- Reaction score
- 478
Σορρυ για τη χαζή ερώτηση. Με τον LX 503 έχει κανένα νόημα αυτή η διαδικασία? thanks
o pioneer δεν έχει audyssey - έχει το MCACC Auto Room TuningΣορρυ για τη χαζή ερώτηση. Με τον LX 503 έχει κανένα νόημα αυτή η διαδικασία? thanks
οπότε η εφαρμογή αυτή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ?ούτε σαν αυτόνομο eq software?o pioneer δεν έχει audyssey - έχει το MCACC Auto Room Tuning
Ποιός είναι επιτέλους αυτός; Δέχομαι και pm.Καλό θα ήταν να αποφευχθούν οι χαρακτηρισμοί γιατι είναι έμπειρος και έχει γνώσεις.
Επίσης είναι τερμα αξιόπιστος σε ότι λέει.
Καποιος ασχετος ειναιΠοιός είναι επιτέλους αυτός; Δέχομαι και pm.
μια χαρά....Μιας και αποκτήθηκε το app παραθέτω και τα αποτελέσματα απο τον δύσκολο αφρόντιστο χώρο και περιμένω συμβουλές μιας και δεν είμαι και πολύ σχετικός με αυτά που βλέπω στα γραφήματα.
Post automatically merged:
αυτό το κοιτάμε μετά με δοκιμές...γιατί αν ο χώρος είναι μπουλσσσετ καλό κάνειαπενεργοποίησε το midrange compensation
Κατέβασε λοιπόν το volume σε ώρα 9 η 10 και τρέξε audyssey..Εκείνο που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι το sub και πριν που είχα τρέξει audyssey απο τον ενισχυτή και τώρα μέσω app το βγάζει -10.5 dB kai εννοείται ότι το volume του sub το έχω 12 η ώρα.
Οχι ρε συ οκ ειναι. Αν το έβγαζε -12 θα είχε θέμα.Κατέβασε λοιπόν το volume σε ώρα 9 η 10 και τρέξε audyssey..
Μετά υποστηλωσε το σπίτι...
Για να δει τι συμπεριφορά των ηχείων χωρίς φίλτροαυτό το κοιτάμε μετά με δοκιμές...γιατί αν ο χώρος είναι μπουλσσσετ καλό κάνει
φωτό χώρου θα ανεβάσεις @akis1 ?
Αντε και το κατέβασα τι ακριβώς θα κερδίσω ???? κατά την γνώμη μου απλά θα προσθέσει dB στο setup σωστά ??? μου διαφεύγει κάτι ???Ας κάνει μια αποθήκευση ο φίλος και ας ξανατρέξει audyssey με χαμηλότερα το gain..
Και το -10 χαμηλά είναι, στα όρια..
δεν είναι θέμα ορίων, απλά αν το βγάλει -12 δεν ξέρει αν ήταν και -13 ή και πιο κάτω. στο -11.5 ξέρει ότι είναι εκεί. το μόνο που θα κερδίσει αν έχει θέμα, είναι να ξυπνάει πιο εύκολα από stand by.Ας κάνει μια αποθήκευση ο φίλος και ας ξανατρέξει audyssey με χαμηλότερα το gain..
Και το -10 χαμηλά είναι, στα όρια..