- Reaction score
- 80.161
πω ρε μαναμ σιδέρωμα
Όχι δεν το έχω κάνει θα το κάνω όμως γιατί έχεις δίκιο σε αυτό.οχι βρε, απλα ηθελα να δω απο που το ειχες ....
τα εχεις κανει ενα ενα να δεις τι παιζουν ?
Γιατί ανέβασες όλα τα ηχεία στα 84db; Αν θυμάμαι καλά ο ενισχυτής τα ρυθμίζει έτσι ώστε όλα στο 0 να μετράνε 75db κι όντως τα δικά μου "μετράνε" ακριβώς 75 εκτός απ το υπογούφερ που δείχνει 70 οπότε το ανεβάζω στα 75 κι αυτό.
Στα -20dBFS, τα οικιακά μετρούν στα -30dBFS.ΤΗΧ reference level.
Κανονικα ειναι 85db.
Στα -20dBFS, τα οικιακά μετρούν στα -30dBFS.
Αν δε σε καλύπτει σε ένταση στο 0. Και εγώ έχω δώσει σε όλα 5db και 8 στα sub γιατί μου αρέσει το παραπάνω χαμηλό.Γιατί ανέβασες όλα τα ηχεία στα 84db; Αν θυμάμαι καλά ο ενισχυτής τα ρυθμίζει έτσι ώστε όλα στο 0 να μετράνε 75db κι όντως τα δικά μου "μετράνε" ακριβώς 75 εκτός απ το υπογούφερ που δείχνει 70 οπότε το ανεβάζω στα 75 κι αυτό.
Από τον av πόσο στα δείχνει? Db στο 0?-20 ήταν οι τόνοι που έχει το THX Calibrator disc που χρησιμοποίησα.
Ποιά οικιακά εννοείς? Home Cinema?
Αν δε σε καλύπτει σε ένταση στο 0. Και εγώ έχω δώσει σε όλα 5db και 8 στα sub γιατί μου αρέσει το παραπάνω χαμηλό.
Αν έχεις και το dyneq on δεν πρέπει να ξεπερνάς το 0 γιατί δουλεύει ανάποδα.
Οπότε καλό είναι να δώσεις σε όλα παρα να πάς πάνω απο το 0.
Post automatically merged:
Από τον av πόσο στα δείχνει? Db στο 0?
Είχα διαβάσει παλιότερα στο νήμα του Audyssey απάντηση του Κυριακάκη που έλεγε ότι πέραν της ρύθμισης στο 0 που επιτυγχάνεται στάθμη αναφοράς, αν ξεπεράσεις αυτή την ένταση κινδυνεύεις από υπεροδήγηση των ηχείων με πιθανότητα καταστροφής τους και σύστηνε να μην το κάνουμε αυτό, για το υπογούφερ έλεγε ότι μπορούμε να δώσουμε κάποια λίγα db αλλά να μην το παρακάνουμε. Εγώ ακούω στο -10 άντε και στο -5 κάποιες φορές με dynamic eq στο on πάντα κι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος όχι μόνο κινηματογραφικά αλλά και μουσικά και μιλάμε για denon 7ετίας με απλό Audyssey xt.Αν δε σε καλύπτει σε ένταση στο 0. Και εγώ έχω δώσει σε όλα 5db και 8 στα sub γιατί μου αρέσει το παραπάνω χαμηλό.
Αν έχεις και το dyneq on δεν πρέπει να ξεπερνάς το 0 γιατί δουλεύει ανάποδα.
Οπότε καλό είναι να δώσεις σε όλα παρα να πάς πάνω απο το 0.
Από τον av πόσο στα δείχνει? Db στο 0?
Οχι βρε συ, στον av οταν πας να ρυθμίσεις τις εντάσεις των ηχείων. Στο 0 πόσα db μετράς?Σε ταινία εννοείς πόσο κάνει peak?
Οι Pink τόνοι σε 0 db ?
Με μπέρδεψες λιγάκι
Γύρω στα 82 db πάντα με pink noise απο το disc και όχι των internal του avr.Οχι βρε συ, στον av οταν πας να ρυθμίσεις τις εντάσεις των ηχείων. Στο 0 πόσα db μετράς?
μια χαρά είσαι, εγώ είμαι γύρο στα 84 και 86 το sub αλλά παίζω χωρίς dyneq.Γύρω στα 82 db,
Απο 1,5 εως 2,0 τσίμπησα εγώ.
Χωρίς DEQ είμαι κι εγώ.μια χαρά είσαι, εγώ είμαι γύρο στα 84 και 86 το sub αλλά παίζω χωρίς dyneq.
Πέραν όλων η διόρθωση στο υπογούφερ είναι για σεμινάριο, πως έγινε αυτό ενώ στον φίλο Ακη δεν; Για δείξε μας το χώρο σου βρε συ, πραγματικά όπως είπε κι ο άλλος φίλος, σιδέρωμα υπόδειγμα, τι να λέμε τώρα, ζήλεψαααααα.Τι λέτε?
View attachment 146672
View attachment 146673
View attachment 146674
View attachment 146675
View attachment 146676
Και τα sub..
View attachment 146677
Μην προ τρέχετε. δεν σημαίνει ότι έτσι παίζει. το αποτέλεσμα είναι βάση αλγορίθμων, πρέπει να μετρήσει με umikΠέραν όλων η διόρθωση στο υπογούφερ είναι για σεμινάριο, πως έγινε αυτό ενώ στον φίλο Ακη δεν; Για δείξε μας το χώρο σου βρε συ, πραγματικά όπως είπε κι ο άλλος φίλος, σιδέρωμα υπόδειγμα, τι να λέμε τώρα, ζήλεψαααααα.
Αυτό ακριβώς.Μην προ τρέχετε. δεν σημαίνει ότι έτσι παίζει. το αποτέλεσμα είναι βάση αλγορίθμων, πρέπει να μετρήσει με umik