TERMATOGAZI
Bass!
- Reaction score
- 4.881
το ιδιο ισχυει και για σεναΕγώ είμαι ο φίλος αλλά έχω πρόσβαση...![]()
το ιδιο ισχυει και για σεναΕγώ είμαι ο φίλος αλλά έχω πρόσβαση...![]()
Ένα ακόμη το χρειάζομαι. Ένα έχω μόνοοο!!!το ιδιο ισχυει και για σενα
πολυ ειναι και το ενα , πουληστε τα ολα , ολοι σε τιμες σκοτωμα , εχω χωρο ακομα να μπω μεσαΈνα ακόμη το χρειάζομαι. Ένα έχω μόνοοο!!!![]()
Δεν πουλιέται το συγκεκριμένο, ήρθε για να μείνει!πολυ ειναι και το ενα , πουληστε τα ολα , ολοι σε τιμες σκοτωμα , εχω χωρο ακομα να μπω μεσα
εδώ που τα λέμε είναι κ λίγο δύσκολο να βγεί.Δεν πουλιέται το συγκεκριμένο, ήρθε για να μείνει!![]()
εδώ που τα λέμε είναι κ λίγο δύσκολο να βγεί.![]()
Ρε θηρίο! Το εντοίχισες το subwoofer;Άστα να πάνε!
χαχαχα όχι ακόμη αλλά κάτι θα κάνουμε...Ρε θηρίο! Το εντοίχισες το subwoofer;
Wizzy, εσύ έχεις δώσει όρκο στο δικάναλο και χωρίς σαμπ ,αλλά που κ που έρχεσαι και παίρνεις τζούρες εδώ σε νήματα αμαρτωλά ε;Ρε θηρίο! Το εντοίχισες το subwoofer;
....τώρα που θα γίνεις χομσινεματάκιας και εσύ θα καταλάβεις
![]()
Εμ, ποτέ, λέμε! Π-Ο-Τ-Ε!
Sniff-άρει sub-ίλα κάργα;Wizzy, εσύ έχεις δώσει όρκο στο δικάναλο και χωρίς σαμπ ,αλλά που κ που έρχεσαι και παίρνεις τζούρες εδώ σε νήματα αμαρτωλά ε;![]()
ΚατάλαβαΠροσοχή!
Το 2ο Γραφείο του avsite έχει καταγεγραμμένους όσους συμμετέχουν στην συζήτηση και έχουν μόνο ενα sub. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή σας δίνεται η ευκαιρία να νομιμοποιηθείτε με πολυ συμφέροντες όρους.
Δεν μπορείτε να επικαλεστείτε άγνοια εφόσον έχετε διαβάσει και έχετε γράψει στο νήμα.
Για όποιον δεν συμμορφωθεί, ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς.
Ευχαριστώ.
sub-ίλα ,μέταλ σαπίλα ,είναι κοντά στο να πέσει.Sniff-άρει sub-ίλα κάργα;![]()
Και με ηχομπάρα δυο σαμπ χρειάζονταιΚατάλαβα
Θα προτείνεις να ακούν από ηχομπαρα εεεε ;
Με παρεξήγησες φίλε Στάθη! Έδωσα όρκο ότι δεν θα στήσω home cinema στον dedicated χώρο μου - παρά τις αφόρητες πιέσεις επιφανών μελών της ΕΒΒΕ! Δεν είπα ποτέ ότι δεν θα βάλω subwoofers (πρόσεξες τον πληθυντικό, ε?) στο ηχοσύστημα! Απλώς, θα χρειαστεί να ζήσω στην παρανομία, για λίγο καιρό ακόμα...Wizzy, εσύ έχεις δώσει όρκο στο δικάναλο και χωρίς σαμπ ,αλλά που κ που έρχεσαι και παίρνεις τζούρες εδώ σε νήματα αμαρτωλά ε;![]()
Ε, όχι και έγκλημα, υπερβολές.Έγκλημα είναι να έχεις φροντισμένο dedicated και να περιορίζεσαι στο δικάναλο και στο μπάσο δύο ηχείων.
Είσαι σκληρός μαζί μου.Έγκλημα είναι να έχεις φροντισμένο dedicated και να περιορίζεσαι στο δικάναλο και στο μπάσο δύο ηχείων.
Για "παραπτώματα" προβλέπει ποινές η νομοθεσία;Ε, όχι και έγκλημα, υπερβολές.
Άλλωστε έχει σε μικρό χώρο ένα ζευγάρι 802. Κοτζαμάν κολώνες.
Άλλοι ακούν από 6" σε 80τμ...
Δεν είναι έγκλημα.
Είναι... Απλώς... "παράπτωμα".