Ερωτήσεις για ξεκίνημα....

Reaction score
6.235
Δύσκολα βρίσκεις κάτι ποιοτικό, ανεβαινει πολλαπλά το κόστος.
Ακόμη και έτσι έχεις τα σύνορα έρχονται να επιβάλλουν συγκεκριμένες θέσεις των δορυφόρων για να αποφύγεις ακυρώσεις, οι οποίες μπορεί να μην συμβαδίζουν με τις αποστάσεις από τη θέση ακρόασης.....ειναι και ποιο ευέλικτο ένα σύστημα με δορυφόρους κομμένο ψηλά πέραν του κόστους...
Αυτό που λες για τις θεσεις όντως είναι σοβαρό πρόβλημα.
[DOUBLEPOST=1564942937][/DOUBLEPOST]
το πρετείνει για όλη την σειρά ΒΜ. Θελω να πάω στο 18s αλλά δεν δίνει presets για το ΒΜ5Α ΜΚΙΙΙ αλλα δίνει απο το ΒΜ6Α και πάνω, αυτό αποκλείει το 18s απο το ΒΜ5?
Όχι δεν το αποκλείει φυσικά, αλλά εγώ θα πήγαινα για το lyd48 με αυτό το σαμπ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663
το πρετείνει για όλη την σειρά ΒΜ. Θελω να πάω στο 18s αλλά δεν δίνει presets για το ΒΜ5Α ΜΚΙΙΙ αλλα δίνει απο το ΒΜ6Α και πάνω, αυτό αποκλείει το 18s απο το ΒΜ5?
Αφού σου δίνει πρισετς για συγκεκριμένες επιλογές δορυφόρων, μη μπλέκεις με αυθαίρετους συνδυασμούς, εκτός κι αν νομίζεις ότι ξέρεις περισσότερα από αυτούς που τα φτιάχνουν...

Reaction score
6.235
Αφού σου δίνει πρισετς για συγκεκριμένες επιλογές δορυφόρων, μη μπλέκεις με αυθαίρετους συνδυασμούς, εκτός κι αν νομίζεις ότι ξέρεις περισσότερα από αυτούς που τα φτιάχνουν...
Δηλαδή εγώ που λέω να πάρω τα core 59 να μην το επιλέξω το συγκεκριμένο σαμπ;

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
1.789
Για τα Dynaudio αυτό που έχω καταλάβει είναι πως για δορυφόρους με <8ίντσο προτείνει το 9s και από εκεί και πάνω το 18s. Άρα επειδή μαρκετίστικα τα sub τα έβγαλαν μαζί με τα LYD: LYD 5 & 7 με 9s και LYD 8 και πάνω με 18s. Φαντάζομαι ότι το ίδιο θα ισχύει και για την προηγούμενη σειρά BM αν και δεν είναι ευθέως αναλογική με τα LYD. Αν δεν έχει έτοιμο preset για το xover μπορείς να το κάνεις μόνος σου από το sub αν δεν έχεις άλλη λύση.

@Alexandros1986 Αν πάρεις τα Core θα μας κεράσεις μια ακρόαση;

Reaction score
6.596
Εαν επιλεξετε δικους σας συνδιασμους(γιατι να το κανετε ,στειλτε e -mail καλυτερα) δε μπορει να συνδιαστει σαμπ με μεγαλη αποκλιση σε διαμετρο,διαστασεις,αρα και αλλο συντονισμο στο κρος ποιντ με δορυφορους μικρης διαμετρου.
Καντε ενα απλο τεστ βαλτε συχνοτικο παλμο στα 80hz ,απο διαφορετικα σαμπ, αλλα και δορυφορους θα δειτε οτι δεν ακουγονται το ιδιο (προσεξτε στο τεστ να ειναι στην ιδια ενταση ,σημειο αποσταση φυσικα...

Reaction score
6.235
Σε ποιον δεν αρέσουν...

Κορυφαίο. Απλώς κορυφαίο...

Αντίστοιχο του Άνταμ s3v.
Όταν τα πρωτοείδα με τα 112 db max output νόμιζα ότι είναι ψοφημια.:D:D:D
[DOUBLEPOST=1565267933][/DOUBLEPOST]
Πολυ μου αρεσουν αυτα τα ηχεια !!!!
Μάλλον θα είναι το επόμενο ηχείο μου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663
Μάλλον θα είναι το επόμενο ηχείο μου.
7 τέτοια θες μόνο για κάτω.
Μετά να δούμε τι θα γίνει με το ταβάνι...

Νομίζω πως βγαίνει λίγο φτηνότερο το s3v, ίσως 500€ πιο κάτω στο τεμάχιο.

Reaction score
1.789
7 τέτοια θες μόνο για κάτω.
Μετά να δούμε τι θα γίνει με το ταβάνι...

Νομίζω πως βγαίνει λίγο φτηνότερο το s3v, ίσως 500€ πιο κάτω στο τεμάχιο.
Και στο ταβάνι τα ίδια, έχουν πρόβλεψη για vesa mounting. 11 χρειάζονται! :)

Reaction score
6.235
Το καλό είναι πως γυρίζει οριζόντιο, ομοιομορφία LCR.

Για το ταβάνι το core7 είναι μια χαρά, μην τρελαίνεστε. Και για surrounds.
Τα lyd48 έχουν κρος στα ίδια σημεία περίπου και είναι επίσης υποψήφια για sr. Θα το δούμε αυτό όταν έρθει η ώρα.

Reaction score
1.789
Το διαφορετικό twitter δεν παίζει σημαντικό ρόλο; Το mid- γούφερ εμφανισιακά φαίνεται να είναι της ίδιας σχεδίασης. Είναι όμως;

Reaction score
6.235
Οι ίδιοι λανσάρουν τα core σαν τα "μεγάλα" lyd και αντικαταστατες των air ενώ λένε ότι χρησιμοποίησαν ίδια τεχνολογία με τα lyd. Βέβαια θα το δούμε αν ισχύει και αυτό όταν έρθει η ώρα με το καλό γιατί αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι αν τα lyd θα μπορούν να ακολουθήσουν στα spl.
Σίγουρα πάντως αν ήταν όλα core 59 θα έπαιζε καλύτερα αλλά κάτι τέτοιο είναι απλά αδύνατο για εμένα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.266

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads