Λες να το ρίξε στην πρόληψη του προστάτη και να μαλάκωσε?απλά δεν είσαι ο EAR που ξέραμε!
Αν έχεις κάτι να μας το πεις ...να σε βοηθήσουμε αν μπορούμε, δε θέλουμε να σε χάσουμε!!
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Λες να το ρίξε στην πρόληψη του προστάτη και να μαλάκωσε?απλά δεν είσαι ο EAR που ξέραμε!
Αν έχεις κάτι να μας το πεις ...να σε βοηθήσουμε αν μπορούμε, δε θέλουμε να σε χάσουμε!!
Έχει ανοίξει υποκατάστημα ο Λαζαράκης στη Θεσαλονίκη.Παιδια,ξερει καποιος αν πουλανε Αritherm στη Θεσσαλονικη;
Καποια ενδεικτικη τιμη για 50 η 30mm?
Ρε κουφαλες!Έχει ανοίξει υποκατάστημα ο Λαζαράκης στη Θεσαλονίκη.
Ρε κουφαλες!
Στην πρώτη ανάκλαση βάλε κάποιο διαχυτή του Λαζαράκη κι από πίσω ARIFLEXΠαιδια,ξερει καποιος αν πουλανε Αritherm στη Θεσσαλονικη;
Καποια ενδεικτικη τιμη για 50 η 30mm?
Κωστα δε μπορω να βαλω διαχυτες τοσο κοντα μου λογω μικρου χωρου και κακης διασπορας πλευρικως των ηχειων μου.Και το Aritherm το θελω για τις μπασσοπαγιδες.Να δοκιμασω αν κανει καλυτερη δουλεια.Στην πρώτη ανάκλαση βάλε κάποιο διαχυτή του Λαζαράκη κι από πίσω ARIFLEX
5cm ARIFLEX & 4cm copopren, και πίσω από τα ηχεία.
Εδώ το αριφλεξ:
Lazarakis | Lazarakis | ΕΤΟΙΜΑ ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
Εμπορευόμαστε χρώματα, μονωτικά, δομικά και επισκευαστικά υλικά. Επίσης αναλαμβάνουμε υπεύθυνα μονώσεις, επισκευές και στατικές ενισχύσεις κτιρίων.lazarakis.gr
Και το κοποπρεν
Lazarakis
Εμπορευόμαστε χρώματα, μονωτικά, δομικά και επισκευαστικά υλικά. Επίσης αναλαμβάνουμε υπεύθυνα μονώσεις, επισκευές και στατικές ενισχύσεις κτιρίων.lazarakis.gr
Πέταξε τις κουβέρτες σε παρακαλώ πολύ, φτάνει με αυτό το ανέκδοτο.
Κουράστηκα...
Και βάλε Σάμπςςςς.
Για τα subs σου ξηγηθηκα.Εχω ενα Yamaha το οποιο το εχω βγαλει γιατι πλεον δε βλεπω ταινιες.Αλλα με τη μουσικη που ακουω και με ακουστικη δοκιμη στον Κοτσιδη,δεν ακουσα καποια διαφορα!
Λοιπόν, στα γράφω να βλέπει η πεθερά.
Έτσι παίζει σωστά ο δορυφόρος.
Έτσι λοιπόν, στήνεται άριστα ο δορυφόρος, να μην έχει προβλήματα ακυρώσεων και χαζοανακλάσεις στα μεσαία να χαλάνε τσι χροιές.
Και λίγο στο ταβάνι και στους πλαϊνούς τοίχους σκατερινγκ, και έκλεισε ο δορυφόρος.
Αφού στηθεί σωστά ο δορυφόρος, όλα τα καλά παιδάκια, να βάλουν 4 σαμπ να τελειώνουμε με τις 2 πρώτες οκτάβες, κατάντησε βαρετό.
Μπασοπαγιδες φτιάχνεις για τη δεύτερη οκταβα. Και με μέτρια επιτυχία. Αλλά χρειάζεται.
Δε μπορείς να φτιάξεις μπασοπαγιδες για την πρώτη οκταβα. Δε μπορείς.
Μόνο με πολλαπλές πηγές χαμηλών παλεύεται.
Ξεκινάς με 2 σαμπ, και αν χρειαστεί βάζεις κι άλλα.
Δεν γίνεται αλλιώς. Δε δουλεύει αλλιώς.
Δυστυχώς δεν κάνουν και πολλά πολλά στην πρώτη.η μπασοπαγιδες δεν ριχουν το rt 60 kai στη πρωτη οκτάβα η από τη δεύτερη και πάνω;
Ναι αλλα καταλαμβανουν πολυ χωρο.Και για τη δευτερη ισχυει αυτο σε μικροτερο βαθμοη μπασοπαγιδες δεν ριχουν το rt 60 kai στη πρωτη οκτάβα η από τη δεύτερη και πάνω;
3 απαντήσεις:η μπασοπαγιδες δεν ριχουν το rt 60 kai στη πρωτη οκτάβα η από τη δεύτερη και πάνω;
Πατερ μουστακιε,ξερεις οτι δεν ειμαι κατα των subs και οτι τα προτεινω!
ουτε οι κουτες πιανουν αλλα δεν βλεπω να το εχουμε κανει θεμα..Ναι αλλα καταλαμβανουν πολυ χωρο
Και για τη δευτερη ισχυει αυτο σε μικροτερο βαθμο
α! μπα ??δεν ακουσα καποια διαφορα!
χμ, καπως καλητερα...αλλα παλι ...αντιληπτη ακουστικη διαφορα
Δεν επιασα τα σχολια σου.Ανελυσε τα λιγο να σου απαντησω.ουτε οι κουτες πιανουν αλλα δεν βλεπω να το εχουμε κανει θεμα..
α! μπα ??
Να αλλάξεις μουσικές προτιμήσεις!Πατερ μουστακιε,ξερεις οτι δεν ειμαι κατα των subs και οτι τα προτεινω!
Να μου κανουν τι εμενα ομως οταν το μπασσο που ακουσα με τις ΜΟΥΣΙΚΕΣ μου στου Κοτσιδη δεν ειχε αντιληπτη ακουστικη διαφορα απο το συστημα μου;
Κανείς λάθος...Για τα subs σου ξηγηθηκα.Εχω ενα Yamaha το οποιο το εχω βγαλει γιατι πλεον δε βλεπω ταινιες.Αλλα με τη μουσικη που ακουω και με ακουστικη δοκιμη στον Κοτσιδη,δεν ακουσα καποια διαφορα!
Δοκιμάσατε να ακούσετε το ίδιο μουσικό θέμα, με η χωρίς σαμπ και δεν κατάλαβες διαφορα ?Να μου κανουν τι εμενα ομως οταν το μπασσο που ακουσα με τις ΜΟΥΣΙΚΕΣ μου στου Κοτσιδη δεν ειχε αντιληπτη ακουστικη διαφορα απο το συστημα μου;