Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.279
air bass n bass
Εγω (μου) τα ξήλωσα(ν) όλα τα βαν τερ Χουλ και έβαλα(ν) μπελντεν. Παντού, γύρω γύρω μπέλντεν. Και δεν πρόκειται να ξανασχοληθω ποτέ.Αφού είναι περιττή πολυτέλεια, πάμε για το vfm
Always...20 - 130.20Hz and 130db All the time..... All the time......... Τι θυμήθηκα τωρα
Το τελευταίο καλώδιο ηχείων που προμηθεύτηκα ποτέ ήταν τo παρακάτω:Το πάτε πολύ μακριά χωρίς λόγο. Δεν είναι αυτοσκοπός μου να πάρω το φθηνότερο καλώδιο. Με ενδιαφέρει να μάθω γιατί αυτό το καλώδιο υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού του, ποια στοιχεία το καθιστούν το ιδανικό καλώδιο, τους λόγους και αν τελικά αυτό είναι το καλύτερο, τότε η χαμηλή τιμή είναι το κερασάκι στη τούρτα.
Είναι, αλλά με τα 8TC. Αφού είναι περιττή πολυτέλεια, πάμε για το vfm. Απλά, επειδή συζητάμε για μια εξαιρετικά χαμηλή κατηγορία τιμής, δεν με πειράζει να ψωνίσω αυτό που απο πλευράς προδιαγραφών είναι το καλύτερο. Κακό είναι; Και όπως είπα παραπάνω, αν το καλύτερο δυνατό και με βάση τις προδιαγραφές είναι το Belden 2x2.5, μέσα, γιατί όχι;
Δειχνει άτοπο να θέλω να μάθω τί συμβαίνει σε θεωρητικό επίπεδο όταν το όποιο φίλτρο σχηματίζεται μεταξύ των χαρακτηριστικών του καλωδίου και των μηχανημάτων μου, ειδικά τη στιγμή που έχω ένα "αρνητικό" φίλτρο που ονομάζεται "χώρος".Εγω (μου) τα ξήλωσα(ν) όλα τα βαν τερ Χουλ και έβαλα(ν) μπελντεν. Παντού, γύρω γύρω μπέλντεν. Και δεν πρόκειται να ξανασχοληθω ποτέ.
Always 20-130 : η καλύτερη μέθοδος...απεγκλωβισμού από συντρίμμια.Δειχνει άτοπο να θέλω να μάθω τί συμβαίνει σε θεωρητικό επίπεδο όταν το όποιο φίλτρο σχηματίζεται μεταξύ των χαρακτηριστικών του καλωδίου και των μηχανημάτων μου, ειδικά τη στιγμή που έχω ένα "αρνητικό" φίλτρο που ονομάζεται "χώρος".
Δεν ρωτάω για να κάνω ισοστάθμιση με τα καλώδια, αλλά για να κάνω κτήμα μου αυτές τις λεπτομέρειες και να χωνέψω τη πληροφορία.
"αυτό και αυτό συντελούν σε αυτό, άρα με βάση τα τάδε χαρακτηριστικά, έχουμε αυτό το αποτέλεσμα."
EAR and GAZI have put the "anal" in multikanal...2μερες στο καταφύγιο του αυτιά, μουλτικ-αναλ, 130dB all the time, μπας και έρθει στα ίσα του το παλικάρι.
Άμα μπορούσα θα στο ξήλωνα κι εσένα να στου βάλω μπελντενάκι 2.5-αρι.Always...20 - 130.
Το τελευταίο καλώδιο ηχείων που προμηθεύτηκα ποτέ ήταν τo παρακάτω:
VIABLUE SC-4 Speaker cable Silver / Copper 4x4.0mm² Ø 11.5mm - Audiophonics
viablue sc-4 câble hp cuivre/argent 4x4.0mm²www.audiophonics.fr
Αγόρασα αρκετά μέτρα από εκείνο χωρίς δοκιμές και...όσφρηση ονύχων. :Α
Με έχει ικανοποιήσει απολύτως σε οποιοδήποτε παθητικό ηχείο έχει χρησιμοποιηθεί και σε διαφορετικά μήκη.
Μου άρεσαν εκ των προτέρων τα τέσσερα τετραγωνικά χιλιοστά εμβαδού ανά αγωγό,η γεωμετρία τους,ο διαχωρισμός σε επαργυρωμένους κι επικασσιτερωμένους κλάδους,η ευκαμψία σε σχέση με το φάρδος και το ότι ικανοποιούσε τις χαϊενδικές μου καταβολές.Χωρίς λογική τεκμηρίωση το τελευταίον,αλλά κανείς δεν είναι τέλειος.
Ο άτυπος συντελεστής...TG - προς τιμήν του...Τερματισμένου Μοχλού Ισχύος.Άμα μπορούσα θα στο ξήλωνα κι εσένα να στου βάλω μπελντενάκι 2.5-αρι.
Και μετά να κάτσεις να δεις αυτήν την ωραιότατη ταινία: (για ποπ κορν η καλύτερη)
Και να χαίρεσαι με την τραγική ποσότητα υποήχων που κουνάνε τον καναπέ σε κάθε περίπτωση που κάτι γίνεται στην ταινία.
Άντε μετά πες μου που ευθύνεται το καλώδιο...
Δώσανε μπάσο και στο πέρασμα του αέρα, κι ο άλλος ψάχνει να βρει μπάσο στο καλωδιο...
έχω μια φυσική απέχθεια σε καλωδιακά προϊόντα με προέλευση από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας!Ούτε καν ο Λέαντρος το καταδέχτηκε...
Είναι πάνω απ' όλα.Το πάτε πολύ μακριά χωρίς λόγο. Δεν είναι αυτοσκοπός μου να πάρω το φθηνότερο καλώδιο. Με ενδιαφέρει να μάθω γιατί αυτό το καλώδιο υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού του, ποια στοιχεία το καθιστούν το ιδανικό καλώδιο, τους λόγους και αν τελικά αυτό είναι το καλύτερο, τότε η χαμηλή τιμή είναι το κερασάκι στη τούρτα.
Είναι, αλλά με τα 8TC. Αφού είναι περιττή πολυτέλεια, πάμε για το vfm. Απλά, επειδή συζητάμε για μια εξαιρετικά χαμηλή κατηγορία τιμής, δεν με πειράζει να ψωνίσω αυτό που απο πλευράς προδιαγραφών είναι το καλύτερο. Κακό είναι; Και όπως είπα παραπάνω, αν το καλύτερο δυνατό και με βάση τις προδιαγραφές είναι το Belden 2x2.5, μέσα, γιατί όχι;
Το να μην έχεις καλώδιο ηχείων και πας να αγοράσεις, σωστά και θα έκανες να πάρεις Belden.ok, έριξα λίγη μελέτη. Αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι η αντίσταση του καλωδίου που στα μέτρα που τα χρησιμοποιούμε, ούτως ή άλλως συνήθως είναι πολύ χαμηλή. άαααντε να πάω για το belden...
αν εντέλει δε σου κάνουν Νίκο, τα δίνεις στη παντοφλοκρατούσα και τα χρησιμοποιεί για ν'απλώνει ρούχα, χαμένα δε θα πάνε!ok, έριξα λίγη μελέτη. Αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι η αντίσταση του καλωδίου που στα μέτρα που τα χρησιμοποιούμε, ούτως ή άλλως συνήθως είναι πολύ χαμηλή. άαααντε να πάω για το belden...
Αν δεν έχεις ακούσει Κσιντάκ Φόιλ Σπήκερ Κέιμπλ ούτε καν να διανοηθείς γίνεται περί του τι εστί γρανιτένια μπάσα, υγρές μεσαίες και αισθαντικές αιθέριες υπσηλές κεκορεζμένης μουσικότητας. Μιλάμε για πλήρη απελευθέρωση των χροιών, τεράστια σκηνή και στις τέσσερις δγιαστάσεις. Μίκρο και μάκρο δυναμικά που προκαλούν δάκρυα στα μάτια. Πλήρης απουσία μηχανικότητας, κόκκου ή γρεζιού. Έχουν μνιά αδιανόητη οργανικότητα η οποία πυκνώνει τα μόρια τση μουσικής. Τα Προάκ σου θα πούνε τον δεσπότη Παναγιώτη.έχω μια φυσική απέχθεια σε καλωδιακά προϊόντα με προέλευση από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας!
Με το belden θα κάνει ένα restart. Θα πουλήσει το 8TC και μετά θα πάει σε άλλο. Κρυφοκαλωδιάκιας είναι.Το να μην έχεις καλώδιο ηχείων και πας να αγοράσεις, σωστά και θα έκανες να πάρεις Belden.
Να έχεις 8Tc kimber ,να τα βγάλεις και να αγοράσεις Belden, με ξεπερνά.
Τι νομίζεις ότι θα πετύχεις??????
Άμα φτάσεις να πεις αυτό, σκοπός .. επετεύχθη.Έχω ήδη Belden...σε καλώδια ρεύματος των sub.
Δεν ασχολούμαι περαιτέρω με παρελκόμενα...παθητικών ηχείων.
με τα audionote lexus lx96 έκλεισε το κεφάλαιο καλώδια ηχείων για μένα akarl, τα proac στα καλυτερότερα τους!Αν δεν έχεις ακούσει Κσιντάκ Φόιλ Σπήκερ Κέιμπλ ούτε καν να διανοηθείς γίνεται περί του τι εστί γρανιτένια μπάσα, υγρές μεσαίες και αισθαντικές αιθέριες υπσηλές κεκορεζμένης μουσικότητας. Μιλάμε για πλήρη απελευθέρωση των χροιών, τεράστια σκηνή και στις τέσσερις δγιαστάσεις. Μίκρο και μάκρο δυναμικά που προκαλούν δάκρυα στα μάτια. Πλήρης απουσία μηχανικότητας, κόκκου ή γρεζιού. Έχουν μνιά αδιανόητη οργανικότητα η οποία πυκνώνει τα μόρια τση μουσικής. Τα Προάκ σου θα πούνε τον δεσπότη Παναγιώτη.
ΥΓ: Πάρτα πριν τα χαρίσω στη Ρόζι...
Θα μεταθέσω το budget εκεί που κρίνω ότι πραγματικά βοηθά τον ήχο μου, στον χώρο. Οσο περισσότερο ασχολούμαι με τη τοποθέτηση των ηχείων ( άρα κατ'επέκταση με τον χώρο ), ακούω διαφορές που δεν άκουσα ποτέ κατά την εναλλαγή των καλωδίων. Βέβαια, κρατώ μια επιφύλαξη επειδή όλες οι βελτιώσεις με τη τοποθέτηση των ηχείων προκύπτουν με τα 8TC στο σύστημα. Απο την άλλη, αυτά που με ενοχλούσαν με άλλα καλώδια, αναλογικά τα έχει ξεπεράσει κατά πολύ η αλλαγή θέσης των ηχείων μου.Το να μην έχεις καλώδιο ηχείων και πας να αγοράσεις, σωστά και θα έκανες να πάρεις Belden.
Να έχεις 8Tc kimber ,να τα βγάλεις και να αγοράσεις Belden, με ξεπερνά.
Τι νομίζεις ότι θα πετύχεις??????
Μόνο που δεν θα πουλήσω αμέσως το 8TC.Με το belden θα κάνει ένα restart. Θα πουλήσει το 8TC και μετά θα πάει σε άλλο. Κρυφοκαλωδιάκιας είναι.
Πάρε και τον dsp σου μαζί!Μόνο μην αρχίσεις να γράφεις για διαφορές μετά, θα ρθω από κει