- Reaction score
- 140.623
Φωτογραφία δώσε.Παντρεμενη...
Φωτογραφία δώσε.Παντρεμενη...
Ελα ρε μπαγασακο.Φωτογραφία δώσε.
Για μαλακες ψαχνουν;Used θα το περασουμε.Τι δωρο θα ηταν αν πληρωνα τελωνειο;το τελωνείο το πλήρωσε;
ok αλλα έχουν αγριέψει τα πράγματα για αυτό ρωτάωΕλα ρε μπαγασακο.
View attachment 144684
Εδω ειναι με το παλιο μικ ομως..
Post automatically merged:
Για μαλακες ψαχνουν;Used θα το περασουμε.Τι δωρο θα ηταν αν πληρωνα τελωνειο;![]()
Παλια τυχαινε να περασει δεμα στο ετσι και με σχετικα μεγαλες αξιες-100 και βαλε.Τα τελευταια χρονια ομως,ναι-το ψαχνουν πολυ καλυτερα.ok αλλα έχουν αγριέψει τα πράγματα για αυτό ρωτάω
Και στα δικά σας!
Ξέρω τι θα κάνεις πρώτα, ε; Αλλαγές καλωδίων και μετρήσεις. Μιλάμε σε έχω γεννήσει.Όλοι μαζί!!! Ίιιιιιιιιιιιουυυυυυ!!!!
Καλά, τώρα δεν έχω κουράγιο να το σετάρω. Ίσως περάσω το rew στο nuc σε λίγο.Ξέρω τι θα κάνεις πρώτα, ε; Αλλαγές καλωδίων και μετρήσεις. Μιλάμε σε έχω γεννήσει.
Μπαμπακο κι εσύ.
Ναι, θα σηκωθείς 3 το βράδυ, μετά την επιδρομή στο ψυγείο και το κατούρημα, να και 2 Ίου Ίου.Σίγουρα έχω κατά νου τις μετρήσεις με διαφορετικά
Για να το λες αυτο,δε σε κοβω να διαβασες καλα...Πανευκολο ειναι για αρχη!Καλά, τώρα δεν έχω κουράγιο να το σετάρω. Ίσως περάσω το rew στο nuc σε λίγο.
Τριτη μαλλον παιρνω το mic.Ας τα σαπχια κι ανέβαζε μετρήσεις.
Σε "κοροιδέψαν"Και στα δικά σας!
![]()
Το σετάρωΓια να το λες αυτο,δε σε κοβω να διαβασες καλα...Πανευκολο ειναι για αρχη!
Δεν το νομίζω, έχει την ίδια συσκευασία με αυτό:Σε "κοροιδέψαν"
Η σωστή συσκευασία είναι αυτή:
View attachment 145740
Αλλά οκ, οι μετρήσεις μας ενδιαφέρουν....
Ακόμα;;;;;;;;