- Reaction score
- 1.556
Σωστά mea culpa.. γενικα ρωταει ASILVER οχι στο SHD.
Σωστά mea culpa.. γενικα ρωταει ASILVER οχι στο SHD.
.... στο μανουαλ του REW δεν θυμαμαι να αναφερει πως ακριβως γινονται οι μετρησεις, αλλα δεν πειραζει, ειναι για τα Q&A.Σωστά mea culpa
Ναι.Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός ?
ένα τρίποδα μέχρι το μικρόφωνο να φτάνει στο ταβάνι χρειάζεσαι!Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα δε θα σχολιασω τα του Πατερ τα ακαταλληλα δια ανηλικους...
Αρκει το τριποδακι του μικροφωνου πανω σε κουτι η βιβλια ας πουμε;
Προς το παρων εχω δει μερικα βιντεο και οταν το παρω αποφαση θα ξεκινησω και το διαβασμα.
Αν έχεις δίσκους βινυλίου βάλε το τρίποδα απάνω... να πιάσουν και τοποΑρκει το τριποδακι του μικροφωνου πανω σε κουτι η βιβλια ας πουμε;
Προς το παρων εχω δει μερικα βιντεο και οταν το παρω αποφαση θα ξεκινησω και το διαβασμα.
...μα έτσι θα είναι μετρήσεις του κwλου.Ναι.
Κάτσε, αλλά μη βολευτείς.
Αν βολευτείς, μη το πεις.
Σφύριξε αδιάφορα, και μίλα για μετρήσεις.
Χαμπάρι δε θα πάρει κανείς.
Ετοιμάσου και συ, έρχεται η σειρά σου......μα έτσι θα είναι μετρήσεις του κwλου.
Κυριολεκτικώς.
εσύ να κοιτάξεις την δουλειά σου....Γιάνννη μη σου μπαίνουν ιδέες για κλωστές και άλλες πατέντες τύπου καλάμι ψαρέματος, κοντάρι βαψίματος,
αυτά να τα ξεχάσεις σε παρακαλώ.
Να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι λίγοι εδώ μέσα που έχουν τέτοιες...μα έτσι θα είναι μετρήσεις του κwλου.
Το έχω ήδη το μικροφωνάκι και τη focusrite, αλλά ακόμη διαβάζω τον οδηγό του rewΕτοιμάσου και συ, έρχεται η σειρά σου...
από το site τους:Το μικρόφωνο πάντα όρθιο, να κοιτάει ταβάνι, σα πουλί στα Χάι του.
Καλό είναι να μη κάτσεις πάνω στο μικρόφωνο.