wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.600
Μπα; Δέησες να απαντήσεις;;;; Ευτυχώς!wizzy οσον αφορα εμενα οι καθημερινες με βολευουν καλυτερα
Καλά, θα τα πούμε τηλεφωνικώς.
Μπα; Δέησες να απαντήσεις;;;; Ευτυχώς!wizzy οσον αφορα εμενα οι καθημερινες με βολευουν καλυτερα
Ναι αστο καλυτερα,διοτι για να απαντησεις/εξηγησεις πρεπει πρωτα να καταλαβεις και τι σου ειπα.δεν εχει και νοημα να προσπαθω να εξηγησω .
Ακριβως αυτο.... και εχω εναν ενισχυτη εκει για επισκευη!!!!......παραπονιέστε οτι καθυστερεί την επισκευή σας αλλά δεν τον εχετε αφήσει να πάρει ανάσα με τα παραπονά σας!!
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι λες σε μενα ολα αυτα , σε ενα νημα που εχει θεμα πιθανα παραπονα πελατων σου.Πριν απο λιγες μερες εφυγε απο τα χερια μας MArk Levinson μηχανημα 15,000 ευρω σε λιγες μερες φευγει ενα Krell 6,000 ευρω δεν βαζεις χερι σε τετοια μηχανηματα αν δεν εχεις τις γνωσεις να κανεις αυτο που πρεπει Οποτε αυτο που θελω να τονισω σε αυτη την συζητηση ειναι οτι δεν ειναι τοσο απλο οσο το παρουσιαζεις .
τεκιλες ναι ...Κερναω εγω με μεζεΔεν θα έγραφα ποτέ , γιατί δεν μου αρέσουν οι εντάσεις. Όμως η άποψη μου είναι διαφορετική για το ποιος είναι ο περισσότερο καταρτισμένος τεχνικός στην Αθήνα. Στα 25 χρόνια που ασχολούμαι με το vintage λυπάμαι αλλά έχω διαφορετική άποψη.
Επίσης αυτό που προσωπικά με ενοχλεί είναι η έπαρση. Έχουν θαφτεί σχεδιάσεις της luxman, pioneer, sansui και πολλές ακόμη από ποιον;
Σέβομαι τον οποιοδήποτε το αποδέχεται. Αλλά δυστυχώς έχω διαφορετική άποψη.
Για να το κλείσω, είμαι σίγουρος ότι με τον κ. Πετρόπουλο θα μπορούσαμε να είμαστε φίλοι και να πίναμε τεκίλες διασκεδάζοντας. Είμαι σίγουρος ότι είναι ωραίος τύπος.
Τα παρουσιαζεις μαλλον δικηγοριστικα και πολυ ωραιοποιημενοΟι συμβαλλόμενοι είναι δύο. Ο πελάτης έχει μόνο και μόνο μια υποχρέωση να καταβάλει το συμφωνηθέν ποσό, ο τεχνικός την επιδιόρθωση της βλάβης σ΄ εύλογο διάστημα. Τι άλλο μπορεί να κάνει ο πελάτης, τίποτα. Εάν τώρα ο τεχνικός δια της επιθέσεως εγκαλεί τους πελάτες ως κακοπροαίρετους τότε κάτι δεν πάει καλά.
it's ok manτεκιλες ναι ...Κερναω εγω με μεζε
Post automatically merged:
Τα παρουσιαζεις μαλλον δικηγοριστικα και πολυ ωραιοποιημενο
Στην συγεκριμενη περιπτωση ο πελατης δηλωσε μη ικανοποιημενος διοτι η επισκευη κατα την αποψη του εχει καποιο προβλημα ...Ομως η λειτουργια των μηχανηματων δεν ειναι ακριβως ασπρο μαυρο και μπορει στον χωρο του πελατη να συμβαινει το οτιδηποτε αλλα ειναι και απολυτα πιθανο να εχουμε κανει εμεις καποιο λαθος να μας εχει ξεφυγει κατι θα μπορουσαμε να ειχαμε κανει το οτι δηποτε σσε μηχανημα 30 και 40 ετων .
Απο εμας πρωτα υπαρχει η συγγνωμη
η υποχρεωση να τσακιστουμε να βρουμε τι καναμε λαθος
να τρεξουμε εαν χρειαστει να παραλαβουμε απο τον πελατη και να παραδωσουμε αφου αποκαταστησουμε ωστε να γλυτωσουμε τον πελατη απο τον κοπο ...
Πρακτικη την οποια ακολουθω σε οποινδηποτε πελατη δηλωσει προβλημα ασχετως ευθυνης .
Δεν νομιζω οτι σε μια τετοια περιπτωση υπαρχει κατι περισσοτερο το οποιο μπορει ενα service να κανει
Αρα οταν ο πελατης κατηγορει δημοσια χωρις να αναφερει για ποιο μηχανημα μιλαμε και χωρις να κανει χρηση των παραπανω υπηρεσιων αισθηση μου ειναι οτι μπορει μια τετοια δηλωση να χαρακτηριστει κακοπροαιρετη ...
Προφανως εχει καθε δικαιωμα να πραξει οπως εκεινος νομιζει καλυτερα δεν το συζητω αλλα μια δημοσια "καταγγελια¨" τετοιου τυπου θα αρμοζε σε καποια επιχειρηση που οταν τσπ παρουσιαστηκε το οποιοδηποτε προβλημα (και εδω ανεξαρτητως υπαιτιοτητας) αρνηθηκε να παρεχει τις παραπανω υπηρεσιες .
Καλησπερα συνφορουμιτες.
Με αφορμη το θεμα για την εξυπηρετηση και επισκευη απο east electronics
θα ηθελα κι εγω να πω την εμπειρια μου σχετικα.
Δεν ειχα παει ποτε , απλα μου τον συστησε ενας φιλος για να παω το πικαπ μου.
Στις 15 Οκτωβρη 2019 πηγα ενα Technics SL-1200 MKII σε πολυ ασχημη κατασταση το οποιο
αγορασα απο τον Βοτανικο .
Οι κυριες και σοβαρες ζημιες ειναι οτι ελειπε ο βραχιονας, ο αξονας, και ηταν σπασμενο το μεσα πλαστικο του start -stop.
View attachment 147184 View attachment 147186 View attachment 147187
Αυτα τα μηχανηματα ειναι σκυλια και επειδη πραγματικα ηθελα να σωθει και να εχω ενα σοβαρο πικαπ να παιζω τους δισκους μου μιας και κατι αλλο κοσμητικα δεν φαινοτανε να εχει το παρεδωσα.
Μου το δωσανε ακριβως μετα απο ενα μηνα δηλαδη 15 Νοεμβρη πληρως λειτουργικο με νεα κεφαλη και βελονα και τους ευχαριστω παρα πολυ γι αυτο, η μονη μου ενσταση ειναι οτι μου βαλανε εναν βραχιονα μαυρο που μαλλον (χωρις να ξερω) ειναι απο το Technics SL-1210 MKII .
Επειδη εδωσα αρκετα χρηματα για την επισκευη και τον καταλαβαινω τον λογο γιατι, θα ηθελα τουλαχιστον αυτο το ανταλλακτικο να ητανε οπως της ''μαμας'' του. Το καταλαβα αφου το πηρα γιατι δεν ηξερα οτι το μαυρο χρωμα δεν το φορουσε το κανονικο ΜΚΙΙ. Ηθελα το πικαπ να ειναι αυτο που λεμε στην ''πενα''. Δεν μου αρεσει το μαυρο . Λειτουργικα ειναι αψογο αλλα.. μου χτυπάει λιγο ασχημα. Μπορει να ακουγεται λιγο ιδιοτροπο η να με πουνε καποιο ψείρα η πιουρίστα αλλα αυτο ειναι.
View attachment 147189
Περιμενω επισης τηλεφωνο τους σε αναμονη 12 ατομων οπως μου ειχανε πει και για το καπακι γιατι το θελω ετσι ωστε να μην του λειπει τιποτα και να το προστατευω.
Φιλικα παντα και στο East Electronics και στους συνεργατες του.
Ακούραστο παίζει σχεδόν καθημερινά χωρίς κανένα πρόβλημα-3030 διαβάσουν το thread, θα τους ζητήσω να παραθέσουν τις εμπειρίες τους από τη χρήση των συσκευών.
Αγαπητέ Χάρη ,προφανώς η φωτό είναι από άλλο 1200.Μια χαρά κουκλί είναι και με τον μαύρο βραχίονα ,μην το ψειρίζεις. Λειτουργικά δε θα έχεις κανένα θέμα αφού η μόνη διαφορά ανάμεσα σε 1200 και 1210 είναι το χρώμα τους ,οπότε έχουν και τον ίδιο βραχίονα.
Το μόνο που μου κάνει εντύπωση στη φωτογραφία είναι το βάρος ανάγνωσης στα 2,2γρ και το antiskating στο 0 αν βλέπω καλά.
Τι κεφαλή έχεις επάνω?
(αν στο ρύθμισαν στην east electronics θα είναι οκ ,απλά λέω μην το πείραξες μετά.)
Γιάννη καλημέρα! Αυτό πρέπει να είναι, όχι άλλο.Αγαπητέ Χάρη ,προφανώς η φωτό είναι από άλλο 1200.
Το επισκευασμένο πρέπει να έχει μαύρο βραχίονα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του.
Χαίρομαι που όλα πάνε καλά!Ακούραστο παίζει σχεδόν καθημερινά χωρίς κανένα πρόβλημα
(Τα σέβη μου στο συγγενικό σου πρόσωπο που με εξυπηρέτησε εκείνη τη μέρα)
(Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για το δώρο σου )
Μια χαρά κουκλί είναι και με τον μαύρο βραχίονα ,μην το ψειρίζεις. Λειτουργικά δε θα έχεις κανένα θέμα αφού η μόνη διαφορά ανάμεσα σε 1200 και 1210 είναι το χρώμα τους ,οπότε έχουν και τον ίδιο βραχίονα.
Το μόνο που μου κάνει εντύπωση στη φωτογραφία είναι το βάρος ανάγνωσης στα 2,2γρ και το antiskating στο 0 αν βλέπω καλά.
Τι κεφαλή έχεις επάνω?
(αν στο ρύθμισαν στην east electronics θα είναι οκ ,απλά λέω μην το πείραξες μετά.)
Αντιλαμβανομαι αυτο που λες και σ ευχαριστω για τη συμβουλη να μην το ψειριζω. Ομως το σκεφτομαι οτι δεν ειναι αυτο που πρεπει. Ενταξει τι να κανουμε δεν μπορεις να τα εχεις ολα..Αγαπητέ Χάρη ,προφανώς η φωτό είναι από άλλο 1200.
Το επισκευασμένο πρέπει να έχει μαύρο βραχίονα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του.