Τους ξανά έστειλα και screenshot από το vies με το ΑΦΜ τους και ότι μπορούντους εστειλα και εγω τα ιδια, και αναλυτικα τι πρεπει να κανουν με το VIES για να μπορουν να πουλανε ευρωπαικη ενωση χωρις φπα.
δεν πολυκαταλαβαινουν και μαλλον δεν τους ενδιαφερει.
θα τα πουλουσαν ηδη μεσω ebay αν μπορουσαν.
αυτο που λενε χωρις φπα για χωρα εκτος ευρωπαικης ενωσης , σημαινει οτι μετα θα πληρωσεις φπα και τελωνειο στα συνορα και εννοειται θα το στειλουν αυτοι και οχι παραλαβη απο το καταστημα.
α και κατι ακομα τελειωσαν ολα γιατι τα πηρα ολα εγω ηδη
Ναι μέσα στη Ρουμανία όπως και μέσα στην εκάστοτε χώρα δε μπορείς. Από χώρα σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορείς.ρώτησα φίλους που ασχολούνται με εκδηλώσεις στη Ρουμανία και μου είπαν πως δε μπορούν να πάρουν χωρίς ΦΠΑ γιατί δεν ασχολούνται συγκεκριμμένα με οπτικοακουστικό υλικό.
δεν πουλαμε sub μονο αγοραζουμεΜιχάλη θα βάλεις και όξω απ' το σπιτάκι sub ή θα ξεφορτωθείς άλλα;