Εννοείται αφού τα αλλάξεις...βέβηλε!Χωρις να αλλαξεις audiophile fuse και πριζα;;
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Εννοείται αφού τα αλλάξεις...βέβηλε!Χωρις να αλλαξεις audiophile fuse και πριζα;;
Γιάννη, αν πάτε παρέα με τον ΕΑΡ σε παρακαλώ πολύ να βγάλεις μερικές CU φωτογραφίες τον ΕΑΡ την ώρα που θ' ακούει τα καμπανάκια. Θα πλερώσω καλά.
Πάντα ¨εύστοχα" τα σχόλια σου...είπαμε, specs κοιτάμε μόνο σε hiend μάρκες, στα ενεργά δε κοιτάμε specs! τα παίρνουμε όπως και να 'ναι μιας κι ως ενεργά είναι καλύτερα απ΄τα hiend!!
Ο EAR θα κολλήσει σε καμιά γωνία για να ακούσει μπάσο, μην ανησυχείς
Μάλλον μπάσο δεν υπάρχει, όχι γωνία!Δεν υπαρχει ελευθερη!!!!!Χεχε!
Φιλαράκι Γιάννη, βάλε μια κάμερα να τραβάει
σιγά μη κουβαλήσει και συνεργείο για χορτάσει το μάτι σου...Φιλαράκι Γιάννη, βάλε μια κάμερα να τραβάει
ή έστω το κινητό να ηχογραφεί!
Λυσσάξατε πχιά με τα μπάσα...Μάλλον μπάσο δεν υπάρχει, όχι γωνία!
Γιατι οχι;Το θεμα ειναι οτι μονο 2 ατομα θα μπορεσουν να βολευτουν στο χωρο μου.Ο τριτος θα πρεπει να ειναι σε σκαμπο πισω η ορθιος.Εχω μονο ενα διθεσιο καναπε.Μπορω να σου δειξω αναλυτικες φωτογραφιες να καταλαβεις τι εννοω.
Δουλεύαμε Μαϊμού μου, δεν γράφαμε στο avsite ότι την έχουμε μεγαλύτερη!τηλεφωνο αυτα αγορια ... ολη μερα που εισασταν ?
Αν εισουν παντρεμένος.... πίστεψε με..... θα τα είχες επισκεφτεί οοοολααααΔεν μπορώ όμως να κάνω διακρίσεις.Και θα ήταν άκομψον να επισκεφτώ οποιοδήποτε άλλο setup χωρίς να έχω πρώτα επισκεφτεί Ear - jiovani - Dimifoot - TSITATOGAZI - flash - John Kotsidis - dapost - vet - Ζιζικ - gonis....και πάει μακριά η λίστα.
!!!!!!!!!Δουλεύαμε Μαϊμού μου, δεν γράφαμε στο avsite ότι την έχουμε μεγαλύτερη!
Πάντα ειλικρινής ο γλυκός μου....!!δεν γράφαμε στο avsite ότι την έχουμε μεγαλύτερη!
τι άλλο πρέπει να δω δηλαδή?Το δικό σου δε θα χορτάσει μαρή;
Καταλαβαίνετε ότι το θέμα με τα ηχεία είναι πιο περίπλοκο από όσο νομίζουμε
Αυτά που ωραία έκατσες και τα έγραψες, ήδη του τα έκανα 3 φορές πρόταση, του είπα μάλιστα και που να κόψει τα πρίμα...Λοιπόν επειδή τα'χω πάρει που ο Κωστας με αγνοεί
Δουλεύαμε Μαϊμού μου
πραγματικά θαυμάζω την υπομονή σου.Αυτά που ωραία έκατσες και τα έγραψες, ήδη του τα έκανα 3 φορές πρόταση, του είπα μάλιστα και που να κόψει τα πρίμα...
Κι απάντησε κι ο μπουτχιας επ'αυτου, αλλά δεν ανταπάντησα γιατί βαρέθηκα (ταργκετ κερβ προσπάθησε να φτιάξει, όχι να τα κόψει, πηνίο θέλει).
Βεβαίως, αυτόν τον μεταξύ μας "διάλογο", μάλλον μόνο εμείς οι 2 τον καταλάβαμε. Αλλά τες πα...
Τες πα τρις, γνωστές οι θεωρίες και δουλεύουν. Είναι οι αρχές λειτουργίας στο οντιο.
Εν γνώσει αυτών γίνανε και προτροπές εκ μέρους μου, αλλά μόνος μου μιλάω ώρες ώρες, και ο μόνος που δείχνει ότι τα καταλαβαίνει, δε τα χρειάζεται...