- Reaction score
- 3.628
Δε σε...πιανω!Οβερ..
Καλές μετρήσεις παίρνει και η Ροζι… (αν σε ενδιαφέρει).
.
Δε σε...πιανω!Οβερ..
.
πάρε το ... 0Δε σε...πιανω!Οβερ.
Δηλαδή άμα ενώσεις το αριστερό ηχείο με το δεξί με μια γυναικεία στέκα για μαλλιά, .....τα κάνεις άνετα ακουστικά!!!Εγώ γιατί νομίζεις έχω πλευρά 78 πόντους;
Δώσε ΠΌΝΟ Αγόρι μου ,........Πουθενά δεν κολλάει ο μπριστον.
Μόνο στην επαρκή οδήγηση.
Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες συνωμοσίας.
Στο σεταπ σου, δεν θα έριχνα χρήμα, διότι είναι παλαιού τύπου στέρεο, της δεκαετίας του '60-70.
Είναι πολύ πιο πιθανό σενάριο να τα ξεφορτωθεις όλα σε λογικές τιμές χθες, παρά σε 5 χρόνια από τώρα.
Παρόλα αυτά, εσύ ξέρεις καλύτερα.
Αν θες να ρίξεις χρήμα, ρίξε στο χώρο και πάρε σαμπ, πράγματα που έτσι κι αλλιώς θα είναι χρήσιμα και σε σύγχρονο σεταπ, ανεξαρτήτως δορυφόρων.
Τα υπόλοιπα που λες, πραγματικά δεν έχουν αξία.
Ο καταψυκτης του Μπουτχια ειναι επαγγελματικος: Χωραει πολυ κοσμο. Καλη συμβιωση με τον...Νταχαρη. Εχετε να πειτε πολλά.
.
Σιγά μην είστε και Άριοι...Δεν ειμεθα εμεις ρατσισταί, οι άλλοι ειναι χοντροι!!
Αχαχουχαα...
Το φαινομενο live-δεν ειναι συχνο;Αυτοι οι παραλληλοι μονολογοι επιπεδου φρενοκομειου ειναι εκπληκτικοι...
Γι' αυτο δεν θα συνεχισω με Thiele -εφευρετης των μετρησεων ηχειων ετσι::
Οποιος καταλαβε, καταλαβε....
Θα προκαλεσω ομως τους συναδελφους με τις ελκυστικες καμπυλες
επειδη η αποκριση συχνοτητας δεν αποκαλυπτει τα παντα,
Να κανουν το τεστ Kondo-editor- Bhutia.
Να πανε στο διπλανο δωματιο με ανοιχτη την πορτα....
Αυτο που θ'ακουσουν μοιαζει με live;;
Αν ναι υποκλινομαι, κανενα προβλημα...
Για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοειςΤο φαινομενο live-δεν ειναι συχνο;
Μόνο τα συστατικά θα δεις καθώς ο χώρος είναι ένα μικρό σαλόνι. Όλα όσα ψάχνω, είναι λίγο γι'αυτό το χώρο και περισσότερο για το εγγύς μέλλον που θα αλλάξουν τα δεδομένα.Που μπορουμε να δουμε το στερεο σου ρε φιλε,να δουμε αν τα λεει σωστα ο αυτιας;
Τώρα ίσως να γελάσουν κάποιοι αλλά αυτό το έχω πει εδώ και πολύ καιρό σε δύο φίλους οι οποίοι είναι καιΑυτοι οι παραλληλοι μονολογοι επιπεδου φρενοκομειου ειναι εκπληκτικοι...
Γι' αυτο δεν θα συνεχισω με Thiele -εφευρετης των μετρησεων ηχειων ετσι::
Οποιος καταλαβε, καταλαβε....
Θα προκαλεσω ομως τους συναδελφους με τις ελκυστικες καμπυλες
επειδη η αποκριση συχνοτητας δεν αποκαλυπτει τα παντα,
Να κανουν το τεστ Kondo-editor- Bhutia.
Να πανε στο διπλανο δωματιο με ανοιχτη την πορτα....
Αυτο που θ'ακουσουν μοιαζει με live;;
Αν ναι υποκλινομαι, κανενα προβλημα...
Να Λέανδρε αυτό κάνωπάλι εγώ θα στα πω @alexis ???
για να σου κάνω τέτοιο πονοκέφαλο....η ψηφιακή σου ισοστάθμιση είναι ΓΤΜΠΚ...
σάξε τη καμπύλη..
διόρθωσε τη φάση,..
ρύθμισε την αποκοπή...
κουμαντάρησε τη στάθμη.....
μάθε μπαλίτσα λέμεεεε!!!
Το να νομιζεις οτι παιζουν λαιβ οταν εισαι εκτος χωρου.Συμβαινει σε εμε και νομιζα οτι συμβαινει γενικα.Για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις
Μπορεις να γινεις πιο σαφης;
Μιλας για αυτα που γραφεις 1η σελις;Μόνο τα συστατικά θα δεις καθώς ο χώρος είναι ένα μικρό σαλόνι. Όλα όσα ψάχνω, είναι λίγο γι'αυτό το χώρο και περισσότερο για το εγγύς μέλλον που θα αλλάξουν τα δεδομένα.
Astronaut Jr. 2ch hi-fi set up
Αφού δεν το έκανε αυτός το κάνω εγώ :D, πάμε..... (Νίκο ξεκινάς με παρουσίαση του συστήματος, του χώρου και βλέπουμε.) :party:www.avsite.gr
πάλι εγώ θα στα πω @alexis ???
για να σου κάνω τέτοιο πονοκέφαλο....η ψηφιακή σου ισοστάθμιση είναι ΓΤΜΠΚ...
σάξε τη καμπύλη..
διόρθωσε τη φάση,..
ρύθμισε την αποκοπή...
κουμαντάρησε τη στάθμη.....
μάθε μπαλίτσα λέμεεεε!!!
Για να μη μπερδεύεται με το...bowling,να λες προτιμότερα...διαδικτυακό εκφοβισμό..... νομιζω οτι καταφεραμε να φτασουμε το μπουλινγκ στο οριο του.
Ρε εσείς μην τον ακούτε.Μόνο τα συστατικά θα δεις καθώς ο χώρος είναι ένα μικρό σαλόνι. Όλα όσα ψάχνω, είναι λίγο γι'αυτό το χώρο και περισσότερο για το εγγύς μέλλον που θα αλλάξουν τα δεδομένα.
Astronaut Jr. 2ch hi-fi set up
Αφού δεν το έκανε αυτός το κάνω εγώ :D, πάμε..... (Νίκο ξεκινάς με παρουσίαση του συστήματος, του χώρου και βλέπουμε.) :party:www.avsite.gr