PPG
Πίπιτζι
- Reaction score
- 5.866
Ziziko τι γινεται ειναι ηδη μεσημερι παρελαβες????
Στις 4 θα γίνει η παράδοση απο το ειδικευμένο προσωπικό της Ultimate Audio.Ziziko τι γινεται ειναι ηδη μεσημερι παρελαβες????
1.Φαντάζομαι πως 2 πήρες και εσύ ε;
Καλά ρε καπιτάλα ιμπεριαλιστή δεν ντρέπεσαι να κουβαλάς τους ανθρώπους ντάλα ήλιο μέσα στη ζούγκλα?Στις 4 θα γίνει η παράδοση απο το ειδικευμένο προσωπικό της Ultimate Audio.
Θα το φέρει ο Γιώργος με το φορτηγό.
Λευκά γάντια και τέτοια.
1.
EDIT: Θα έχω και της Ροουζαλίας εδώ για κανέναν μήνα μα αποκλείεται να χαμαλέψω για δοκιμές που συνήθως οδηγούν σε κλάματα.
Πρώτον φυσάει αλύπητα κι έχει δροσιά, και δεύτερον έχω πολύ σημαντικότερα θέματα ν' ασχοληθώ απ' το σαμπ.Καλά ρε καπιτάλα ιμπεριαλιστή δεν ντρέπεσαι να κουβαλάς τους ανθρώπους ντάλα ήλιο μέσα στη ζούγκλα?
Άσε, ήρθε χθες και άλλαξε πρεσοστάτη στο πιεστικό του κήπου (την άλλη φορά ήταν στου σπιτιού), και δεν έλεγξε τον ελεεινής ποιότητας φτηνιάρη πυκνωτή. Ο πυκνωτής στο πιεστικό του σπιτιού δεν έχει αλλαχτεί ποτέ, ενώ στου κήπου 3 φορές.Πάλι; Όλο ζημιές είστε εκεί πάνω.
ελα βρε.... μη σκας...αν δεν έρθει ο μάστορης...αγγάρεψε τα παιδιά της ουλτιμειτοντιο...Πρώτον φυσάει αλύπητα κι έχει δροσιά, και δεύτερον έχω πολύ σημαντικότερα θέματα ν' ασχοληθώ απ' το σαμπ.
Έκλ@σε ο πυκνωτής του πιεστικού και δεν ξέρω αν θα προλάβει να έρθει σήμερα ο μάστορης. Θα μου καεί το γκαζόν, κι αυτό είναι πολύ σοβαρότερο απο τα γ@μωσάμπζ.
Και περυσι το ιδιο προβλημα δεν ειχες??Πρώτον φυσάει αλύπητα κι έχει δροσιά, και δεύτερον έχω πολύ σημαντικότερα θέματα ν' ασχοληθώ απ' το σαμπ.
Έκλ@σε ο πυκνωτής του πιεστικού και δεν ξέρω αν θα προλάβει να έρθει σήμερα ο μάστορης. Θα μου καεί το γκαζόν, κι αυτό είναι πολύ σοβαρότερο απο τα γ@μωσάμπζ.
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Τα καημενα μονα τους σε μια γωνια παρατημενα.....Και περυσι το ιδιο προβλημα δεν ειχες??
[DOUBLEPOST=1561990975][/DOUBLEPOST]
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Το δκό μ' είναι πιο όμορφο ή μου φαίνεται;
Και λιγο πιο μεγαλο ?Το δκό μ' είναι πιο όμορφο ή μου φαίνεται;
Γιαννης ο ομορφοςΤο δκό μ' είναι πιο όμορφο ή μου φαίνεται;
Δείξε μας και κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί...Αυριο σας δειχνω και το δικο μου..