- Reaction score
- 11.204
Δεν είναι sub!Αν παει πίσω περίπου τόοο όσο να πέσει πάνω από 3db η στάθμη, θα πλησιάζει τον πίσω τοίχο και θα παιρνει gain απο κει
Δεν είναι sub!Αν παει πίσω περίπου τόοο όσο να πέσει πάνω από 3db η στάθμη, θα πλησιάζει τον πίσω τοίχο και θα παιρνει gain απο κει
Δεν μπορεί. Έχει στην πλάτη όπως όλα τα πισίβάλε και έναν προ πακέτο...γιατί ο τρίνοβ δεν έχει έξοδο....
μπα...σιγά μην λειτουργούν αυτάΔεν μπορεί. Έχει στην πλάτη όπως όλα τα πισί
θα τον πας πιο πισω θα βαλεις και τα αποροφητικα και θα εισαι καλυτερα, πανω απο 3db .....θαχεις και οφελος στην εικονα με πιο πισω.... καλυτερη αντιθεση,περιξ 10%Δεν θα εχω όφελος δυστυχώς. Αν παει πίσω περίπου τόοο όσο να πέσει πάνω από 3db η στάθμη, θα πλησιάζει τον πίσω τοίχο και θα παιρνει gain απο κει. Δεν νομίζω πως μπορει να πέσει πολύ περισσότερο.
Εχω την εντύπωση πως και με κουτί μετατροπής και δυο noctua και ηχοαπορόφηση μέσα πάλι θα έχει θόρυβο.Ξηλωνεις τον παλιό
Φτιαχνεις κουτάκι μετατροπής
Βάζεις δύο τεράστιους noctua
Καλή θέαση
Στον κήπο στην συγκεκριμένη περίπτωσηΤο προβόλι σε άλλο δωμάτιο, όπως στους κινηματόγραφους.
Μια τόση δα μικρή προεκτασούλα. Δεν θα το πούμε πουθενά.Στον κήπο στην συγκεκριμένη περίπτωση
Το μειονέκτημα ειναι η μεγάλη ανακλαστική επιφάνεια ανάμεσα στα ηχεία. Θα κάνει σημαντική ζημιά στον ήχο.Παλιά που έλεγες να πάρεις καμιά 88-άρα oled νομίζω ήταν η καλύτερη σκέψη......
Με ενοχλεί πολύ Μάκη. Θα φτιαχτεί κουτί.Εγώ λέω να το αφήσεις έτσι .
Ναι, σαφώς και το εχω υπόψιν μου.Μην ξεχνάς ότι η ροή του αέρα στον 9300 είναι εισαγωγή και εξαγωγή από την εμπρόσθια όψη. Άρα τα οποιαδήποτε ανεμιστηράκια θα πρέπει να μπουν εμπρός.
Εχω άπειρα. Το δοκίμασα, δεν βοηθάει.Εφόσον έχεις είσοδο και έξοδο αέρα από μπροστά, δεν έχει κανένα νόημα τέτοιος "λαβύρινθος".
Και το κουτί γενικά δεν έχει νόημα.
Έχεις βρε κάνα κομμάτι απορρόφηση στο σπίτι; Έχουν στο πρακτικερ αν σου τελείωσαν, έχω κάτι κομμάτια και γω...