Astronaut Jr. 2ch hi-fi set up

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.084
προσφορα τα van den hul
Είναι πολύ καλά καλώδια αυτά.
Την προηγούμενη έκδοσή τους, την είχα.
Σε τετρακαλωδίωση μάλιστα.
Πολλά λεφτά...

Τες πα. Μπελντενάκι. Φτάνει.

Reaction score
12.257
Ακόμα και για σχετικά μεγάλα μήκη και τρομερά υψηλές καταναλώσεις ισχύος, το πολύ φτηνό 4-αρι μπελντεν είναι άριστη ποιότητα και επιλογή, δε βλέπω λόγο για οτιδήποτε ακριβότερο.
Τεσσάρι σε πάχος ή σε πλήθος αγωγών;

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.694
Για βάλτε ιδέες σχετικά με καλώδιο ηχείων. Κόστος μέχρι 10€ το μέτρο ( οπότε να μου βγει μέχρι 60€ ένα τρίμετρο ζευγάρι συν τις μπανάνες, μάλλον για oelbach κολλητές το βλέπω ), κατά προτίμηση τεσσάρων αγωγών για διπλοκαλωδίωση.
eucasolar pv1 6μμ2 αντισταση 6 ομ στα 1000 μετρα αριστο καλωδιο για ηχεια, το πηρα απο τους ηλεκτρολογους που εβαζαν φωτοβαλταικα στο γειτονα, και πηρα 7 μετρα να το βαλω στα ηχεια να δω πως ακουγεται αριστο καλωδιο 1 ευρος το μετρο
Post automatically merged:

δεν εχουν καμμια διαφορα με τα βαν ντεν χουλ που τα πληρωσα ενα χιλιαρικο

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.084
eucasolar pv1 6μμ2 αντισταση 6 ομ στα 1000 μετρα αριστο καλωδιο για ηχεια, το πηρα απο τους ηλεκτρολογους που εβαζαν φωτοβαλταικα στο γειτονα, και πηρα 7 μετρα να το βαλω στα ηχεια να δω πως ακουγεται αριστο καλωδιο 1 ευρος το μετρο
Tο μπελντενάκι το 2,5-αρι, είναι 8 ωμ στο χιλιόμετρο.

Πες μου τι νομίζεις ότι κέρδισες με τη γκουμούτσα. Χωρίς να λέω ότι είναι κακό αυτό το 6-αρι που λες...

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.694
κωστα δεν ειναι γκουμουτσα 5 χιλ ειναι πολυκλωνο και συστρεφεται ανετα τα μπελτεν δεν τα εχω ΄΄ακουση΄΄ για να το λες στο μικρο ειμαι σιγουρος οτι πεζ καλα;):)

A

AKARL

Guest
Καλά ρε αστροναύτη, δεν είπαμε καμία κουβέντα για καλώδια μεχρι να φέρεις το σύστημα στη θέση του με μετρήσεις;

:lolsign:

Αθεράπευτος και εσύ.

Πρώτα βγαίνει η πσυχή τ' αθρώπου και μετά το χούι αφού ... :rolleyes:

Τεσσάρι σε πάχος ή σε πλήθος αγωγών;
Μπελντενάκι 2.5-αρι.

:cautious: Το Κανάρε πάρε... :cautious:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.084
Δεν απαντάς.

Δεν ρώτησα αν συστρέφεται εύκολα, ούτε πόσο μάλλον το αν ακούγεται καλά.

Ρώτησα η ωμική αντίσταση 6 ωμ του ενός στο χιλιόμετρο, τι πραγματικό κέρδος δίνει σε σένα (με 2-3-5μ καλώδιο) σε σχέση με το άλλο που είναι 8ωμ στο χιλιόμετρο.

Προφανώς η διαφορά είναι μετρήσιμη, σε κατανάλωση ισχύος πάνω στο καλώδιο. Βρες για τι διαφορά μιλάμε για ισχύ 100 βατ στο ηχείο.
Και πες μου πόση σημασία έχει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.084

Reaction score
12.257
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να με απασχολούν τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά των καλωδίων. Για εξηγήσου βρε Κώστα. Τί μου διαφεύγει;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.084
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να με απασχολούν τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά των καλωδίων. Για εξηγήσου βρε Κώστα. Τί μου διαφεύγει;
Η ουσία.
Δεν έχεις σαμπ.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.279
... για αλλους λογους, Ακαρλ, μαιμουδοφοβικους, και ξερεις τι συμβαινει τις περισσοτερες φορες.. (οτι καταληγεις να γινεις αυτο που φοβασαι). :biggrin:
-
... Dinosaur Jr, ερρ.... Αστρονοτ.. μην ασχολεισαι με καλωδια, μολις το ξεπερασεις το θεμα αυτο θα καταλαβεις τι εννοει ο Δοκτορ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.900
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk