- Reaction score
- 100.933
Σταματήστε να πίνετε οι χαμένοι!
Δεν τσουλάει αλλιώς το σύστημα φίλεΣταματήστε να πίνετε οι χαμένοι!
- επειδή έχω μά χρόνια διχογνωμία με κάποιον , το εν λόγω ( πέρα του τι γράφει το label ) , γευστικά το κατατάσσετε στα στα ουίσκι ή στα μπέρμπον ή εν πάσει περιπτώσει που πλησιάζει ;
φυσικά στα μπερμπον, η φωτο τι ειναι?
[DOUBLEPOST=1564582917][/DOUBLEPOST]
- επειδή έχω μά χρόνια διχογνωμία με κάποιον , το εν λόγω ( πέρα του τι γράφει το label ) , γευστικά το κατατάσσετε στα στα ουίσκι ή στα μπέρμπον ή εν πάσει περιπτώσει που πλησιάζει ;
Δεν την έχω βρει στα ράφια κάποιας κάβας ακόμη.Μια ακόμα σπουδαία διάκριση σε μια απαιτητική κατηγορία, αυτή των Barrel Aged Imperial Stouts, απέσπασε η ελληνική Μικροζυθοποιία Septem στο διεθνή διαγωνισμό Meiningers International Craft Beer Award 2019 στην Γερμανία.
Η Septem ΚΛΕΟΣ Barrel Aged Imperial Stout, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018, βραβεύτηκε με ασημένιο μετάλλιο στο φετινό διαγωνισμό, που συμμετείχαν σχεδόν 1230 craft μπύρες από 31 χώρες, οι οποίες αξιολογήθηκαν από μια επιτροπή 90 κριτών
https://popaganda.gr/newstrack/i-se...ia-anamesa-se-1230-craft-bires-apo-31-chores/
- άλλος τα έχει ρουφήξει, φώτο αρχείου είναι χροοοονια πριν δηλ νεοιφυσικά στα μπερμπον, η φωτο τι ειναι?
Εσυ τα εχεις ρουφήξει ολα αυτα?
Γιατι κρατας τα μπουκαλια?
φυσικά στα μπερμπον, η φωτο τι ειναι?
https://thewhiskeywash.com/whiskey-...key-and-the-question-of-calling-it-a-bourbon/και εγώ για μπερμπον το έχω
Λόγω περιοχής είναι περιζήτητα.Γιατι κρατας τα μπουκαλια?
- & αφήνουν σφραγίδα προέλευσης, πχ μπουκάλι μπύρας Corona = ΑλβανίαΛόγω περιοχής είναι περιζήτητα.
- & αφήνουν σφραγίδα προέλευσης, πχ μπουκάλι μπύρας Corona = Αλβανία
- avpedia
Δεν το φανταζόμουνα!
Κοίτα τι μαθαίνει κανείς στο avsite...
Παλιά η συγκεκριμένη μου άρεσε πολύ, πλέον είναι λες και κάτι άλλαξε στη συνταγή.
Ναι, αλλαξε η εταιρεια παραγωγης, το λογοτυπο και φυσικα και η γεύση.Παλιά η συγκεκριμένη μου άρεσε πολύ, πλέον είναι λες και κάτι άλλαξε στη συνταγή.
Έχεις καταλάβει κάτι αντίστοιχο ή φταίει η δική μου γεύση?