Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.182
Ααααχ έτσι ακούει μουσική και ο γλυκός μου ο Σκαλ. :biggrin:
Κλείνει ματάκια και κουνάει κεφαλάκι δεξιά -ακροδεξιά!!:whistling:
Μου έφυγε μια μυξα μόλις το είδα :tongue: :roflmao: :tongue:
Σε καλό σου παλιανθρωπε :roflmao::roflmao::roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.435
Μολις αναψα τον ενισχυτη να ζεσταθει
Και γω ζεστά τα θέλω τα μπιφτέκια, κρύα από το ψυγείο κατευθείαν δε μ'αρεσουν, τα βάζω στα μικροκύματα για 3' και είναι σούπερ.

Βάλτον και συ στα μικροκύματα τον ενισχυτή, κρύος δε τρώγεται με τίποτα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.435
Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ένα μικρό σύστημα όπως αυτό που προτείνατε χθες, μπορεί να κοντράρει σαφώς ακριβότερα, υποτιθέμενα πιο σοφιστικέ. Επίσης, αν είναι τόσο καλά τα μικρά, γιατί εσείς έχετε στήσει ακριβότερα συστήματα και επιπλέον ( σε συνέχεια της ανάρτησης του Dimifoot ), αν όλοι έχετε τις ίδιες καμπύλες, τότε ρε παιδιά ποια η διαφορά ανάμεσα στα συστήματά σας; Νομίζω ότι πρέπει όντως να κάνω τουρ για να ακροαστώ. Κερνάω και πιτόγυρα. Ψηθείτε.
Όχι, δε θέλει τουρ.
Θέλει να καταλάβεις.

Τα λεφτά στα σοβαρά στέρεα, είναι στην απόσταση ακρόασης και στο μέγιστο δυναμικό εύρος.

Αυτά έχουν λεφτά.

Σε πολύ χαμηλό κόστος, μπορείς να έχεις ίδιο άριστο αποτέλεσμα, απλώς θα χρειαστεί μικρή απόσταση ακρόασης και δε θα διαθέτεις μεγάλο δυναμικό εύρος, θα έχει περιορισμένα Μαξ εσπιελ.

Ίδιες καμπύλες είναι υποχρεωτικές, αυτές είναι.
Μια είναι η τονική ισορροπία, την φτιάχνεις με αυτές τις καμπύλες, όλοι τις ίδιες, αυτές είναι τι να κάνουμε...

Είναι όπως τα ακουστικά, αν παίζουν σωστά, παίζουν με ίδια τονική ισορροπία κάθε μουσική.

Από κει και πέρα, μετά την τονική ισορροπία, και προφανώς αναπαραγωγής όλου του φάσματος, χωρίς κενά στις πρώτες οκτάβες, ακολουθούν οι δυνατότητες δυναμικού εύρους, και οι χαμηλές ολικές παραμορφώσεις.

Τίποτε άλλο δεν υπάρχει. Αυτό είναι ο ήχος. Τα ρέστα περί μεταξενιων πριμων και κόκκου, είναι χαιεντιές.

A

AKARL

Guest
Το δικό σου νήμα έχει ξεφύγει από τα μέτρα των ΄΄ομοειδών΄΄.
Θέτει υποψηφιότητα για το ΄΄Hall of Fame΄΄,στο οποίο σημειωτέον ανήκουν νήματα όπως των Ear & Dimifoot
Μη σου πω ότι υπό ευρύτερα, μη αυστηρώς τεχνικά, κριτήρια ενδεχομένως και να τα ξεπερνά. :wink:

Τι είναι τούτο;
Έχει μεγάλη μπάκα;
Ιδού μνιά απρόζμενα εύστοχη ερώτηση. Εύγε! :smile:

Απ' όσα μπορώ να θυμάμαι από το μάθημα Χαλιεντολογίας στο Πανεπιστήμιο το εν λόγω είδος χαρακτηρίζεται από εγγενή και ιδιοπαθή γεννετική προδιάθεση για παχυδερμία. Βέβαια δε σου ζητώ να βασιστείς στη μνήμη ή τις πενιχρές γνώσεις μου. Ας ρωτήσουμε την άποπση του γιατρού.

Καλέ μας γιατρέ τι έχεις να πεις επί του συγκεκριμένου θέματος;

Οι παραδοσιακοί χαϊεντάδες (όχι οι 3-4 με μυαλό που υπενόησε ο Βασίλης) είναι πολλοί. Επίσης δεν χωρούν σε ταξί ούτε ένας-ένας, λόγω παχυσαρκίας. Να σκεφτείς ότι οι κορυφαίοι εξ αυτών δικαιούνται, για τον ίδιο λόγο, δικό τους Ταχυδρομικό Κωδικό.
Τώρα καταλαβαίνω γιατί οι χαϊεντάδες είναι κοιλιόδουλοι: οι τεράστιες κοιλιές αισθάνονται καλύτερα το βαθύ μπάσσο :p Οπότε λένε "χάνουμε που χάνουμε τα πρίμα λόγω ηλικίας, ας τα αναπληρώσουμε τουλάχιστον στο άλλο άκρο" :shock: :lol:
Κάνουν και οι χαϊεντάδες παρκούρ? Και αν ναι, πώς καταγράφεται στην κλίμακα Ρίχτερ?
Αυτά είναι πταίσματα. Τις προάλλες βγήκαν κάτι χαϊεντάδες για jogging (περιέργως πως) και το Αστεροσκοπείο έγραψε 6,1 Ρίχτερ.
Είχαν ήδη χάσει καμμιά 25ριά κιλά ο καθένας με δίαιτα, αλλά στα 175 κιλά "κόλλησαν οι μεταβολισμοί" τους, εξ ου και το jogging, εξ ού και τα φτωχά 6,1 R.

Reaction score
12.264
Τι καραμούζες είναι αυτές ωρέ;

Όχι, δε θέλει τουρ.
Θέλει να καταλάβεις.
Ναι, αλλά σοβαρά τώρα, αν κάποιος έχει στημένο στην Αθήνα το σύστημα με τα adam, με ή άνευ dsp, θα ήθελα να το ακούσω. Υποθέτω ότι κάποιος θα υπάρχει. Αναμένω πρόσκληση. Κι εγώ στον γάμο σας, ααααχ!!

Σε πολύ χαμηλό κόστος, μπορείς να έχεις ίδιο άριστο αποτέλεσμα, απλώς θα χρειαστεί μικρή απόσταση ακρόασης και δε θα διαθέτεις μεγάλο δυναμικό εύρος, θα έχει περιορισμένα Μαξ εσπιελ.
Ώπα. Άμα είναι έτσι, τότε καλά δεν είμαι και με το τρέχον σετάπ με τη δέουσα περιποίηση και υπο προϋποθέσεις σιάξιμο της καμπύλης, για μικρή απόσταση ακρόασης (ίσως με προσθήκη subs)?

Τα ρέστα περί μεταξενιων πριμων και κόκκου, είναι χαιεντιές.
Τα μεταξένια πρίμα και ο κόκκος δεν με ενδιαφέρουν. Οι δυνατότητες ανάλυσης όμως με ενδιαφέρουν. Και εκεί κολλάει ο Bryston.

Reaction score
6.206
Μη σου πω ότι υπό ευρύτερα, μη αυστηρώς τεχνικά, κριτήρια ενδεχομένως και να τα ξεπερνά. :wink:

Ιδού μνιά απρόζμενα εύστοχη ερώτηση. Εύγε! :smile:

Απ' όσα μπορώ να θυμάμαι από το μάθημα Χαλιεντολογίας στο Πανεπιστήμιο το εν λόγω είδος χαρακτηρίζεται από εγγενή και ιδιοπαθή γεννετική προδιάθεση για παχυδερμία. Βέβαια δε σου ζητώ να βασιστείς στη μνήμη ή τις πενιχρές γνώσεις μου. Ας ρωτήσουμε την άποπση του γιατρού.

Καλέ μας γιατρέ τι έχεις να πεις επί του συγκεκριμένου θέματος;
Ρατσισμό προς τους χοντρούς βλέπω και δεν μας τιμά καθόλου ο όρος "χαιεντας"...
Θα γινω ο social justice warrior του avsite όπως πάει. :wink:

Reaction score
12.264
Ούτε έστω λόγω πάχους δεν χωράω στο λόμπι των χαϊεντάδων, το κερατάκι μου μέσα. Μισή μερίδα άνθρωπος.

Reaction score
11.248
Άμα είναι έτσι, τότε καλά δεν είμαι και με το τρέχον σετάπ με τη δέουσα περιποίηση και υπο προϋποθέσεις σιάξιμο της καμπύλης, για μικρή απόσταση ακρόασης (ίσως με προσθήκη subs
Εγώ γιατί νομίζεις έχω πλευρά 78 πόντους;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.435
Και εκεί κολλάει ο Bryston
Πουθενά δεν κολλάει ο μπριστον.
Μόνο στην επαρκή οδήγηση.

Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες συνωμοσίας.

Στο σεταπ σου, δεν θα έριχνα χρήμα, διότι είναι παλαιού τύπου στέρεο, της δεκαετίας του '60-70.

Είναι πολύ πιο πιθανό σενάριο να τα ξεφορτωθεις όλα σε λογικές τιμές χθες, παρά σε 5 χρόνια από τώρα.

Παρόλα αυτά, εσύ ξέρεις καλύτερα.

Αν θες να ρίξεις χρήμα, ρίξε στο χώρο και πάρε σαμπ, πράγματα που έτσι κι αλλιώς θα είναι χρήσιμα και σε σύγχρονο σεταπ, ανεξαρτήτως δορυφόρων.

Τα υπόλοιπα που λες, πραγματικά δεν έχουν αξία.

Reaction score
3.628
Ούτε έστω λόγω πάχους δεν χωράω στο λόμπι των χαϊεντάδων, το κερατάκι μου μέσα. Μισή μερίδα άνθρωπος.
Που μπορουμε να δουμε το στερεο σου ρε φιλε,να δουμε αν τα λεει σωστα ο αυτιας;

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Δεν ειμεθα εμεις ρατσισταί, οι άλλοι ειναι χοντροι!!
Αχαχουχαα... :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Reaction score
6.814
Τι καραμούζες είναι αυτές ωρέ;

Ναι, αλλά σοβαρά τώρα, αν κάποιος έχει στημένο στην Αθήνα το σύστημα με τα adam, με ή άνευ dsp, θα ήθελα να το ακούσω. Υποθέτω ότι κάποιος θα υπάρχει. Αναμένω πρόσκληση. Κι εγώ στον γάμο σας, ααααχ!!

Ώπα. Άμα είναι έτσι, τότε καλά δεν είμαι και με το τρέχον σετάπ με τη δέουσα περιποίηση και υπο προϋποθέσεις σιάξιμο της καμπύλης, για μικρή απόσταση ακρόασης (ίσως με προσθήκη subs)?

Τα μεταξένια πρίμα και ο κόκκος δεν με ενδιαφέρουν. Οι δυνατότητες ανάλυσης όμως με ενδιαφέρουν. Και εκεί κολλάει ο Bryston.
Νικόλα αυτό είναι καθαρά θέμα πηγής και προενίσχυσης. Μπορείς να το διαπιστώσεις όταν με το καλό
έρθεις στο νησί ακούγοντας τα ίδια κομμάτια από διαφορετικό προενισχυτή. Δεν κολλάει πουθενά ο τελικός!!

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.024