- Reaction score
- 3.085
ΚαλημέραΚαλησπέρα σας! Μπορείτε να μου πείτε από πού αγοράσατε τα κλειδιά για τα windows 7 και το office και την τιμή τους, είτε στο φόρουμ είτε με π.μ.;
Σου έχω ήδη στείλει και ένα δεύτερο PM.
ΚαλημέραΚαλησπέρα σας! Μπορείτε να μου πείτε από πού αγοράσατε τα κλειδιά για τα windows 7 και το office και την τιμή τους, είτε στο φόρουμ είτε με π.μ.;
Και εδώ τι κάνεις;
Όταν κάνεις τη δοκιμή ενσύρματα βλέπεις 100 ?Καλημερα σας! Αναζητω επειγοντως access points 2-3 τεμαχια που να πλησιαζουν το δυνατον μια 100 αρα οπτικη ινα . Πηρα ενα tp link 901nd αλλα στα speed test βλεπω περιπου 40 .
Δωστε καποιες δοκιμασμενες προτασεις please!
Yeap!Όταν κάνεις τη δοκιμή ενσύρματα βλέπεις 100 ?
Να το παω σε 40hz στο καναλι και επισης μηπως σε συχνοτητα 5ghz πιασει max
Είναι περίεργα τα πράγματα με τα ασύρματα γιατί παίζει πολύ ρόλο το χωροταξικό και επίσης το πόσα δίκτυα είναι ενεργά...Να το παω σε 40hz στο καναλι και επισης μηπως σε συχνοτητα 5ghz πιασει max
70-80 . Καλα θα ειμαι πιστευω αν πιασει 70mbps . Αυτος λεει δεν φταιει το access point
Θα το δοκιμασω .Ευχαριστω !
Με τί συσκευή κάνεις τη δοκιμή;Καλημερα σας! Αναζητω επειγοντως access points 2-3 τεμαχια που να πλησιαζουν το δυνατον μια 100 αρα οπτικη ινα . Πηρα ενα tp link 901nd αλλα στα speed test βλεπω περιπου 40 .
Δωστε καποιες δοκιμασμενες προτασεις please! Money no object
Προσωπικά, μου αρέσει που είναι ΡοΕ! Επίσης, μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς με το ""μόνο"" 3x3". Μπήκα στο site, αλλά πέραν της αναφοράς για τον αριθμό των ταυτόχρονων χρηστών, δεν βρήκα κάτι άλλο.Με τί συσκευή κάνεις τη δοκιμή;
Ένα εξαιρετικό AP με 4x4 MIMO είναι αυτό:
https://unifi-hd.ui.com/
Προσωπικά έχω δει εξαιρετικές ταχύτητες (>100Μbps) και με το UAP-AC-Pro, που είναι "μόνο" 3x3.
Στα πιο σύγχρονα πρότυπα WiFi, η αύξηση ταχύτητας προκύπτει από την ταυτόχρονη χρήση πολλών διακριτών κεραιών MIMO. Οι 3x3 ήδη θεωρούνται πολλές και είναι αρκετές για (ονομαστική) ταχύτητα Gbps, γι' αυτό έβαλα σε εισαγωγικά το "μόνο".Προσωπικά, μου αρέσει που είναι ΡοΕ! Επίσης, μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς με το ""μόνο"" 3x3". Μπήκα στο site, αλλά πέραν της αναφοράς για τον αριθμό των ταυτόχρονων χρηστών, δεν βρήκα κάτι άλλο.
Άρα το "3x3" αναφερεται στον αριθμό των κεραιών της συσκευής.Στα πιο σύγχρονα πρότυπα WiFi, η αύξηση ταχύτητας προκύπτει από την ταυτόχρονη χρήση πολλών διακριτών κεραιών MIMO. Οι 3x3 ήδη θεωρούνται πολλές και είναι αρκετές για (ονομαστική) ταχύτητα Gbps, γι' αυτό έβαλα σε εισαγωγικά το "μόνο".
Η ταχύτητα του Ethernet καθεαυτή δεν επηρεάζει την ταχύτητα του ασύρματου δικτύου. Από την άλλη, όταν ένα AP δίνει 1Gbps uplink, συνήθως θα δίνει και πιο γρήγορο ασύρματο δίκτυο (πιο γρήγορο πρότυπο, πιο πολλές κεραίες, κλπ).Έστω ένα PoE access point με θύρα εισόδου RJ45 100Mbps κι ένα PoE access point με θύρα εισόδου RJ45 1Gbps.Έστω ότι όλα τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ίδια.
Η ταχύτητα του internet που διαμοιράζουν οι δύο συσκεύες επηρεάζεται από τη διαφορά της ταχύτητας της θύρας εισόδου; Εάν ναι, γιατί;