Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 10.800
Ελπίζω να μην πας επίσκεψη στον Τζιοβάνι γιατί μετά θα σου κοπούν τα χιουμοριστικά ποστς.
Δε βάζεις μυαλό ρε κερατά!το πιο πιθανό είναι ν αρχίσουν να τρώνα τα ...diy sub παρά εμένα!
...άλλωστε το νήμα για2κάναλο μιλάει κι όχι για..esperando!
Οι λύσεις που προτείνεις είναι όντως εύστοχες πάνω στο δικάναλο, αλλά αυτό ακριβώς αποτελεί και την Αχίλλειο πτέρνα τους.Με 3Κ φτιάχνεις εξαιρετικό δικάναλο.
SHD Studio + ενεργά με digital input. Εν καιρό προσθέτεις σαμπ.
Δεν υπαινίσσομαι το αντίθετο. Ο υπαινιγμός προφανώς αφορούσε στην υπερβολή που κρύβει το "έστω και ελάχιστα ανεκτό" του 1308.Παιδάκι μου είσαι καλά; Ποιος άκουγε από ακροσάριστο μεγάφωνο;
Όλοι μας έχουμε τριδρομα εδώ και αιώνες, κανονικά κροσαρισμενα, και γω πχ και τέταρτο δρόμο (σαμπ) με φουλ ψηφιακά όλα τα κρος εδώ και ουυυυυυυυυ, από την εποχή των βασιβουζούκων!
εννοείται ότι θα πάω!Ελπίζω να μην πας επίσκεψη στον Τζιοβάνι γιατί μετά θα σου κοπούν τα χιουμοριστικά ποστς.
είναι νεαρός ακόμα..θα μάθει!Δε βάζεις μυαλό ρε κερατά!
Ο συνοδοιπόρος σου στην Οδύσσεια των καλωδίων, ο Σταθόπουλος, έβαλε νερό στο κρασί του.. Εσύ με τίποτα!!!!!
Ήρεμα μάγκες
Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που έχει πει αρκετά πιο πίσω ο γιατρός ( όχι μόνο εδώ αλλά και σε άλλα θέματα ).
Με πορδίτσες αυγά δεν βάφεις.
Και να συμπληρώσω ότι η φτήνια τρώει τον παρά.
Καλύτερα λοιπόν να έχεις υπομονή και να τα σκάσεις όταν μπορείς - αν θες να έχεις αποτέλεσμα.
Αλλιώς πετάς τα λεφτά σου λίγα λίγα και δεν είσαι ποτέ ικανοποιημένος ( το λογικότατον ).
Για ένα, για 14 , για περισσότερα κανάλια , για όλα το ίδιο ισχύει.
Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή. Η ποιότητα και η ικανοποίηση δεν είναι τσάμπα στο οτιδήποτε.
Λες και προ πενταετίας ζούσαμε ως τρωγλοδύτες, ως βασιβουζούκοι, ως ιθαγενείς, με τα ώτα μας να υποφέρουν από τα αποκρουστικά τριξίματα των μιαρών ακροσάριστων μεγαφώνων μας.
Σε τρύπες; Ή σε καλύβες;
Άξιοι ιππείς; Σκοτωναμε κόσμο στο όνομα του Αλλάχ;
Ε, ναι, ιθαγενείς της Θεσσαλονίκης.
Βέροι.
Παιδάκι μου είσαι καλά; Ποιος άκουγε από ακροσάριστο μεγάφωνο;
Όλοι μας έχουμε τριδρομα εδώ και αιώνες, κανονικά κροσαρισμενα, και γω πχ και τέταρτο δρόμο (σαμπ) με φουλ ψηφιακά όλα τα κρος εδώ και ουυυυυυυυυ, από την εποχή των βασιβουζούκων!
Άκου κει ακροσάριστο...
Ούτε καν ακροσάριστο σαμπ ή μόνο το δορυφόρο, δεν είχα ποτέ μα ποτέ. Νέβερ.
Αν τώρα συ (ή ο Λέανδρος που σου έχει πατήσει λαϊκ) υπέφερες από ακροσάριστο μονόδρομο στην τρώγλη που ζούσες σφάζοντας κοζμο στο όνομα του Αλλάχ, αγαπητέ ιθαγενή της Θεσσαλονίκης, ειλικρινά σου λέω, πάρε Ναντ.
Τον καλό. Στο ταλαρο.
Προς ανάνηψιν,ο οργανισμός σου γυρεύει...σπετσοφάϊ...εεε συγνώμη,spotify ήθελα να πω.εγώ λέω να σ ακούσω και να πάρω ένα...trinov τη φούλ έκδοση την ακριβή!!..
View attachment 140181
....και κατόπιν να φτιάξω 4 ή 6 (θα δω εντέλει πόσα μπορώ να ισοσταθμίσω)sub, από τούτα τα 9 προτεινόμενα diy sub στο παρακάτω κατασκευαστή..για να σάξουνε τα μπάσα!!...να τα νιώσω να κλοτσάνε το στομάχι μ ρε αδελφέ!!
θα δούμε αν είχες δίκιο κι εγώ ο αδαής δε σ άκουγα τόσο καιρό!
Το θέμα είναι ότι κάποιοι δεν έχουν μάθει να...μασάνε και να αφομοιώνουν τις τροφές για σκέψη......
όμως, τις π@π@ριές που ακούμε σοριδόν, ότι με τα ίδια λ7 το πολυκάναλο θα παίξει καλύτερα από ένα 2κάναλο, δε καταπίνονται αμάσητες μάναμ ..δεν..
...
είναι νεαρός ακόμα..θα μάθει!
Νομίζω πως απάντησα σε αυτό.Δεν υπαινίσσομαι το αντίθετο. Ο υπαινιγμός προφανώς αφορούσε στην υπερβολή που κρύβει το "έστω και ελάχιστα ανεκτό" του 1308.
Η ταπεινοτητα όταν εισέρχομαι σε αχαρτογραφητα για μένα εδάφη, δεν οφείλεται σε κάποιο φόβο απέναντι σε κάποια φανταστική δύναμη καταστολής του ήχου. Οφείλεται στην πλήρη επίγνωση της άγνοιας που έχω για το θέμα που συζητείται.Υποψιάζομαι ότι στη συνείδησή του για καποιον δυσεξήγητο λόγο επέχετε θέση κάποιου είδους αστυνομίας ήχου -εξ ου και η ταπεινότητα των εκφράσεων όταν ετοιμάζεται να υπαινιχθεί κάτι το οποίο διαισθάνεται ότι θίγει τα ιερά και όσια.
Υπάρχει ο δρόμος της φυσικής και της μεταφυσικής.εννοείται ότι θα πάω!
...κι επίσης εννοείται ότι θα πάθω πλάκα!
...όπως επίσης εννοείται ότι συμμετοχή σ αυτό θα έχουν τα pmc που κοστίζουν καμιά 50άρα k€, τα 3 bryston που κάνουν αλλά 20 k€ min..
..κι αλλά min 20 k€ τα ρέστα!
ε, Περαστικέ, δε το λες και το ¨μέσο ελληνικό set up¨!!
όμως, τις π@π@ριές που ακούμε σοριδόν, ότι με τα ίδια λ7 το πολυκάναλο θα παίξει καλύτερα από ένα 2κάναλο, δε καταπίνονται αμάσητες μάναμ ..δεν..
Για ν ακούσεις καλά σε όποιο φορμάτ κι αν είναι αυτό, πρέπει αναλογικά ¨να τα σκάσεις¨...κανόνας!
Κλαιωωωωωωω!!!Μάζωξα τα κανάλια μου και στήνω πέντε - δύο
και τα μπατσόνια οι γιατροί μου κάνουν τα τρία δύο
Εγώ να ξέρεις τη βρίσκω, συνεχίστε! Παίρνω τις συμβουλές μου, κάνουμε και τη πλάκα μας, τη βρίσκω τρελά! Κι άλλο!!!Να ναι καλά ο...Σταθόπουλος που του απαγάγαμε το νήμα και το κάναμε...παξιμαδοκλέφτρα.
Πρώτα βγαίνει το χούι (του χαιεντα) και μετά η ψυχή....!τότε να έβλεπα τί ψάρια πιάνουν τα minidsp έναντι ακόμα και των δικών μου μηχανακίων.
Επειδή όμως δεν έχω τέτοιο χώρο, υποψιάζομαι ότι το minidsp έστω και με τα κατώτερα dac του, θα κάνει πιο αισθητή την υπεροχή του, λόγω της απουσίας ή του μετριασμού των κακώς κειμένων του χώρου.
.... και το ξανακάνειΗ ταπεινοτητα όταν εισέρχομαι σε αχαρτογραφητα για μένα εδάφη, δεν οφείλεται σε κάποιο φόβο απέναντι σε κάποια φανταστική δύναμη καταστολής του ήχου. Οφείλεται στην πλήρη επίγνωση της άγνοιας που έχω για το θέμα που συζητείται.
Εδώ και καιρό το έχω πιάσει το νόημα, αλλά είμαι ανάμεσα στις δύο πλευρές καθώς προτιμώ τη περιποίηση χώρου χωρίς επέμβαση στη πληροφορία εάν αυτό είναι εφικτό και σίγουρα, αναλόγως του κόστους. Τί δηλαδή αξίζει περισσότερο τα χρήματά του και θα οδηγούσε σε πιο σωστή λειτουργία του συστήματός μου. Βέβαια, δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνω δοκιμή των δύο περιπτώσεων, εκτώς αν πάρω το σύστημά μου, το πάω σε ένα φροντισμένο χώρο και το παίξω εκεί με και χωρίς ψηφιακή παρέμβαση και διανικά, με ξήλωμα της περιποίησης. Ουτοπικό.
Τι έγινε ρε παιδιά;
Κάποιος κατάλαβε το νόημα
Μάζωξα τα κανάλια μου και στήνω πέντε - δύο
και τα μπατσόνια οι γιατροί μου κάνουν τα τρία δύο
Δηλαδή αν συζητούσα μαζί σου ένα θέμα που άπτεται της ποινικής δικονομίας ,θα έπρεπε να με χαρακτήριζε έπαρση ή ταπεινότητα?.... και το ξανακάνει
Αστα αυτα. Δεν πείθεις πλέον για προλετάριος του ήχου!
Ένα έστω και υποτυπώδες room treatment θα το χρειαστείς σε οποιαδήποτε περίπτωση, οπότε γιατί δεν ξεκινάς από κει χαλαρά;Εδώ και καιρό το έχω πιάσει το νόημα, αλλά είμαι ανάμεσα στις δύο πλευρές καθώς προτιμώ τη περιποίηση χώρου χωρίς επέμβαση στη πληροφορία εάν αυτό είναι εφικτό και σίγουρα, αναλόγως του κόστους. Τί δηλαδή αξίζει περισσότερο τα χρήματά του και θα οδηγούσε σε πιο σωστή λειτουργία του συστήματός μου. Βέβαια, δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνω δοκιμή των δύο περιπτώσεων, εκτώς αν πάρω το σύστημά μου, το πάω σε ένα φροντισμένο χώρο και το παίξω εκεί με και χωρίς ψηφιακή παρέμβαση και διανικά, με ξήλωμα της περιποίησης. Ουτοπικό.