Astronaut Jr. 2ch hi-fi set up

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.835
Κι επιμένω, Ναντ κι όχι εμοτιβα, γιατί ο Ναντ δίνει περισσότερα κι έχει αντιπρόσωπο στη χώρα και υποστήριξη, ενώ ο εμοτιβα, αν και καλύτερος στις μετρήσεις, δεν προσφέρει mqa λόγου χάριν, και άμα χαλάσει στείλτο Αμέρικα μεγάλε, άσε τώρα, δε γίνονται αυτά...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Post automatically merged:

Arcam av40
Αν βλέπω καλά, έχει 3 εξόδους σαμπ. Δεν βρίσκω όμως στο σάιτ της εταιρείας αν κάνει bass management.

Στο μεν θα πρέπει να υπολογίσεις 88-89 (...), αλλά ναι, έχουν σημαντικότατη διάφορα.
Αμφιβάλλω αν στην πράξη είναι ακουστή η διαφορά. Ωστόσο, όπως γράφουν και οι... "Άμιροι" είναι δείκτης επιπέδου μηχανικής και, εν τέλει, του πώς αντιμετωπίζει έκαστος κατασκευαστής το προϊόν του (κατ' επέκταση και τον πελάτη του).

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.835
Καλησπέρα παιδγιά! :coffee:

Έπχιασα το θρεντ του Νίκου απ' την αρχή και με χαρά, και πολύ γέλιο, διαπίστωσα ότι έχει όλα τα εχέγγυα να αποκτήσει καλτ στάτους...:party:

Από την μέχρι εδώ πορεία αξίζει να του απονεμηθεί η:

View attachment 140200

Έχω, λοιπόν, μνιά ακατανίκητη επιθυμία να πειράξω κόζμο και να κάμω χαβαλέ επί δικαίων και αδίκων... :sneaky: :spiteful:

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να γίνει μια σοβαρή ανακοίνωση:

Το Υπουργείο Ψυχοακουστικής Υγείας Προειδοποιεί: Το κείμενο που ακολουθεί είναι άκρως ακατάλληλο για άτομα πάσχοντα από ανίατον ελλειψοχιουμορίαση καθώς και για άτομα πάσχοντα από ανεγξέλεγκτον παθολογική σοβαροφάνεια. Η ευθύνη της συνέχισης της ανάγνωσης του κειμένου που ακολουθεί ανήκει στον αναγνώστη.

Όλα ήτο ήσυχα και ωραία στο θρεντ του Νίκου όταν αυτός αποφάσισε να το ανακινήσει τοιουτοτρόπως:

:roflmao::roflmao::roflmao:

Εννοείται ότι δεν άργησε να παρέμβει ο Ντόκτορ ΕΑΡ:

Εύγε βρε ντόκτορα, αυτό είναι μνιά άριστη συνταγογράφηση ακριβώς για την πάθηση του ασθενούς με βάση τη συμπτωματολογία του! Υπάρχει μάλιστα και μνιά πολύ οικονομική λύση (μιλάμε για κάτω από ένα αβουγουδού) η οποία τα κάνει όλα αυτά: Λέγεται Μινιντιεσπί Ντιντιαρσί-24. :wink: :drinks:

Συνεχίζει ο Νίκος:

Απαντάει ο γιατρός:

:o :party: :o

Κι ενώ είμαστε όλοι μεσ' στην τρελή χαρά με τα χαρμόσυνα νέα πετάγεται ο έτερος Καππαδόκης, αφτή η Dimούτσουνη σουπχιά και κατά συρροήν party pooper και λέει:

Σκέφτομαι: Ξανοιξτερεενανμπ0ύστηπουμαςχαλαειτηχαρά... :smg::punish::showingbiceps::mad::devilish::mad:

Τόνε πχιάνω από δω, τόνε πχιάνω από κει... πράμα! Αγύριστο κεφάλι βρε αδερφάκι μου. Του τήνε πέφτει κι ένας Περαστικός και αναγκάζεται να το βγάλει με το τσιγκέλι:

Σκέφτομαι: Halle-fuckin'-lujah! :party:
Άντε να βρούμενε μνιά ωραία, παστρικιά και οικονομική λύση βρε αδερφέ μου.

Οι ελπίδες μου, φευ, αποδείχθηκαν φρούδες...

Όχι βρε γιατρέ μου όλοι καλά παιδάκια είναι, απλά έχουνε δγιαφορετικά μπάτζετς... :angel:

Τελικά, ρε γιατρούμπα, πως την πσυχανεμίζεσαι, θα την κάνουμε τη δουλειά όμορφα και οικονομικά;

Δηλαδή, τι εννοείς; Μίλα ξεκάθαρα Ντίμι, τι θες να πεις; :idk:

Κι εκεί που είχα εναποθέσει τις τελεφταίες μου ελπίδες στον από μηχανής ... Γκουρού, τρώω μνιά φάπα:

Φτουγ@μωτηγκαταδικημουοιδικεςμουειναιatl... :headbang::cry::headbang:

Εν τω μεταξύ ο ντιμιφούτης το (ιπτάμενο) βγιολί του...

Να τόνε μπαλωθχιάσω θέλει τον παντέρμο... :hunter::hunter:

Και μέσα στην αναμπουμπούλα αλλάζει στάση και ο άλλος γιατρός και αρχίζει να λέει κάτι ακατάληπτα χαλιεντάδικα επιχειρήματα:

Για στάκα μνιάν ολιά μρέ Ντοτόρε. Πχοιός σε είπε ότι έχουμε σε υπόληψη αυτό το Τευτονικό χαλιεντικό βδέλυγμα: την πόρσε κέϊμαν; Την μπουρμέστερ τση αφτοκίνησης; Θα κατουρηθώ θέλει απ' τα γέλια.... :rofl::rofl::rofl:

Εμείς γουστάρουμε και αγαπάμε και το φίατ πάντα:

View attachment 140202

αλλά και το Γκουγκλ Κοάλα

View attachment 140203

Και τότε πετάει ο γιατρός κάτι το οποίο είχε διαφύγει της προσοχής μου:

:cautious: Ρε συ ντόκτορ Ναντ ζμπρώχνουμε το δέφτερο εξάμηνο του 2019; Δεντοειχπαρειχαμπαριγ@μώτημου... Τουλάχιστον να το κάνουμε διακριτικά και να μην αναφέρουμε πολλές φορές τη λέξη Ναντ σε ένα θρεντ και μας πάρουν χαμπάρι, εντάξει; Έχεις ακούσει τί θα ζμπρώξουμε το πρώτο εξάμηνο του 2020; :cautious:

Πετάγεται και ο σύντροφος Χαρούλης με μνιά απορία:

Ανεκτό από πχοιόν Χαρούλη; :idk:

....

Το θρεντ κυλάει αλλά το μνυαλό του Ντιμιφούτη δεν ξεκολλάει... :gotcha:

Ηντάχεις Ντίμι; Κειονά απού είχα πάντα...

Και είχε τάξει προεκλογικά ο Αλ6ς ιμμέρσιβ σετάπς με τριννόφ και γκετχάρντ σε τιμές μινιντιεσπί και φλούιντ ώντιο για όλους τους εν πενία τελούντες ακροαματικόφιλους... :cry::cry::cry::cry:

Θρέντ το οποίο σέβεται τον εαφτό του χωρίς παρέμβαση υπέρ των Σανσούι του τριζμέγιστου JMF υπάρχει; Δεν υπάρχει! :king:

Εν συνεχεία τον ΕΑΡ τον πχιάνουν υπαρξιακής φύσεως αναζητήσεις...

Και με πχιάνουν μάβρες σκέψεις: Στην ηλικία που είμαστε, ίσως περισσότερη από ... αυτή που μας υπολείπεται... :unsure:

Fixed... :sneaky:

Βρε πίστεψέ με μνιά χαρά το έχουμε κατανοήσει δεν είναι, εξάλλου, και τόσο δύσκολο. Αυτό που εσύ αδυνατείς να κατανοήσεις είναι ότι για το μεγαλύτερο μέρος των ενδιαφερομένων, και σχεδόν για όλα τα νέα παιδγιά, η "σωστή ισοστάθμιση χώρου, με τοποθέτηση των σαμπ στις θέσεις που πρέπει να μπουν τα σαμπ κι όχι κάτω από τα κυρίως ηχεία, και με πλήρη διόρθωση της ένταξης των σαμπ στο πεδίο του χρόνου και της συχνότητας" είναι στόχοι ανέφικτοι οικονομικά, χωροταξικά ή και τα δγυό. Το κατανοείς πες μου σε παρακαλώωωωωω?!?!?!?! :biggrin:

Πετχιέται και ένας Περστικός και λέει:

Ε, κιαμήντα περίμενες; Προσπαθούν να μας αλλάξουν την πίστη οι γιατρούμπες αφού... :eek::eek::eek:

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....
Εγώ πάντως, το έβαλα στους σελιδοδείκτες.

A

AKARL

Guest
και επιτέλους.... τέλος! :biggrin:

Το παρακάτω σύνθημα δικαναλους ενώνει.
Πολυκαναλοι ηχομπατσοι, γουρούνια, δολοφόνοι!!!!!!

(δολοφόνοι της ακροαματικης μυσταγωγίας βεβαίως βεβαίως...)
Να αντιπροτείνω, σύντροφε Χάρη, και την παραλλαγή του:

Το παρακάτω σύνθημα δικάναλους ενώνει.
Ιμμέρσιβ ηχομπάτσοι, μπαζγούφια, δορυφόροι!!!!!!

Έχει και πικάπ και κάτι αγαπημένα βινύλια, που λίγο μας νοιάζουν, αλλά έχει.
Φιξντ!

Ένα entry level οριακά αποδεκτό μαραφέτι είναι. Τουλάχιστον σε κάνει entry στον δρόμο του ... Θεού Ντιράκ.
Φιξντ!

εμένα σίγουρα αρχίζει να με πιάνει κατάθλιψη όταν ακούω (οπουδήποτε) δικάναλο...
Εάν κυριολεκτείς, τότε αυτό, δυστυχώς, αγαπητό καρντάσι είναι σύμπτωμα μιας ακροαματικόφιλης ασθένειας όπου ο πάσχων αδυνατεί να δει το δάσος (απόλαυση του μουσικού θέματος) και επικεντρώνεται στο ... δέντρο (τρόπος αναπαραγωγής του μουσικού θέματος). Ειλικρινά και από καρδιάς σου εύχομαι περαστικά. :smile::drinks:

ΥΓ: αν πας να σε δει κάποιος γιατρός για το παραπάνω θέμα συστήνω να αποφύγεις τον ... Ντιμιφούτ. :tongue::biggrin:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.372
...

Το δε γατόνι ο Μπούθχιας, κόντρα στην εχεμύθεια που εν γένει τον χαρακτηρίζει, αποκαλύπτει, ίσως άθελά του, ένα σκοτεινό μυστικό του Ντιμιφούτη:
...
Οφείλω πάντως να σχολιάσω ότι τα μόνα μυστικά που θα μπορούσα ποτέ ν'αποκαλύψω είναι όσα δεν θα μου ήταν ήδη...εκμυστηρευμένα.Γενικώς θεωρώ απερίσκεπτη ενέργεια το να κρατούνται μυστικά...μη εκμυστηρευθέντα. ;)

Διότι θα ωθούσαν στην εξαγωγή και κοινοποίηση...λογικών συμπερασμάτων που μπορεί να τα...πρόδιδαν εμμέσως - εφόσον θ'αποδεικνύονταν εύστοχα.

Στη ζωή μου έχω δεχθεί προτάσεις γαμήλιας αποκατάστασης με τις οποίες εάν αποδεχόμουν θα μπορούσα να ικανοποιώ κατόπιν αλύπητα οποιαδήποτε επιθυμία ηχοσυστήματος σε ολόδικό του χώρο.

Το γεγονός ότι απαρνούμαι ακόμα και τέτοια προοπτική,φανερώνει πόσο θεμελιώδης και ανεξάντλητη είναι η ανάγκη για τον τρόπο ζωής που έχω υιοθετήσει.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Αν βλέπω καλά, έχει 3 εξόδους σαμπ. Δεν βρίσκω όμως στο σάιτ της εταιρείας αν κάνει bass management.
...
Εδώ δεν ανιχνεύονται ακόμα οι οδηγίες χρήσης της συσκευής,αδίκως ΄΄ψαχνόμαστε΄΄ σε αυτό το στάδιο με τις δυνατότητες στη διαχείριση των χαμηλών από τον AV40. :taunt:

A

AKARL

Guest
Οφείλω πάντως να σχολιάσω ότι τα μόνα μυστικά που θα μπορούσα ποτέ ν'αποκαλύψω είναι όσα δεν θα μου ήταν ήδη...εκμυστηρευμένα.Γενικώς θεωρώ απερίσκεπτη ενέργεια το να κρατούνται μυστικά...μη εκμυστηρευθέντα. ;)

Διότι θα ωθούσαν στην εξαγωγή και κοινοποίηση...λογικών συμπερασμάτων που μπορεί να τα...πρόδιδαν εμμέσως - εφόσον θ'αποδεικνύονταν εύστοχα.

Στη ζωή μου έχω δεχθεί προτάσεις γαμήλιας αποκατάστασης με τις οποίες εάν αποδεχόμουν θα μπορούσα να ικανοποιώ κατόπιν αλύπητα οποιαδήποτε επιθυμία ηχοσυστήματος σε ολόδικό του χώρο.

Το γεγονός ότι απαρνούμαι ακόμα και τέτοια προοπτική,φανερώνει πόσο θεμελιώδης και ανεξάντλητη είναι η ανάγκη για τον τρόπο ζωής που έχω υιοθετήσει.
Deep Respect man, and keep on keeping it real. :wink: :hi:

Πέραν του SHD και του NAD 658, υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε προενίσχυση με διόρθωση χώρου;
Επειδή το ψάχνω το θέμα αυτόν τον καιρό δεν έχω εντοπίσει κάτι σε παραπλήσιο κόστος. Για πιο φτηνό ούτε κουβέντα. Όμως για τον δικάναλο Ναντ υπάρχουν διάφορα θέματα:

Αν, τώρα, θέλεις να κινηθείς σε κάπως ακριβότερες λύσεις, αλλά, κάτω από το ψυχολογικό όριο του ενός Αφτιού, ή πέριξ του, τότε εκτός απ' τον μεγάλο Ναντ που σε λένε οι γιατροί υπάρχει ο Άνθεμ και ο Τριννόφ ως προσθήκη στον προενισχυτή που έχεις τώρα.

Last edited by a moderator:

P

PMC

Guest
Αν τα σαμπ μπουν δεξιά και αριστερά του καναπέ, δηλαδή εκατέρωθεν της θέσης ακρόασης, που πιθανολογω να είναι η καλύτερη θέση εκεί μέσα, τότε πάνω στα σαμπ μπορούν να αναπαύονται δύο σαραουντ και να πας στο 5.2

:drinks:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.398
Ωστόσο, όπως γράφουν και οι... "Άμιροι" είναι δείκτης επιπέδου μηχανικής και, εν τέλει, του πώς αντιμετωπίζει έκαστος κατασκευαστής το προϊόν του (κατ' επέκταση και τον πελάτη του).
Να μας πουν οι άμοιροι πόσο SiNAD έχουν τα δικάναλα ντακάκια του παρελθόντος στο κεντρικό κανάλι και στα surrounds. :tongue:

Μηδέν. Χωνέψτε το. Μηδέν. Δεν παίζουν τα υπόλοιπα κανάλια. Καθόλου. Και τολμάνε και κάνουν και συγκρίσεις.

Βρε άιντε απο δω. Απολιθώματα.

@AKARL ωραία όλα αυτά και γελάσαμε. :tongue:

Τώρα, αν θες να είμαστε σοβαροί, πούλα όλα τα τσιμπράκαλα, προ, ντακ κτλ που εχεις μαζέψει, και πάρε το minidsp, και κράτα τα ρέστα. Με την ευχή μου. Καλύτερα απο τώρα θα παίζεις, πράγματι.

Αλλα μην χρησιμοποιείς τα σεντόνια για να δικαιολογήσεις την απροθυμία σου να ξεκολλήσεις από τις παρωχημένες επιλογές σου.

Αν μιλάμε σοβαρά και υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, το πρώτο που βγαίνει αγγελία είναι το πικάπ και οι δίσκοι.

Last edited:

A

amoustakas

Guest
Μη συγχύζεσαι. Είναι ένα εξαιρετικό μηχάνημα o NAD για πάντρεμα με τελικούς Crown XLS-1502. Ὅμοιος ὁμοίῳ ἀεί πελάζει. :drinks:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.596
Αν και δεν αναφέρεσαι σε μένα μ' αυτό:

Αλλα μην χρησιμοποιείς τα σεντόνια για να δικαιολογήσεις την απροθυμία σου να ξεκολλήσεις από τις παρωχημένες επιλογές σου.
θέλω να πω δυο λόγια :p

Δεν είναι παρωχημένες οι επιλογές... είναι σκέτο: επιλογές...
Είναι άλλο θηρίο το δικάναλο... ούτε καλύτερο ούτε χειρότερο... απλά άλλο
Είναι σα να συγκρίνεις μηχανή με αυτοκίνητο... ποιο είναι καλύτερο;;;
Ο μηχανόβιος θα μιλήσει για τον άνεμο που του χαιδεύει το πρόσωπο και ο αυτοκινητάκιας για το πόσο ωραία είναι που προστατεύεται από τον καιρό....
Ο αυτοκινητάκιας θα πεί πως ταξιδεύει αναπαυτικα και ο μηχανόβιος χέστηκε, προτιμάει να καβαλάει πεζοδρόμια...
Και η λίστα δεν έχει τέλος....

Προσωπικά θαρρώ πως έχει μια ανωτερότητα το immersive στον ήχο αλλά απαιτεί τεράστιες χωροταξικές θυσίες (άντε ας μην πούμε και οικονομικές αν και θα μπορούσαμε) που δεν είναι όλοι διατεθειμένοι ή δε μπορούν να κάνουν... τι σαν είναι ανώτερο λοιπόν;;;;

Ακουω 10 ώρες τη μέρα μουσική , είτε δουλεύοντας στον υπολογιστή, είτε απλά αφιερωμένα και αποκλειστικα ... αλλά κάποιες από αυτές τις ώρες δεν είμαι καν στο sweet spot που έχω ισοσταθμίσει αλλά ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι που έχω διπλα στο γραφείο... να το κάνω τι το Immersive;;; ποιο χώρο και ποια σκηνή να αντιληφθώ καλύτερα;;;; εδώ δεν ακούω καν stereo στη θέση αυτή.... μόνο η απόκριση και η ένταση μ ενδιαφέρει....

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.398
θέλω να πω δυο λόγια
Πες ο,τι θες.
Αν διαβάσεις ξανά το ποστ μου θα δεις πως του προτείνω να πάρει δικάναλο minidsp, όπως και ο ίδιος επιθυμεί.

Εκτός αν κάνεις γενικό σχόλιο, και όχι πάνω στο συγκεκριμένο ποστ.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.596
Πες ο,τι θες.
Αν διαβάσεις ξανά το ποστ μου θα δεις πως του προτείνω να πάρει δικάναλο minidsp, όπως και ο ίδιος επιθυμεί.

Εκτός αν κάνεις γενικό σχόλιο, και όχι πάνω στο συγκεκριμένο ποστ.
έχεις δίκαιο, παρασύρθηκα από το προηγούμενο Post που έγινε merged και λες για τα κανάλια που δεν παίζουν οπότε βιαστικά νόμισα πως οι παρωχημένες επιλογές είναι το δικάναλο (εναντίον του πολυκάναλου)

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.398
έχεις δίκαιο, παρασύρθηκα από το προηγούμενο Post που έγινε merged και λες για τα κανάλια που δεν παίζουν οπότε βιαστικά νόμισα πως οι παρωχημένες επιλογές είναι το δικάναλο (εναντίον του πολυκάναλου)
Είναι, αλλά δεν εννοούσα αυτό στην συγκεκριμένη περίπτωση. :roflmao:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.596
Εγώ το ψήνω για DIY πάντως...
Ένα: 2x4 HD kit https://www.minidsp.com/products/minidspkits/2-x-in-4-x-out-hd
σε κουτί με καλύτερο τροφοδοτικό, ενισχυτή ακουστικών με ξεχωριστό volume, 3 line in ακόμα, bluetooth, αλλο τηλεχειρισμό ώστε να έχω και τις επιπλέον εισόδους, volume control..... κ.λπ.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.835
Να μας πουν οι άμοιροι πόσο SiNAD έχουν τα δικάναλα ντακάκια του παρελθόντος στο κεντρικό κανάλι και στα surrounds
Όποιος θέλει περισσότερα καναλάκια, παίρνει περισσότερα ντακάκια.
Αλλά τι σχέση έχουν αυτά με το πώς βλέπει η (π.χ.) Ναντ τον πελάτη της?
Χμμ, όχι και τόσο π.χ. τελικά. Ο Αμίρ στέλνει ραπόρτο στις εταιρείες για κάθε μηχάνημά τους που μετράει. Η Ναντ εκώφευσε για τα δύο δικά της. Η Εμοτίβα, με το πρώτο, ανταποκρίθηκε αμέσως. Όχι βέβαια με την καμπόικη αμορφωσιά και επιθετικότητα των μπαρμπάδων της πιές ούτε με την κλασική γαλλική κλαψομ@ν@αση του νεογιάπη της τοταλντακ (μάι αςς), αλλά με λόγο σοβαρό, επιστημονικό (έστω και εκλαϊκευμένο ώστε να καταλαβαίνει ο κόσμος), χωρίς καθόλου τη στρεψοδικία και παραπληροφόρηση των προαναφερθέντων, απάντησε (και συνεχίζει) ήρεμα, έντιμα και κατατοπιστικά σε όλες τις ερωτήσεις. Για μένα, ως καταναλωτή, αυτό είναι που έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Δυστυχώς, είναι στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και δεν αντιπροσωπεύεται στο ελλάντα. Ωστόσο, αν ο Ναντ κάνει τσαφ, είμαστε σίγουροι ότι το εδώ σέρβις θα μπορεί να το αντιμετωπίσει ή θα πρέπει να τον στείλουμε να περάσει τη Μάγχη (ενδεχομένως και τα σύνορα της Ε.Ε. σε λίγο καιρό)?

Reaction score
30.454
Ανεκτό από πχοιόν Χαρούλη; :idk:
Ανεκτό από τας γραφάς και τους θεματοφυλακες και ερμηνευτές αυτών.
Ο πνιγμένος απ'τα μαλλιά του πιάνεται ντιαρ Ακαβλ...
Οταν λοιπόν ψυχανεμιζεσαι πως αυτό που πρέπει να κάνεις, δεν είναι εφικτό για οικονομικούς, χωροταξικους ή παντοφλιακους λόγους, ρωτάς αυτούς που εκτιμάς πως έχουν έναν λόγο παραπάνω, να σου πουν αν κατά πόσο αυτό που μπορείς να κάνεις, έχει κάποιο νόημα υπό την έννοια πως 6σ επέφερε μια, έστω και μικρή, βελτίωση σε σχέση με αυτό που άκουγες μέχρι τώρα.
Μήπως και εσύ αυτό δεν κάνεις όταν απεγνωσμένα προσπαθείς να εκμαιευσεις ένα "go for it" για τη χρήση του μινιντιεσπι ανάμεσα στον προ και τον τελικό σου?

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.800
Για αυτό ρε @AKARL με ρωτούσες 15 φορές το ίδιο πράμα;

Υπάρχει όμως ένας μεγάλος αστερίσκος με τα μαραφέτια που προτείνουμε.
Είναι σαν να αγοράζεις αυτοκίνητο χωρίς να ξέρεις να οδηγείς.
Τα dsp σου δίνουν τεράστιες δυνατότητες αλλά πρέπει να μπορείς να τα ρυθμίσεις.
Μικρόφωνο & μετρήσεις.
:help: :help:

Υγ: Είχα προ λαμπάτο και τον σούταρα.

Last edited:

Reaction score
6.503
Το μέγιστο που θα μπορούσα (ρεαλιστικώς) να έχω στον χώρο μου είναι 2.2.
Άντε πες 3.2 αν μπει και κεντρικό.
Έχει νόημα συνεπώς να κοιτώ όχι απλώς πολυκάναλα μηχανήματα, αλλά πολυκάναλα AV (με τα ενισχυτικά του να μου μένουν αμανάτι; );
Και άντε μιλούσαμε για ισάξια των δικάναλων σε επίπεδο μετρήσεων (και ως εκ τούτου, συνάγω, ήχου), κομμάτια να γίνει. Φευ!

Για σύγκριση οι μετρήσεις του SHD. SINAD 53 το μεν, 111 το δε. Άβυσσος!

Άλλο βλέπω εδώ...

δύο εξόδους σαμπ εάν δεν με γελούν τα μάτια μου

Ω λάθος μου, μάλλον αναφερόσουν στο πολυκάναλο 758. Το οποίο (οξύμωρο) μπορεί να διαχειριστεί ένα σαμπ λιγότερο από το δικάναλο!
Πριν κανεις οτιδηποτε σιγουρεψε τι ακριβως κανει, τις ακριβεις δυνατοτητες του ,τι ντακ φορα, άλλα λοιπα τεχνικα χαρατηριστικα για να εχεις μια ποιο ολοκληρωμενη τεχνικα εικονα. οταν κανεις συγκριτικα
π.χ. χωρις να ξερω, οι δυο εξοδοι σαμπ μπορει να ειναι με κοινη διαχειριση ισοσταθμισης.
Εαν τα σαμπ ειναι σε ισομετρικο χωρο ισα τοποθετημενα δεν υπαρχει θεμα παντως μπορεις με σπλιτερ να δωσεις σε δυο σαμπ εξοδο ....
Οσο αναφορα για το κεντρικο πρεπει να ειναι απολυτως ομοιο με τα αλλα δυο μεσουψηλα ,μεγαφωνα -κρος ποιντ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.026
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic