- Reaction score
- 11.051
Δε μιλάω για τις εταιρίες που θέλουν να πουλήσουν τα προϊόντα του. Μιλάω για τις ερευνήτριες και τους πρωτοπόρους στο χώρο. Αυτές με τις δημοσιεύεις στην AES.
το δικό σου σύστημα να αναρτήσεις φίλε buthia να με πείσεις..Κι επειδή μας αρέσουν τα φωτογραφικά πειστήρια,ιδού το studio mastering του φτηνιάρη Bob Katz που έχει κοτσάρει το ζεύγος sub JL Fathom προκειμένου να συγκάλυπτε τις ανισορροπίες από την...πλαστικούρα των πύργων που έχει στοιβάξει.
Δεν διακατέχομαι από μιμητικές τάσεις,ούτε και σκοπεύω να κάνω προβλήματα άλλων...δικά μου.το δικό σου σύστημα να αναρτήσεις φίλε buthia να με πείσεις..
εγώ το έχω κάνει..
με ξένα κόλυβα κηδείες..
να τέτοια δεν μπορώ....Δεν έχω μιμητικές τάσεις,ούτε και σκοπεύω να κάνω προβλήματα άλλων...δικά μου.
Ας δούμε κι ένα τσίπικο οικιακό σύστημα:
https://scontent.cdninstagram.com/v...n.jpg?_nc_ht=scontent-sea1-1.cdninstagram.com
Legacy Audio κύρια ηχεία κι εξάδα από JL σε δύο συστοιχίες...
δεν μίλησε κανείς για μιμήσεις, αλλά για ηχοσυστήματα οικιακής χρήσης..Δεν διακατέχομαι από μιμητικές τάσεις,ούτε και σκοπεύω να κάνω προβλήματα άλλων...δικά μου.
(χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκρυσμα κιόλας)
Ας δούμε κι ένα τσίπικο οικιακό σύστημα:
https://scontent.cdninstagram.com/v...n.jpg?_nc_ht=scontent-sea1-1.cdninstagram.com
Legacy Audio κύρια ηχεία κι εξάδα από JL σε δύο συστοιχίες...
Όχι, δεν γίνεται με αλγόριθμο. (Και πάλι δεν είμαι σίγουρος για ποιό θέμα μιλάς, σόρι)χμμ δεν ξερω
Εγώ μιλάω (σε συνέχεια θέματος που έθιξε ο sudoku) για το downmixing πολυκάναλου διακριτού (24 tracks) πρωτογενούς υλικού σε πολυκάναλη (π.χ. atmos) παραγωγή.
μη γράφεις τόσα πολλά....Πίτα γύρος βλέπει;
Βλέπω να λες.
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα γίδια Παντελή μου.
Πες μου το στέρεό σου να σου πω ποιος είσαι.
Δες επίπεδο μουσικόφιλων που θίγονται, και που πας δήθεν να υπερασπιστείς. Δες τι ζητάνε για να κάνουν δήθεν κουβέντα.
Όσο είχα τα μαγκνεπαν, επί σειράς ετών, που έλεγα τα ίδια, έφταιγα που δεν είχα ενεργά ο ίδιος, εξακολουθούσα με παθητικά.
Βέβαια έγραφα ότι θα προτιμούσα να έχω ενεργά, και το θρεντ "η δύναμη της λογικής" έχει κλείσει δεκαετία.
Τώρα που πήρα ενεργά, που έσπασε ο δγιάβολος το ποδάρι του και έτυχε και πήρα κατά δγιαβολική σύμπτωση αυτά που από τότε πρότεινα, έγινα.. καγκουρας.
Από πουθενά δε πιανεστε.
Οι σωστοί μουσικόφιλοι που λόγω της πλήρωσης της διαθέσιμης ραμ του κρανίου τους με μουσικό έρωτα, δε χωράει το κεφάλι τους βασικές έννοιες. Αλλά είναι αθώοι μουσικόφιλοι. Που νιώθουν όμως το γρεζι το μικροσκοπικό. Το Πρατ. Το τζιτερ από το ίντερνετ.
Είναι εξόχως διασκεδαστικό το όλο τροπάριο, συνεχίστε αδερφοί χριστιανοί.
Αποδείξτε ότι ο ear είναι κακό σπυρί στον κώλο της ελληνικής κοινότητας χαιεντοβλαμμενων, ότι σας ενοχλεί η παρουσία του. Είναι εξόχως διασκεδαστικό και ταυτόχρονα τιμητικό για μένα, όπως και για άλλα παιδιά εδώ μέσα που ακούν διάφορα, και να μη θυμίσω τι άκουσε ο Κογιας στα χρόνια που γράφει στο φόρουμ. Έχει ακούσει τόσα πολλά ο άνθρωπος, που όσα και να μου σύρετε, μπροστά του δεν έχω καν θιχτεί ακόμα. Και δε θέλω να γίνω Κογιας στη θέση του Κόγια, κατά το χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Μόνο αυτός είναι ημίθεος άλλωστε, εμείς κοινοί θνητοί.
Έχει γίνει απολύτως κατανοητή από μένα.Η έστω και στο περίπου κατανόηση του τρόπου παραγωγής, δεν πάει ποτέ χαμένη...
Τι λες βρε γιατρέ μου?διαβάζεις τόσο καιρο και
ανατρεπεται ο εαρ, δεν ειναι δυνατονκοιτα, καλιστα θα μπορουσε να ειναι καποιος ο οποιος ειναι βαλτος να ανατρεψει τον EAR
Ανατροπή και πέναλτι στον καγκουρα απέναντι!!ανατρεπεται ο εαρ, δεν ειναι δυνατον
πως αντιλαμβανομαστε με το αυτι, αν ενα ηχειο εχει τονικη ισοροπια η οχι- η τονική ισορροπία αρκεί. - αποπροσανατολίζεις την κουβέντα.
Ανατροπή και πέναλτι στον καγκουρα απέναντι!!
Τα ποσοστά του ΚΚΕ στις πρόσφατες εκλογέςΤι λες βρε γιατρέ μου?
Τι διαβάζει ακριβώς?
Τον κατάλογο της Nordost???
Αυτό και αν σου είναι δυσνόητο..Τα ποσοστά του ΚΚΕ στις πρόσφατες εκλογές
Ναι βρε Χάρη μου.. ούτε 300.000 ψηφαλακια δε πήρε!! πολύ στεναχωρέθηκα! Αλήθεια σου λέω..Αυτό και αν σου είναι δυσνόητο..
Όχι βέβαια, μέχρι να τελειώσουν οι τριχες που έχω να μοιραστώ με φίλους που τις ζητάνε, θα είμαι πάντα κει, μέχρι να γίνω γουλί.ανατρεπεται ο εαρ, δεν ειναι δυνατον
Και κόβεις και πολύ τα πρίμα.Οι δικές μου προσωπικές αυτές "απόψεις", είναι η αγάπη για τα μαγκνεπαν, και για τα φουσκωμένα μπάσα στα άνω αποδεκτά επίπεδα των διασταυρωμενων με τυφλές δοκιμές ταργκετ κερβ από τις μελέτες της ψυχοακουστικης.
Ο ντιμιφουτ διαφωνεί και με τα δύο.