- Reaction score
- 138.967
Εσκασες μαρή...
Η εφαρμογή του oppo είναι αυτή..
Εσκασες μαρή...
Μπατζετ; Για επεξεργαστή;Η ερώτησή μου αφορά μόνο στο στάδιο του επεξεργαστή. Ηχεία, μόνο ενεργά με απασχολούν. Εκεί τα πράματα είναι εύκολα.
Δοκίμασε και με καμιά σάρωση τόνων ... ίσως εντοπίσεις πως έχεις πρόβλημα με το κέντρο σε συγκεκριμένη περιοχη συχνοτήτων.Επειδή απο πλευράς των players δεν το καταφέρνω να παίξω σε mono, να υποθέσω ότι αν παίξω ένα mono κομμάτι, θα είναι οκ? Π.χ. απο ένα δοκιμαστικό cd της XLO.
Kαι για να σιγουρευτώ ότι το κατάλαβα καλά, αρχικά βάζω το δεξί ηχείο στα αριστερά και τούμπαλιν ( οπότε αν ακούω το πρόβλημα στα δεξιά, δεν είναι θέμα ηχείου ). Αν λοιπόν εξακολουθώ να ακούω το πρόβλημα στα δεξιά, αλλάζω τα καλώδια σε κάθε συσκευή και παρατηρώ αν αλλάξει κάτι.
4-5 ΚΜπατζετ; Για επεξεργαστή;
Αν μετά τα 15k δεν ακούς τίποτα μη σε πιάσει καμιά κατάθλιψη! το χουμε σχεδόν όλοι !
Μα, αυτός ακριβώς είναι ο κύριος περιορισμός ο οποίος δρα αποτρεπτικά στην όποια απόπειρα εφαρμογής αυτής της μεθόδου για το κροσσάριζμα του ... μπλουτούθ ηχείου μου με μερικά σαμπγούφαζ ... και ουχί οι παρακάτω ... "κακεντρέχειες" του ΕΑΡ...
Ναι, αλλά φαίνεται να αγνοείς το Θεώρημα των Απείρων* ΑΚΑΡΛς, σύμφωνα με το οποίο ένας ΑΚΑΡΛ ο οποίος επιδίδεται στην Μπούτχειο trial & error μέθοδο για ένα άπειρο χρονικό διάστημα θα παράξει σχεδόν βέβαια μια όπτιμουμ χωρική διευθέτηση των υποβαθύφωνων μονάδων ακριβώς όπως και ο ... ίδγιος ο Μπούτχιας.
* Κυριολεκτικά τε και μεταφορικά.
Και για να μη ξεχνιόμαστε ...
Μίλα Γιάγκο Δράκε τι εννοείς "γνωστή τζαζ τραγουδίστρια"; Πες μας ξεκάθαρα η "γνωστή τζαζ τραγουδίστρια" μήπως ήταν η .... ακατανόμαστη ... ξυνή;
Η παρατήρηση του DF υπενθύμισε κι άλλο ένα κρίσιμο στοιχείο για την περίπτωση.Αν έχουν δυο μέτρα καθυστέρηση καταλαβαίνεις πως δεν γίνεται. Αν είναι σαμπ με dsp τόσο θα σου βγει περίπου. Αλλιώς περίπου ένα μέτρο.
Και στις δυο περιπτώσεις θα μειωθούν πολύ οι δυνατότητες επιλογής τοποθέτησης. Ή θα γίνει αδύνατη παντελώς.
...
Τάμα στον Άγιο Σαμπγούφα, κι όλα έρχονται.Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση ούτε...κατά τύχη
Γιατί απορείς;4.300, κελεπουρι, που εχουμε καταντήσει...
Αλήθεια είναι ότι και μένα μου λείπει η μνημόνευση για κελεπούρια...προηγούμενης γενιάς όπως η...μετρική άλω.4.300, κελεπουρι, που εχουμε καταντήσει...
Πρώτον,μπορούν κάλλιστα να υποστηρίξουν ότι προβλεπόταν η ΄΄άπλα΄΄ για να μη θερμαίνεται το κύκλωμα από την πολλή...επεξεργαστική ισχύ.Άδειο το μηχανάκι από μέσα πάντως.
Θα μπορούσε άνετα να έχει το μισό όγκο και να σου αφήνει χώρο να σαλαγας τα καλώδια από πίσω
Όντως, μεγάλο κελεπουρι η μετρικ, τρομερή περίπτωση, σπάνια.Αλήθεια είναι ότι και μένα μου λείπει η μνημόνευση για κελεπούρια...προηγούμενης γενιάς όπως η...μετρική άλω.
Άρα όταν στο μέλλον κυκλοφορήσει με το καλό κανένας 24κάναλος επεξεργαστής με τα γνωστά καλούδια και ακόμα ισχυρότερος - ελέω εξέλιξης - θα ΄΄κλειδώσει΄΄ το κελεπούρι αναλογικώς κάτω από το όριο των...7 χιλιάδων.Όντως, μεγάλο κελεπουρι η μετρικ, τρομερή περίπτωση, σπάνια.
Αλλά με όρους αριθμού καναλιών:
8-καναλη η μετρικ, στα 2.500€.
16-καναλο το Αρκαμ, στα 4.300€.
Ε, να...