Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

A

AKARL

Guest
@Γιάνννης , απο βδομαδα αν με θες ερχομαι παντως.
ειτε με @costas EAR ειτε μονος
Γιάννη, αν πάτε παρέα με τον ΕΑΡ σε παρακαλώ πολύ να βγάλεις μερικές CU φωτογραφίες τον ΕΑΡ την ώρα που θ' ακούει τα καμπανάκια. Θα πλερώσω καλά. :wink: :newrussian:

Reaction score
30.454
είπαμε, specs κοιτάμε μόνο σε hiend μάρκες, στα ενεργά δε κοιτάμε specs! τα παίρνουμε όπως και να 'ναι μιας κι ως ενεργά είναι καλύτερα απ΄τα hiend!!:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
Πάντα ¨εύστοχα" τα σχόλια σου...
Μιλάμε αδερφέ ότι δεν πετυχαίνεις ελέφαντα στο ένα μέτρο...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.199

Reaction score
30.454
Μάλλον μπάσο δεν υπάρχει, όχι γωνία! :roflmao:
Λυσσάξατε πχιά με τα μπάσα...
Καμπανάκια θέλουμε να ακούσουμε σαν και αυτό που χτυπάει ο Μπόλντρικ στο τέλος..

Αν θέλουμε να ακούσουμε το ¨Για πχοιόν χτυπά η καμπάνα" ,θα πάμε στου αφτχιά!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.050
οπω
Γιατι οχι;Το θεμα ειναι οτι μονο 2 ατομα θα μπορεσουν να βολευτουν στο χωρο μου.Ο τριτος θα πρεπει να ειναι σε σκαμπο πισω η ορθιος.Εχω μονο ενα διθεσιο καναπε.Μπορω να σου δειξω αναλυτικες φωτογραφιες να καταλαβεις τι εννοω.

οπως αγαπας, εγω παντως ειμαι μεσα. Μετρητικο εξοπλισμο δεν εχω, αν μπορει ο Κωστας ερχεται παρεα, αν οχι μονος. οτι βολεψει.

Reaction score
8.899
Δεν μπορώ όμως να κάνω διακρίσεις.Και θα ήταν άκομψον να επισκεφτώ οποιοδήποτε άλλο setup χωρίς να έχω πρώτα επισκεφτεί Ear - jiovani - Dimifoot - TSITATOGAZI - flash - John Kotsidis - dapost - vet - Ζιζικ - gonis....και πάει μακριά η λίστα.
Αν εισουν παντρεμένος.... πίστεψε με..... θα τα είχες επισκεφτεί οοοολαααα :biggrin:

Του Σκαλ δεν βλέπω στην λίστα, πηγες να φανταστώ ήδη :biggrin:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.990
Το δικό σου δε θα χορτάσει μαρή; 8-)
τι άλλο πρέπει να δω δηλαδή?
το πολύ πολύ να του πω να ανοίξει τις κούτες να δω τι σχέδια έχουν οι κουβέρτες:p:roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.461
Καταλαβαίνετε ότι το θέμα με τα ηχεία είναι πιο περίπλοκο από όσο νομίζουμε
Λοιπόν επειδή τα'χω πάρει που ο Κωστας με αγνοεί
Αυτά που ωραία έκατσες και τα έγραψες, ήδη του τα έκανα 3 φορές πρόταση, του είπα μάλιστα και που να κόψει τα πρίμα...

Κι απάντησε κι ο μπουτχιας επ'αυτου, αλλά δεν ανταπάντησα γιατί βαρέθηκα (ταργκετ κερβ προσπάθησε να φτιάξει, όχι να τα κόψει, πηνίο θέλει).

Βεβαίως, αυτόν τον μεταξύ μας "διάλογο", μάλλον μόνο εμείς οι 2 τον καταλάβαμε. Αλλά τες πα...

Τες πα τρις, γνωστές οι θεωρίες και δουλεύουν. Είναι οι αρχές λειτουργίας στο οντιο.

Εν γνώσει αυτών γίνανε και προτροπές εκ μέρους μου, αλλά μόνος μου μιλάω ώρες ώρες, και ο μόνος που δείχνει ότι τα καταλαβαίνει, δε τα χρειάζεται... :lol:

Reaction score
1.766
Αυτά που ωραία έκατσες και τα έγραψες, ήδη του τα έκανα 3 φορές πρόταση, του είπα μάλιστα και που να κόψει τα πρίμα...

Κι απάντησε κι ο μπουτχιας επ'αυτου, αλλά δεν ανταπάντησα γιατί βαρέθηκα (ταργκετ κερβ προσπάθησε να φτιάξει, όχι να τα κόψει, πηνίο θέλει).

Βεβαίως, αυτόν τον μεταξύ μας "διάλογο", μάλλον μόνο εμείς οι 2 τον καταλάβαμε. Αλλά τες πα...

Τες πα τρις, γνωστές οι θεωρίες και δουλεύουν. Είναι οι αρχές λειτουργίας στο οντιο.

Εν γνώσει αυτών γίνανε και προτροπές εκ μέρους μου, αλλά μόνος μου μιλάω ώρες ώρες, και ο μόνος που δείχνει ότι τα καταλαβαίνει, δε τα χρειάζεται... :lol:
πραγματικά θαυμάζω την υπομονή σου.
να γιατί έχω περιοριστή να διαβάζω μονο

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.030
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic