- Reaction score
- 12.257
(το μαμήσαμε κι αυτό το θέμα. )
τεστ ψησίματος θα το έλεγα καλύτερα!.. τεστ πχοιοτητας ?
H ικανοποίηση όσων κατέχουν ADAM ενεργά δεν στηρίζεται σε πυκνωτές Βικιλέανδρε'μ.τα εκτός όμως σειράς s..το βαράνε το jamicon τους ε??
ε βέβαια κι εσύ!H ικανοποίηση όσων κατέχουν ADAM ενεργά δεν στηρίζεται σε πυκνωτές Βικιλέανδρε'μ.
Δεν πειράζει, καλά πάει το θέμα.(το μαμήσαμε κι αυτό το θέμα. )
ώπα, να εξηγούμαστε. Εγώ έθεσα το ζήτημα των πυκνωτών! Σαν παράπονο για τα υλικά της MF σε σχέση με τη τιμή αγοράς.H ικανοποίηση όσων κατέχουν ADAM ενεργά δεν στηρίζεται σε πυκνωτές Βικιλέανδρε'μ.
.. αυτο ηταν ομολογουμενως εξυπνο - να φανταστω καπου το εχεις ακουσει?ε βέβαια κι εσύ!
αφού στηρίζονται σε τρίποδα!
ειλικρινά δε ξέρω Γιάννη, απλή αντιγραφή είναι από το σαιτ της mf.Ta 45 volts rms αντιστοιχούν σε 253 watts.
Σαν πολλά μου φαίνονται ρε Λέανδρε.
Εντάξει , προφανώς και δεν τον έχω μετρήσει τον ενισχυτή , αλλά από αυτά που βλέπω μου φαίνεται κάπως φουσκωμένο το πράμα.
ναι.... αυτο ηταν ομολογουμενως εξυπνο - να φανταστω καπου το εχεις ακουσει?
Λέανδρε,υπάρχουν και σωστότερες επιλογές βάσεων,όπως για τα Neumann O310ε βέβαια κι εσύ!
αφού στηρίζονται σε τρίποδα!
Να και κάτι που δεν θα μπορούσα...να το πιστέψω.δε θα μπορούσα να διαφωνήσω!
Καθόλου,τώρα λαμβάνει τις ουσιαστικές του διαστάσεις.(το μαμήσαμε κι αυτό το θέμα. )
Σοβαρά πάντως, 680w κατανάλωση για δύο κανάλια φαίνεται και σ'εμένα μικρή. Ο 4Β για 250@8Ω δηλώνει κατανάλωση 1360w ( μέγιστη κατανάλωση δηλαδή ).ειλικρινά δε ξέρω Γιάννη, απλή αντιγραφή είναι από το σαιτ της mf.
Δε πιστεύω πάντως ότι είναι τόσο φουσκωμένο πια..
Post automatically merged:
ναι..
σε πανυγύρια!
4Β για 250@8Ω δηλώνει κατανάλωση 1360w ( μέγιστη κατανάλωση δηλαδή ).
Η μέγιστη κατανάλωση είναι ανεξάρτητη των ωμ του ηχείου που θα βάλεις, και μπορεί να είναι ίδια είτε στα 2 είτε στο 1 είται στα 8 ωμ, αυτό μας είναι πρακτικά αδιάφορο, είναι θέμα κυκλώματος.Ναι προφανώς την μέγιστη την υπολογίζει στα 4 ohms.
Αυτό είναι στα πλαίσια αυτού που έγραψα νωρίτερα, με αντίστροφη φάση στο ένα κανάλι, οπότε πρακτικά διπλασιάζεται η χρήσιμη ισχύς της τροφοδοσίας, εφόσον το ένα κανάλι τραβάει από το θετικό ρεϊλ και το άλλο από το αρνητικό, για το ίδιο θετικό ημίτονο στο ηχείο.δηλώνει μέγιστη κατανάλωση 700w και 1300 βατ στα 8Ω μονομπλοκαρισμένος
Όχι Γιάννη, τη δίνει στα 8Ω, μιας και πουθενά δεν αναγράφει καμιά τιμή ή συμπεριφορά του ενισχυτή στα 4Ω.Ναι προφανώς την μέγιστη την υπολογίζει στα 4 ohms.