- Reaction score
- 36.322
Θα μπορουσες απλα να μη τα χες σβησει ποτε.
80 ευρω.
80 ευρω.
Τώρα ανάβω 11 τεμάχια 310 μαζί με 2 τεμάχια 870 και τα 2 κτήνη της τζενελεκ όλα μαζί, και δεν μασάει τίποτα.εμένα πέφτει με 2 310 και 2 18s αν τα ανάψω όλα μαζί Δεν κάνω τίποτα όμως (ενοίκιο).
Εύγε , την καλύτερη δουλεία έκανες!Τώρα ανάβω 11 τεμάχια 310 μαζί με 2 τεμάχια 870 και τα 2 κτήνη της τζενελεκ όλα μαζί, και δεν μασάει τίποτα.
Βασικά το ποτήρι ξεχείλισε εντελώς με το δεύτερο τζενελεκ... Πιθανώς να έχει πολύ πράμα στην τροφοδοσία του. Μέχρι τότε δεν είχα σημαντικό θέμα, σπάνια έπεφτε, και τα άνοιγα με τρόπο, λίγα λίγα.. Μετά το δεύτερο τζενελεκ όμως, σπάνια δεν έπεφτε, πολλές φορές έπεφτε 5-6 φορές στη σειρά, οπότε ή άναβε ή εκνευριζομουν και το άφηνα...
Γιατί μέσα στη νύχτα να πέφτει το ρεύμα σε όλο το σπίτι είναι θέμα....
μπραβο τα θερμα μου συγχαρητηριαΜε πεσμένο το αντιηλεκτροπληξιακό της κατοικίας, αυτή η νέα γραμμή λειτουργεί κανονικά και δίνει ρεύμα μόνο σε 2 γειτονικές μπριζες παράλληλα συνδεδεμένες (η μία κολλητά δίπλα στην άλλη, που βρίσκονται στον τοίχο πίσω από τον τρινοβ και τα λοιπά μηχανήματα).
αν και πολυκαναλος σινεματζης ευγε νεε μουοι δικαναλοι με ασθενικους ενισχυτές, δε προβληματίζονται καθόλου)
Έβαλα ρε τρελοκομείο, έχει δικό της αντιηλεκτροπληξιακό η νέα γραμμή! Μονοφασικό (αντιηλεκτροπληξιακό ρελέ), ξεχωριστά από το τριφασικό αντιηλεκτροπληξιακό του σπιτιού!ενα γαμωρελε προστασιας τσιγκουνευτικες;
τωρα που εσιαξες της προκοπης ηλεκτρολογικη εγκατασταση να σου στειλω ενα πολυπριζο της προκοπης ααα σουπερ ντουπερ και να ακους σωστα τα ιμερσιβια και τα ντι πι εσια και τον μομπυΈβαλα ρε τρελοκομείο, έχει δικό του αντιηλεκτροπληξιακό! Μονοφασικό, ξεχωριστά από το τριφασικό του σπιτιού!
Είναι θέμα ασφάλειας Μιχάλη μου, και δεν φταίνε τα μηχανήματα, οι άνθρωποι φταίνε.Οπότε για να μην πέφτουν τα αντιηλεκτροπληξιακά, μην τα βάζετε.
Λειτουργούν όλα κανονικά και χωρίς αυτά τα γ@μήδια.
Κανόνισε να θες να κάνεις μπάνιο κ αντί να ανάψεις Τον θερμοσίφωνα να ανάψεις τα μηχανήματαΠάντως μου αρέσει η ιδέα να τα ανάβω από τον πίνακα σα το θερμοσίφωνα, έχει πολύ πλάκα!
Άνευ πλάκας πάντως, αυτής της μορφής τα βύσματα είναι ε-ξαι-ρε-τι-κά!
View attachment 144477
View attachment 144478
Και αν θες να βάλεις πολύ χοντρό καλώδιο, δεν έχεις πρακτικά καλύτερη επιλογή.
Αλλά εντάξει, πολύ γκουμούτσες....